Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aladerka

Tutaj wysmiewamy studentow studiow humanistycznych

Polecane posty

Gość aladerka

Dyplom ukonczenia politologii, stosunkow miedzynarodowych, filozofii, pedagogi czy innych tego typu badziew jest dzis mniej warty niz kurs spawacza

Gość studiuje finanse
i nie uwazam sie za lepsza ;/ Nie wiem po co obrazac ludzi kierunkow humanistycznych ...

Gość filozofia a pedagogika
to zupelnie inne kierunki po pierwsze. Zgodze sie ze po filozofi jestes myslicielem co najwyzej ale pedagogika daje jakies mozliwosci. Co moze prawo (tez kierunek humanistyczny) również jest gówno wart?:)

Gość psycheee
A co z dziennikarstwem? Czy oznacza to, że przegrałam życie z kredensem? :(

Gość z polibudy
Kwestor-polonista to zdrajca ;) ps. a mogłeś zostać inżynierem, a tak przegrałeś życie :)

Gość aladerka
Dokladnie, prawo jest dzis gowno warte

Gość aladerka
ukończyłam z wyróżnieniem kurs spawacza gdyż nie dostałam się na studia humanistyczne, więc wiem, co mówię.

Gość aladerka
"uwielbiam usiąść przy kominku z filiżanką kawy, rozkoszując się mądrością zawartą w klasycznej literaturze i delikatnie masować ciało siłami grawitacji kołysząc się na zabytkowym, bujanym fotelu, lecz od czasu do czasu nachodzi mnie nieodparta pokusa, by dziko, wbrew ogólnie przyjętym zasadom higieny, podrapać się po swoim włochatym kroczu

Gość ha ha ha śmieję się
ulżyło?

Gość tam uj ałoj ałoj a juści
to przewaznie golce bez przyszlosci. łatwiej za 5 zł wyżywić 5ciu studentów niż u nich te 5 złotych znależc

Gość ha ha ha śmieję się
nie mogę zbyt szeroko sie smiac bo wypadnie mi gorna szczęka :D

Gość do aladerka
ja skonczylam prawo, robie aplikacje notarialna i nie uwazam zeby to bylo takie głupie. Spotkamy sie nie raz bo bez potwierdzenia notarialnego za pare lat to nawet nie pierdniesz ;).

Gość aladerka
W pozbawione wszelkiego towarzystwa wieczory bezmyślnie smyram językiem po zgniłym bananie, wyobrażając sobie że to wzorcowy penis wysokiego szczebla funkcjonariusza rumunskiej drogowki :D

Gość hahahahha
kto te harlekiny pisze?

Gość im only chuman
chumaniści :classic_cool:

Gość hahahahha
lubie zjeżdżać gołą doopą na poręczy dzięki czemu mam wyciągnięte wargi sromowe mniejsze i mogę nimi klaskać jak foka w cyrku

Gość tiriririri
ja studiuje matmeale wydaje mi sie ze humanistyczne kierunki bardziej rozwijaja człowieka, u mnie na studiach tylko obliczanie głupich schematów

Gość stomatologia
pomyslcie jak wspaniale jest zycie okulisty... patrzy sobei w te oczka, wypisuje recepty:) i kosi siano bo pracuje tez prywatnie

Gość milooooo
nie rozumiem czemu ludzie ze studiów humanistycznych mają być gorsi. jeśli ktoś nie ma zdolności w przedmiotach ścisłych, technicznych to co ma zrobić, żyły sobie podciąć? czy studiować coś czego nie lubi?jak dla mnie jedynymi bzdurnymi kierunkami humanistycznymi są : kulturoznawstwo i bibliotekoznawstwo, choć zapewne ciekawe to o prace po tym ciężko.