Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądam teraz

na tvn wywiad z Bachledą

Polecane posty

Gość czasemlepiejsiedzieccicho
Może jej dadzą cos u Mela jak będzie kręcił. Za Jordana. Farel coś dostał za Jordana. A ona? To w Polsce? W Niemczech? Nie wiem :(

Ale wiecie co Farel dostał za Jordana? Film irlandzki. Jakiegoś irlandzkiego nieznanego reżysera dostał. I tyle. No to Bachleda coś w Niemczech i koniec. ??? Ja wiem... a później w Polsce niech se coś znajdzie. Nie zamierzam zostać kurą domową - to brzmi dumnie :( Albo Kurwą domową raczej :(

Gość też myślałam że się czegoś
Dobra, poddaje się :O Znam tę wariatkę z innych tematów, dziewczyna ma poważny problem z głową. Dziewczyno, LECZ SIĘ, a nie na Kafe siedzisz :(

No bo to jest prawda. Takie z kafeterii - jedne to biurwy, a inne to kurwy domowe. :( Taka prawda :( Ale oczywiście cóz... :(

No ale co teraz, nie? Taki wniosek, że jak Wajda się nie szanował czy nie szanuje ogólnie tak i Bachleda się nie uszanowała bo - mozna powiedzieć, że była ona dzieckiem Wajdy w pewnym sensie, nie? I co mysleć teraz o Wajdzie po tym wszystkim. No że się nie szanuje. Bo miał 4 żony - tylko wszystko po cichu jest. I dlatego Bachleda też sie nie uszanowała, a Farel nie zrobił kariery bo miał mieć po cichu 4 żony to by dostał Oskara, a tak? Ale kariera. W irlandii Oskara ma Jordan i koniec. A jak już to dostanie drugi reżyser Oskara. No może Farel jako rezyser, ale to od telewizji. Bo też mu szansę na pewno dadzą. A czy skorzysta? Jak myślicie? ja już wiem, że nie :( Bo? To se sami odpowiedzcie. I ma rację :( Moje zdanie :(

a ja oglądałam ten wywiad Bachleda wypowiadała się bardzo oględnie, żadnych szczegółów, wywiad był przeprowadzony w domu, w właściwie w ogrodzie jakiś tam zaprzyjaźnionych państwa X - powiedzieli, ze po to, żeby nikt im nie przeszkadzał Bachleda najperw była bez okularów, wyglądała normalnie, mówiła też, widać było, że był upał, że duchota wiadomo, że nie będzie tryskać energią jak nastolatka, jak ma kilkumiesięczne niemowlę w domu o Farelu powiedziała, że jest wspaniałym ojcem, troskliwie zajmuje sie małym, wstają do niego na zmianę, nosi go, kąpie itp. Powiedziała, że wcześniej była u niej mama, która jej pomagała, ale już wróciła do Polski i teraz mają nianię, która dziwi jej się, że jest taka nadopiekuńcza. Powiedziała o planach filmowych, że być może zagra w jakimś polskim filmie, czytała kilka ciekawych scenariuszy, że tęskni do grania po polsku.

No bo wiecie to wszystko teraz jakby Wajda był wujkiem Bachledy. No wiecie - a ta Lidka - 4 żony miał i co? Złapała by takiego na dziecko? A ta Alicja tez miała być mądrzejsza. Ona go miała wyśmiać ta Lidka Bachleda "ale rodzina" no ale cóz... ciekawe z którą żoną ta rodzina? z pierwszą, drugą, trzecią czy czwartą. A ona się w nim zakochała chyba. No bo inaczej by było poważnie, a tak? jakaś pierdoła jedna wielka i nie wiem - iluzja czegoś :( A z drugiej strony dystans do tych gwiazd. W końcu w Panu Tadeuszu były same gwiazdy i ani jej nie potrzebowali do piosenki czy poezji śpiewanej tam i ja np. bym się na miejscu Alicji obraziła i całość już olała. Ale cóz... tak chciała robić karierę że sobie tego nie przemyślała. W końcu wygrywała konkursy piosenki i też by wyglądała z tą poezją śpiewaną w tym debiucie a tak? To ma brak i koniec :( I to jest jeden zero dla Niemców czemu Alicja nie śpiewała tam niczego tylko ...Żebrowski :(

No i moim zdaniem Niemcy jeszcze płaczą o piosenkę filmową. Jej śpiewu nikt nie wykorzystał ale to jest uczciwość polska. Bo debiut u Wajdy. No to z Wajdą od razu won z Polski za chamstwo i mówić, że chcę śpiewać bo lubię, ale w Polsce mi nie dali i było mi smutno. Takie rzeczy. No i to na pewno sobie nie przemyślała bo ona śpiewała w niemieckim filmie. To się już nie musiała zgadzać na to moim zdaniem i jakby WTEDY Polskę obgadała to by tak źle nie skończyła. A tak? I Wajdę miała po cichu obgadać wtedy też. Bo to już było nieuczciwe skoro była niezapłacona. No ale to jest polskie chamstwo i tyle :( Widocznie była i jest taka sama :(

No i to by też było, że z Wajdą się musi liczyć, ale wyjechała bo chciała np. wykorzystać lepiej to, że umie śpiewać - może zaśpiewać coś w filmie bo w Polsce ją olali. Nie to że ma tam coś no ale może... o i już by była trochę uczciwsza. Może coś później próbować z tą piosenką w Niemczech. No bo w Polsce jak ją olali z Panem Tadueszem to tam? I się miała tam zapytać czy coś. A jak nic to nic. I by tak nie płakali o piosenkę, a tak to ją walną jeszcze w pysk za piosenkę, a ona nawet nie będzie wiedziała o co chodzi. Z takiego jest kraju :(

No i wiecie - jak zaczynacie łamać tak jak bachleda z tą bogatą rodziną to już się robi wszystko nienormalne i jakie szanse na normalne życie? Zerowe. Wajdę obgadać, słabe strony jego KULTURALNIE obmówić , pożalić się na głupią Polskę i DAM GŁOWĘ , że tak by nie skończyła. I przyjaciół by miała i by normalnie było. Z piosenką coś robić, o filmy sie w Polsce swoje pytać, prasa specjalistyczna bo robię karierę i wszystko w zadku mieć. A ona? I wtedy by sobie mogła gotować od rana do nocy, a ona była NIEPROFESJONALNA. Zosia... :(

No a wtedy jak u Niemców nic to do Anglii i Niemców obgadywać, że tacy sami jak Polacy, a nawet nie mają Wajdy. No i myśleć cały czas... gotując sobie i pieką co dalej. Najwyżej powrót do kraju i ogłoszenie końca kariery w prasie specjalistycznej oczywiście. Tyle jak dla mnie :(

Gość kiiijanka
czy czasemlepiejsiedziećcicho ma schizofrenię???

No wiecie - tak by mogła i środowisko wyśmiać i rodzinę mieć normalną dalej i jakąś tam karierę se zrobić i co wspominać i się pośmiać. A tak? Płacz przez kilka lat. Może jeszcze sobie życie ułoży. I tyle. I tyle warci polscy górale jak dla mnie. Że też jej nikt w porę nie opmiętał. No ale tak się zgrywała i tyle. A teraz wyjazd by jej został. Ale dokąd? To wszystko oczywiście MOJE PRYWATNE GŁUPIE ZDANIE. Szkoda, że nie śpiewała na żadnym festiwalu piosenki aktorskiej w Polsce zwłaszcza czy gdzieś. Miała śpiewać, gdzieś się zgłosić. Jeszcze grała w serialu w Polsce. No to jak chciała zarabiać to na tym się miała oprzeć bo to był jej poziom, a nie Penelope Cruz i tyle :( Na przykład :( Albo Jolie :(

Po wjadzie po serialu w Polsce w jakimś serialu w USA coś powinna była dostać. Jeszcze miała fimy kinowe tam? Do Trade już miała mieć serial i wtedy za serial TRADE miał być. Albo spadaj. No a bogata rodzina - to nie była prawda :(

Patrzei - Wajda, filmy koniowe polskie inne, serial polski, filmy kinowe niemieckie i co? Nie dostała by jakiegoś serialu w US? To by ją jeszcze ratowali. A ona tam miała tylko kino w tym US i tyle :( No to już mogła się najeść do Maca i se poszukać serialu jej powiedzą i spadaka bo z wszystkich zrobiła durniów. Takie życie :(

filmy KINOWE polskie miało być :( I sorry za inne usterki językowe... :(

Gość ale jazdaaaa
Szkoda mi jej, wyglada na klasyczny wrecz przypadek schozofrenii.

na pewno ma problemy natury psychicznej, ale diagnozę to pozostawmy lekarzom klasyczny słowotok i splątanie myśli

No cóż... to znowu ja :( Nie wiem czy wiecie, że na Pudlu napisali, że ...UWAGA!!! Kinga Rusin poleciała do US do Bachledy żeby z nią pogadać. Czy jest to prawda? Jeśli tak to jest ona gwiazdą tam (Bachleda) a na pewno do Polski nie zamierza wracać na dłużej niż święta i chrzciny. Bo przecież ma rodzinę. BOGATĄ. No a ogólnie to co zrobiła i robiła w tym biznesie kinowym miało JAKIKOLWIEK sens gdyby faktycznie była z bogatej rodziny. Inaczej nie miało to w ogóle sensu żadnego i wszyscy normalni sie przerazili co ona zrobiła jak w tę ciążę zaszła. No ale to już było za późno. Mieli się przerazić romansu jej. A ona? Jej się chyba w ogóle bali. Zrobili z niej drugą Jolie i tyle. A tu takie coś. No i co dalej? No i wiecie - dalej była jedna zmowa i byle w to nie mieszać Wajdy pewnie bo to tyle lat i mieli ją dawno wylać. A teraz? Co teraz? :(

Gość O G-uzzz ludzie
Czasem lepiey ty to lepiej zamiast spekulować o "niemieckich filmach w usa"zacznij brać regularnie jakieś neurolęptyki(to na ta niespójność przekazu) i benzodiazepine(a to na ten potok myśli i pobudzenie) będziesz wielce zdumiona tym że tu wogóle weszłas. A do reszty-Ludzie wy nie macie co robić czy jak ? Ten temat bierze z doopy do ust bez kitu.

No wiesz - mógłbyś lepiej sie wypowiedzieć w temacie. RACZEJ. ja sobie mogę tu pisać o dupie marynie. Jestem bezrobotna, z pracy wyleciałam przez szlaeńców psychicznych takich jak ty właśnie. I git - obym znalazła coś ...normalniejszego. Nie jestem wariatką i nie zamierzam być. W pewnym sensie czuję, że jesteś z Warszawy bo tak sie KULTURALNIE wyrażasz, no ale... obecnie stolica kultura Polski to...Suwałki jak dla mnie. Symboliczna w pewnym sensie nazwa. Ale za ten film Jordanowi jak nazbierasz to oddaj wiesz to nie będzie musiał robić remaku w razie co. Bo wiesz - każdy chce wyglądać -nie tylko pajacyk z Warszawki :( I to tyle :( PS. ja też jestem poważną osobą. Tak uważam. Oddam jak zarobię. Na razie pozbawiono mnie pracy to z czego mam oddać 200 zeta przed świętami. PS2. Obym nie trafiła na takiego kierownika jak ty bo już mam kanalii i konowałów oraz świń dosyć. I durnych Bachled też :(

ps. ja też się w życiu dowiedziałam, że jestem głupia, zawszona, chora umysłowo, że jestem bękartem, świruską, wszystko co najgorsze. Mogli mi jeszcze powiedzieć - przyszłaś ZAROBIĆ do pracy, a tak nie wolno. Czy "ile jeszcze zamierzasz być starą panną?" no to bym jeszcze zrozumiała ich "SERDECZNĄ " szczerość. Bo moja praca to nie było bezsensowne przerzucanie papierków tylko coś co POWINNO mieć sens. A nie miało. No to moim zdaniem przestańcie już się uczyć tych obcych języków. Przejdźcie sobie spokojnie na polski bo reszta i tak bez sensu :( I tyle :( Po co się stresować, a zresztą - i tak jesteście najlepsi. JAK ZWYKLE. Ps. zwłaszcza na zmywaku na zachodzie. ps2. ale stawiam was wyżej niż irlandię bo... głodu nie mieliście. Ale ciekawe czemu? Wy nawet tego nie rozumiecie. No to przypadkowo jesteście w tym względzie lepsi od Irlandii. Czy byliście? nie wiem :(

No to robiąc z długiej historii krótką (jak to mawiają (Brytyjczycy) - idź se jakąś POSUŃ koleś 2 posty wyżej, a to ci powinno pomóc. Najlepiej POSUŃ jakąś z SUWAŁK. hehehe :(

obecnie stolica kulturY POLSKIEj to...Suwałki jak dla mnie. - tak miało być. Ps. Temat z doopy do ust - dziękuję za uznanie tobie. Rozumiem , że żywisz się tym co wysrasz :( Dobrze wiedzieć co jedzą w Warszawie. Własny kał. Ale dalej są najmądrzejsi. Ale tam zawsze tak było - a jak nie swój kał to kał Putina. SMACZNEGO :(

Ale trzeba przyznać Lidzi Bachledzie że nieźle se dzieci wychowała. Wnuka już ma, ale gdzie. Z córki zrobiła gwiazdę, że nawet TVN do USA do niej przylatuje. Nie mogę. No to jednym słowem miała rację. Jak i moja matka - tylko czemu nie mogę patrzeć na tę ostatnią. Czyżby coś ze mną nie tak? :( Ale dziecko Alicja ma :( I to z Farelem. Ale nie chciala dziecka z gwiazdą - ciekawe czemu :(

ps. a wy czy macie zdjęcia dzieci w pracy na biurku? Bo to najważniejsze. Teraz są takie kalendarze, że możesz mieć zdjęcie rodziny cały rok na ścianie w gabinecie czy na biurku. Tak jest. I Alicja też tak miała se zrobić. Zdjęcie rodziny se wytatułować na ramieniu to może by była mądrzejsza, a tak? :( Ciekawe co z nią zrobią górlale jak wróci. Został im gwałt zbiorowy. No albo..nie wiem. :(

Ale powiem wam to samo mi sie stało co tej Bachledzie. No TO SAMO. Już mnie rozwalili kompletnie i jeszcze mi kazali dalej pracować żeby sie znęcać nade mną. Oni też widzą jacy tu są ludzie i czemu wyjechała. No ale niech już nikomu nie pierdzieli, że ona by karierę zrobiła jak była taka tępa i nie wiedziała co zrobić z Wajdą. No to miała se z nim zrobić dziecko. Dosłownie. Bo w sumie co jej więcej zostawało jako aktorce? :( A ja co miałam zrobić? Z kim se zrobić dziecko? Bo aż 2 wybory miałam - i praca i uczelnia. Ale szkoły, w której pracowałam gdy mnie zgnoili na maksa NIE ZNOSIŁAM Bo nie. Bo była warta z doopy do ust. Dosłownie i bolałam nad tym, ze tam poszłam. :( Weźcie i zamknijcie takie szkoły - z doopy do ust. Tyle wam napiszę. Przynajmniej mniej krzywdy ludzkiej. :( Co jeszcze? Z doopy do ust szkoła i dyrekcja. I tyle :(

Ci Niemcy jak jej dawali ten TRADE to już kombinowali, że zostawało jej być Milą Jovovich. 15 lat i dziecko z reżyserem. Reszta bez sensu. No mnie też tylko tak zostawało. Alicja Bachleda Curuś i Andrzej Wajda - to by pasowało, ale reszta? :(

Alicja Bachleda Curuś - polska Mila Jovovich. No ale pewnie też jej nie wyszło, a inaczej? Jak. I wtedy by była inna i - powiedzcie, że to nie miałoby sensu. Większy niż to zrobiła 10 lat później. Teraz już jest za stara na takie rzeczy. A Mila miała dzieś dziecko z bessonem i też by wyglądała, a tak - ma jakąś tam karierę i tyle :(

A mnie sie wydaje, że Farel pasowałby do tej Mili. On znowu miał się hajtnąć z jakąś starą wielką aktorką w Irlandii. No albo w ogóle z jakąś irlandką i najwyżej wyjechać w te Sznghaje razem. No ale fakt - też by musieli mieć dzieci. Dlatego chyba się rozwiódł , że dzieci nie chciała Amelia i tyle. Jedyny powód. No i musiał przez nią dalej jeździć bo by nie zarobił. I Bachleda miała zrobić to samo. I jeszcze się rozwieść w międzyczasie - najlepiej w Polsce. Bo tak to i tak nie miałaby kariery. I tyle :( No smutno. A on miał iść do telewizji w USA - a on poszedł do Hollywoodu. Bez Jordana , szkoły żadnej - nawet tam. Był gorzej niż idiotą. Ale jeszcze ma możliwość się poprawić. A w sumie jaką on miał szansę na karierę? Taką, ze role dla siebie? I tak jak już to 5 cześć Aleksandra i tyle i 50 milionów na koncie i co dalej? :(