Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądam teraz

na tvn wywiad z Bachledą

Polecane posty

Gość Tak jest tak jest tak jest
Jedziesz dalej pamiętaj o oddechu ale nie przestawaj dalej jedziesz masz zayebisty flow jesteśmy z Tobą !:):)

Gość Bardzo interesujące
O to jest bardzo interesujące spojrzenie . Ale słuchaj czy nie masz czasem takiego wrażenia iż Collin się zmienił pod wpływem tego związku. Czy nie zaczął robić pewnych rzeczy jakich wcześniej w swym awanturniczym życiu nie robił bo unikał. Czy nie jest tak że to nie Collin ? Być może w tym Krakowskim apartamencie rozegrała się jakąś intryga. Chodziło o to by był dawcą materiału genetycznego. Obecny mężczyzna zaś u jej boku to nie Collin tylko sobowtór jego a ten został przeznaczony na preparaty do laboratorium jakiegoś ? I jeszcze jedną sprawa. Czy uważasz że Ona była dobra w seksie skoro go przyciągnęła czy to raczej stało się za sprawa tego iż miał bardzo wiele kobiet a to tylko kolejna przygoda i dlatego poniósł tego konsekwencje jako preparat ? Jak sądzisz jakie jest Twoje zdanie ? Czy Jordan miał z tym coś wspólnego. No i zwróc uwagę na jeszcze jedną sprawę. Dostrzegasz związek pomiędzy zatrzymaniem w Szwajcarii Romana P. wystąpieniem Alicji ? On ma być do usa przewieziony a Ona już tam jest ha !Cos w tym jest.

Gość farelka2
osoba powyzej- jestem z toba :p

Gość Bardzo interesujące
Oh oh dziękuję dziękuję :) Widzisz nie mogę się doczekać kiedy autorka odpowie w końcu to są rzeczy niewykle intrygujące !:)

Gość Reporter Dziennika Fikcja
Tak ! Przed chwilą tu wszedłem i od razu widzę że Ona może dużo i wie dużo !

Gość a jakże
Wątpie żeby Autorka pojawiła się znów na tym topiku. Ona ma zwyczaj zakładać wciąż nowe i nowe i zawsze pod innym pomarańczowym nickiem. I szukaj wiatru w polu, że tak powiem ; odpowiedzi raczej nie bedzie 🖐️

Gość ylka
a szkoda, bo się ładnie uśmiałam ;)

Gość oglądam teraz
Jestem, jestem, ale co z tego wynika? Jeszcze nigdy topic, który założyłam, nie był tak długi :-) szkoda, że nie jest to ciekawa dyskusja na ciekawy temat. A temat Alicji Bachledy był tu czasami poruszany, więc widząc wywiad z nią - chciałam tylko o tym poinformować zainteresowane osoby. Mnie akurat nie interesują plotki i czyjeś życie, napisałam tylko, że wygląda nieciekawie, na zmęczoną - nie dociekałam dlaczego itp. Każdy może być zmęczony. I nie za bardzo chce mi się czytać wszystkich postów tej dziwnej osoby, która tu pisze! :-D 🖐️