Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda789

miały byc zareczyny w swieta...

Polecane posty

Gość magda789

miały byc zareczyny w swieta a on mówi ze jemu to nie pasuje bo jego rodzice sa pokłuceni i narobią obory i ze ma wydatki na 2010r. ze inwestuje bo slub miał byc w 2010r. a ja nie chce chodzić z chłopakiem sto lat albo mnie kocha i mu zalezy albo niech spada bo już miałam chłopaka z którym byłam długo (ok. 4 lata ) i nic z tego tylko serce bolało a teraz to :(

Gość już dawno zaręczona
Jejku ja już jestem zaręczona 8 lat i nie narzekam :)

to nie musiscie robic wielkiego wesela - takie skromne przyjecie kosztuje duzo mniej a z reszta moze on jeszcze nie chce slubu

Gość magda789
tez tak myśle, jak chłopakowi zalezy to chce a tu widać co innego

Gość magda789
a własnie ja tak nie chce po co mam chodzic tyle uprawiać sex miec plany jakmożna zrobic to wszytko legalnie i jeżeli myślec o wspolnej przyszlosci inaczej to układać, ja chcee być pewna ze mnie kocha i być z nim

Gość a mi powiedział ze
nie mam co liczyc na zareczyny wspólne mieszkanie o slubie dzieciach nie wspomne ;/ bo on gotowy nie jest a jestesmy razem juz prawie 5 lat

Gość magda789
pytam "kiedy" on mówi ze w świeta, mowie ok , pytam kiedy slub on na to ze w 2010a teraz mowi ze jakies cos musi kupic co sporo kosztuje i ciezko z kasa itp.

Gość magda789
co to znaczy

że wszystko przelicza i ciągle myśli co się opłaca a co nie.....w tym wypadku zaręczyny nie są opłacalne widocznie....

Gość magda789
ok 2 lat

pytam "kiedy" on mówi ze w świeta, mowie ok , pytam kiedy slub on na to ze w 2010a teraz mowi ze jakies cos musi kupic co sporo kosztuje i ciezko z kasa itp. Może w tym pytaniu i naciskaniu leży problem? :O Nie wiem, co Ci poradzić :O A ok. dwóch lat to pewnie mniej niż dwa?

widzisz Cicha... bo tak to jest. Są ze sobą pewnie z półtorej roku, jej się spieszy, i wypytuje, Kiedy? Kiedy? Kiedy? Jeśli tak jest, to ja się wcale nie dziwię :O

Gość magda789
2 lata bez 4 miesiecy dokładnie, a kiedy 2 miesiące temu ja powiedziałamu mu jasno szukam męza nie chcesz nie ma tematu mówił ze bedzie wszystko

Gość magda789
spieszy jak spieszy tylko ze ja nie chce być 2 raz puszczona w maliny szukam kogos komu bedzie naprawde na mnie zalezec i bedzie miał plany bo inaczej to jest dla mnie nie wiem oszukiwanie kogoś albo jest facet i plauje i mysli albo nie nie chce sie znowu przejechać i on zaczoł mówie i o pierscionku i o sali

Czyli będąc z NIm połtora roku powiedziałas ze szukasz męża. Jakby powiedzial ze chce jeszcze poczekac ze ślubem to zostawiłabys Go i poszukała takiego co juz chce?

no,a co mial powiedziec..inaczej bys z nim zerwala.... czyli jestescie razem rok i 8 miesiecy..moim zdaniem to wczesnie..poza tym mozecie sie zareczyc,a slub wziac w 2011 przeciez

i on zaczoł mówie i o pierscionku i o sali Po pierwsze, "zaczął" (Boże, czy już nikt nie umie pisać poprawnie 😭 ) Po drugie, i jego błąd, że w ogóle zaczynał chyba :O

Gość magda789
no to własnie on poał termin ze w swieta ja sie dostosowałam wiec o co chodzi??? On powiedział ze chce sie ze mna ożenic ja na to nie wpdłam na to nawet nie myslałam o tym na az tak powaznzie mam 24 lata

nie wolno kobiecie obiecywać takich spraw i potem się wykręcać...skoro sam to planował to niech teraz odpowiada za słowa....facet zachowuje się jak baba.....autorka ma rację...:)

Gość trzeba więcej na kafeterii
szuukaj męża szukaj, tylko nie dziw się potem jak raz, drugi, trzeci dostaniesz po ryju od niego, albo powie Ci ze ochajtałs ię tylko dlatego ze nalegałaś:D a ze ogólni emiał CIe w dupie, tylko dymałaś się w miarę dobrze