Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to wystarczy

zostalam zgwalcona jakis czas temu i

Polecane posty

mężczyzna który mi to zrobił przyznał się do tego w rozmowie na gg! czy jeśli chce złożyć na niego doniesienie taka rozmowa z gg może byc dowodem ?

Gość na dworzu plucha i smutek
dobre :) napisz jeszcze kilka prowo bo dziś nudno mi w domu :)

to nie prowokacja! naprawdę zależy mi na poważnej odpowiedzi, pisze tutaj dlatego ze jest to anonimowe i małe są szanse by on się o tym dowiedział

zmusił mnie do tego żebym wsadziła mu palca w odbyt :-( czy w sądzie określą to jako "inną czynność seksualną " ?

czy tutaj od razu ktoś musi się podszywać?

czy padnie tutaj chociaż jedna poważna odpowiedź? mnie to naprawdę nie bawi :(

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzz
ja tez kiedys zostalam zgwalcona 8 lat temu jakis skurwiel wrzucil mi do piwa tabletke gwaltu:(

Gość ronrajmund
ja sie obawiam że ktoś właśnie gwałci bułki które mnie ukradł ze sklepu :( zboczeniec pokarmowy :( :O

w moim przypadku to był znajomy, byłam z nim na spacerze w lesie, i on zaczął się przystawiać, aż za bardzo, powiedziałam mu, że nie chce, że nie ma ochoty a tym bardziej bez zabezpieczenia, ale on i tak się do mnie dobierał:/ a potem to się stało :( od tego czasu unikałam go aż niedawno on zaczął do mnie zagadywać na gg i pytać o co chodzi i zaczęłam mu wypominać to co zrobił i powiedziałam, że nie chce z nim rozmawiać po tym jak mnie zgwałcił, zapytałam czemu to zrobił a on stwierdził, że z miłości wściekłam się i zapytałam czy to znaczy, że "zgwałcił mnie z miłości" a on odpowiedział, że tak:/ nie wierze by miłość mogła prowokować do gwałtu:/ wcześniej się bałam komuś o tym powiedzieć bo nie miałam dowodów, jeśli to może być dowodem to wreszcie spotkałaby go kara za to jak mnie potraktował i jak bardzo tym skrzywdził :(

Gość to zwierze a nie facet
to gowno a nie milosc i tyle donies na niego i niech gnije w pierdlu

Gość jasióóóóóóó
hahaha jak to był gwałt to ja jestem święty turecki ! Sama się oddała jemu a teraz pisze o gwałcie ! :) Może nie chciała, ale mu dała !

Gość Valiente
;/ wspolczuje ... Jesli masz taka mozliwosc, to powinnas to zrobic !

Gość Kordek
sama się zgwałciła wibratorem i szuka winnego

Gość taa a a a
Oczywiście, zawsze to wina kobiety, a facet nie ma swojego rozumu i jak kobieta mówi nie to i tak słucha tylko swojego wacka :(

Gość Melpomena...
"w moim przypadku to był znajomy, byłam z nim na spacerze w lesie"... niezle...i po co tam poszliscie? Na grzyby??? "powiedziałam mu, że nie chce, że nie ma ochoty a tym bardziej bez zabezpieczenia" Zwlaszcza to ...TYMBARDZIEJ...przemawia za gwaltem... Dziewczyno, wez ty przestan chlopakow ciagac po lesie i zachowywac sie jak cnotka-niewydymka.... Nauka o takich idiotkach nazywa sie WIKTYMOLOGIA... poczytaj sobie na Wikipedii jak nie wiesz o co chodzi...