Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żona7654

Fest prezent dostałam na mikołajki....

Polecane posty

Gość żona żona7654

Cały miesiąc gadałam temu dałnowi ze chce takie kolczyki, nawet mu je raz pokazywałam na wystawie myslałam ze zajarzy i mi je kupi na mikołajki ja mu kupiłam jego zasrane wymarzone Simsy 3 i dzis nadchodzi ta chwila dajemy sobie pudełeczka ja otwieram (w ogole zapakował te pudełeczko jak Beny Hill jakby tam kurwa conajmniej brylanty wsadził) i ja to otwieram a tam jakas frajerska pefruma mysle o chuj, no może ładna ja wącham i az mnie potrzepało. Normalnie jak wieńce pogrzebowe. Wkurwiłam sie. Popoludniu jak szykowałam sie w kiblu do wyjscia na kawe do kolezanki to podszedł i mnie wypsikał tym gównem z góry na dół i jeszcze pajacował "no co nie podba ci się?? piękna, piękna mm jaka ładna" i jak poszłam do kolezanki to pierwsze co mnie sie spytała czy coś piłam. a to taki zapach tej kurwa wódy w flakoniku. Myslałam ze skonam ze wstydu. I co teraz mam?? Wróciłam do domu , gwiazdor napierdala juz chyba ze 3 gopdziny w Simsy a ja piore swoje szmaty by nie bylo czuc tego fetoru... Feeest !!!

Gość maxior
jestes żoną? :O współczuje i tobie ie jemu dzieciaki

to on nie wie jakie perfumy lubisz? ok moze kupil bo tansze ale jak moj maz jakies kupuje to wie ze jest niesmiertelny zestaw 3 zapachow ktore zawsze moge dostac i sie go trzyma a co to za perfumy?

Gość wspolczucie dla tego
faceta 🖐️

Gość arla121212
Ty się ciesz że dostałaś chociaż te śmierdzące perfumy ja kurwa patrzę w buta a tam nic wogóle zapomniał o mnie

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
a co to za zapach? btw, mówimy, piszemy i myślimy "perfumy", a nie "perfuma"

Gość Prowokacja na 99 procent
0/10