Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 kallla.

Lane perfumy

Polecane posty

Go艣膰 wisienkanatorcie91
Ja uwa偶am, 偶e perfumy z rozlewni s膮 tak偶e trwa艂e, tylko trzeba umie膰 m膮drze wybra膰 rozlewnie :) ja zamawiam na zapachowiec.pl i jestem zadowolona, nie narzekam na brak trwa艂o艣ci, a nawet i projekcja jest bardo wysoka..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olka888
Przelewane perfumy nie oznaczaj膮 czego艣 gorszej jako艣ci wr臋cz przeciwnie, pi臋knie pachn膮 i utrzymuj膮 si臋 na sk贸rze przez d艂ugi czas. R贸wniez zamawiam z www.zapachowiec.pl i jestem zadowolona jako艣ci膮 tych perfum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupuj臋 lane perfumy na "odlewkiperfum.pl", nie sta膰 mnie na oryginalne perfumy w opakowaniach po 100 ml. , poza tym nie lubi臋 d艂ugo u偶ywa膰 jednego zapachu, bo mi si臋 po jakim艣 czasie zapach znudzi. To s膮 na pewno orygina艂y, bo czasem w膮cham orygina艂y u kole偶anki, kt贸ra dorywczo pracuje w perfumerii i nieraz do niej id臋 , gdy chc臋 pozna膰 jaki艣 zapach. A co do firmy to jestem bardzo zadowolona. Jak zamawiam perfumki, to jak wysy艂am zam贸wienie w czwartek, to mam je ju偶 w poniedzia艂ek. Jak zam贸wienie przekroczy 200 z艂., dostawa jest za darmo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin76678
Faktycznie perfumy z zapachowiec.pl nie odbiegaj膮 od orygina艂贸w. Przekona艂em si臋 o tym zamawiaj膮c niedawno Hugo Bossa Szarego. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 banantruskawka
moja mama zamawia z zapachowiec.pl ja nie bylam przekonana do takich rozlewni, ale dosta艂am od niej Armani Code, kt贸rego u偶ywa艂am w oryginale, i powiem wam, 偶e zmieni艂am zdanie, przynajmniej o tej rozlewni, teraz juz zamawiam u nich, bo s膮 ta艅sze ni偶 te oryginalne, a pachn膮膮 tak samo d艂ugo i nie r贸偶ni膮 si臋 (sprawdza艂am na dw贸ch nadgarstkach jedne i drugie jednocze艣nie - taki te艣cik ma艂y ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi si臋 podobaj膮 z galeriazapachow.pl zamawiam tam od d艂u偶szego czasu :) i zam贸wi艂am kole偶ance na urodziny Priscille Presley Indian Summer, bo wiem, 偶e nigdzie tego zapachu nie ma, a ona go uwielbia艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo lubi臋 zamawia膰 perfumy z www.goia.pl Solidna perfumeria internetowa, zapachy trwa艂e. Zamawiam od kilku miesi臋cy r贸偶ne zapachy i nie zawiod艂am si臋. Polecam pr贸bowa膰 u nich tzw. Super Hity.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po przeczytaniu wielu opinii na temat perfumerii internetowych postanowi艂am zam贸wi膰 z zapachowiec.pl i to by艂 strza艂 w dziesi膮tk臋. Obecnie u偶ywam Bruno Banani - Bruno Banani Woman i ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 a偶 przyjdzie zam贸wienie, bo wczoraj zam贸wi艂am kolejne dla rodziny. Polecam t臋 perfumeri臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e kupowanie lanych perfum to dobry pomys艂 pod warunkiem, 偶e kupujemy ze sprawdzonego 藕r贸d艂a. Kupuj臋 na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Jako艣膰 wysoka a cena bardzo atrakcyjna. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lane perfumy zamawiam zawsze na zapachowiec.pl i u偶ywa ich ca艂a moja rodzina. Nikt si臋 nie rozczarowa艂, wr臋cz przeciwnie. Ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 kolejnego zam贸wienia, kt贸re zrobi艂am przed chwilk膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troszk臋 偶enuj膮ce s膮 ju偶 te wpisy Pana od Goia.pl i zapachowca marketing robiony pe艂n膮 g臋b膮! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Perfumy na mililitry zamawiam zawsze na zapachowiec.pl i s膮 艣wietne. Mo偶na zaoszcz臋dzi膰 pieni膮dze nie trac膮c jako艣ci. Ostatnio zam贸wi艂am Giorgio Armani - Emporio i jak zawsze rewelacja :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla siebie, znajomych zamawiam z zapachowiec.pl i zapachy bardzo trwa艂e, dobre jako艣ciowo. Sprawna przesy艂ka, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdanie warto ale tylko ze sprawdzonych 藕r贸de艂. Z polecenia kole偶anki sprawdzi艂am goia.pl i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Perfumy s膮 trwa艂e i w 艣wietnej cenie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o mnie, to moja siostra i jej przyjaci贸艂ka poleci艂y mi rozlewni臋 odlewkiperfum. pl . W zasadzie ka偶da zamawia sobie osobno, ale czasem zdarza si臋 i tak, 偶e wszystkie sobie zamawiamy, to robimy wsp贸lne zam贸wienie, bo jak jest powy偶ej 200 z艂., to koszty wysy艂ki firma bierze na siebie. Kiedy艣 chcia艂am kupi膰 lane perfumy u nas w Galerii Handlowej, ale poprosi艂am ekspedientk臋 o popryskanie nadgarstk贸w zapachami, kt贸re zna艂am, ale niestety, to by艂a pora偶ka. Euphoria mo偶e i troch臋 przypomina艂a orygina艂, ale tylko przypomina艂a, natomiast Lady Milion, to by艂o co艣 ca艂kiem innego, niz znany mi orygina艂. Nie wiem, czy to by艂a rozlewnia Nicole, czy Mistral, ale na pewno u nich nie kupi臋. Tylko w "odlewkiperfum.pl".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak lane perfumy to tylko z zapachowiec.pl. U mnie goszcz膮 tylko z tej rozlewni perfumy bo s膮 rewelacyjne. Zapachy s膮 praktycznie nie do odr贸偶nienia od oryginalnych, a z trwa艂o艣ci膮 tak偶e nie ma problemu. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwielbiam Yves Saint-Laurent - Black Opium i kiedy艣 z ciekawo艣ci i polecenia kole偶anki zam贸wi艂am ten perfum na zapachowiec.pl i to by艂 strza艂 w dziesi膮tk臋 :D Teraz zamawiam wszystkie perfumy z tej strony i s膮 rewelacyjne a cena 艣wietna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przez kilka lat kupowa艂am oryginalne, a teraz pozna艂am zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy s膮 trwa艂e i jest du偶y wyb贸r zapach贸w, jedyna r贸偶nica mi臋dzy nimi a orygina艂ami to cena ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie, 偶e warto, bo s膮 znacznie ta艅sze, a r贸wnie przyjemne dla nosa... ;) sprawd藕 stronk臋 zapachowiec.pl tam maj膮 spory wyb贸r i dobre ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto kupowa膰 lane perfumy ale ze sprawdzonych 藕r贸de艂. Przetestowa艂am i mog臋 poleci膰 te z galeriazapachow.pl bo s膮 warte uwagi. Gama zapach贸w jest bardzo du偶a a ceny bardzo atrakcyjne. Na pewno ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupowa艂am wiele lat tylko oryginalne perfumy a偶 do czasu kiedy pozna艂am zapachowiec.pl. Teraz kupuj臋 tylko tam i jestem bardzo zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyzwyczai艂am si臋 do oryginalnych, ale pozna艂am lane z zapachowiec.pl i nie kupuj臋 ju偶 oryginalnych, bo po prostu si臋 nie op艂aca. Zamawiam z tej strony moje ulubione perfumy, kt贸re s膮 trwa艂e i zapach nie r贸偶ni si臋 od oryginalnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lane perfumy na pewno z zapachowiec.pl. Dzi臋ki procesowi tworzenia d艂ugo si臋 utrzymuj膮, a zapachy nie do odr贸偶nienia od oryginalnych. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem warto przekona膰 si臋 do rozlewni perfum. Zaopatruj臋 si臋 na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy pachn膮 jak oryginalne, s膮 bardzo trwa艂e i w dobrych cenach. Mo偶na wybra膰 r贸偶ne pojemno艣ci co daje mo偶liwo艣膰 przetestowania kilku nie wydaj膮c du偶ej ilo艣ci got贸wki. Kupuj臋 od dawna m贸j ulubiony Versace - Bright Crystal ale tak偶e testowa艂am inne zar贸wno damskie jak i m臋skie i mog臋 poleci膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pe艂ni mog臋 potwierdzi膰 powy偶sze komentarze odno艣nie perfumerii goia.pl Zapachy s膮 bardzo trwa艂e i bardzo zbli偶one do orygina艂贸w. Je艣li kto艣 jeszcze nie korzysta艂 z us艂ug perfumerii to gor膮co polecam :-)

Udost臋pnij ten post

ja r贸wnie偶 polecam zamawia膰 na goia.pl, zdecydowanie najtrwalsze, a ceny zadowalaj膮ce :D (moje ulubione Hugo Boss - Orange :D )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja mama zamawia na zapachowiec perfumy dla siebie i dla taty :) i szczerze powiem wam, ze one si臋 d艂ugo trzymaj膮 :) i nie s膮 drogie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e du偶o zale偶y od 藕r贸d艂a. Kupuj臋 z galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. S膮 to perfumy trwa艂e i w dobrej cenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem warto, ceny du偶o ni偶sze a trwa艂o艣膰 bez zarzut贸w! Ale sprawdzone tylko na zapachowiec.pl ! ;)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰