Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laponijiaa

Lece do Australii do nieznajomego

Polecane posty

widze ze jestes....:) mam nadzieje ze wiesz na co sie decydujesz??? gwiazdka przy 40 stopniach C,najbardziej zabojcze weze i pajaki na swiecie,ze juz nie wspomne o krokodylach i rekinach!!! :) no jazda samochodem po lewej stronie:(( ale za to maja najlepsza wode pitna z kranu na swiecie!! a obok Nowa Zelandie......ehhhh....to dopiero wspanialy kraj na wakacje!!! Sa tam rozne drzewa i krzewy ktorych nie znajdziesz nigdzie na swiecie!!oooo....i na nartach mozna pojezdzic!!! ps.ile masz lat bo niedoczytalem??/

Gość odrazu się skieruj do ambasady
na wszelki wypadek i jakby co daj jemu dykretnie(bo może typek normalny) do zrozumienia że nie jedziesz jak sierota do obcegu kraju i we wszystkim zdajesz się na niego itp w sumie odradzam. lepiej zaproś go do polski na pierwszy raz

Gość to nie jest takie rzadkie
mam znajoma, ktora szuka męza, juz pare razy jezdzila na zaprosZenie za granicę ( facei jej placa) . W tej chwili jest w Australii wlasnie. Z małzenstwem nie wyszlo do tej pory, ale swiat zjezdzila. Chyba ma szczescie, bo jak dotad nie spotkalo jej nic zlego, choc zna tych facetow znacznie krocej. Tam godzi sie na sex, ale o ile go wiem, sam go szuka. Wiem tez od znajomej Rosjanki,ze wiele Rosjanek jezdzi do Australii do nieznmaaych facetow, czasem konczy sie malzenstwem, bo na tym im zalezy. O jakichs dramatach nie slyszalam, choc zawsze mozesz trafic na psychopate. Ja bym sie bala, z tym,ze jak bedziesz w miescie, to ci raczej nc nie grozi, gorzej, jakbys miala siedziec z facetem na jakims pustkowiu.

Gość z Londynu kosztuje ok 1000 f
wiec troche ponad 4tys ( moze zreszta jakies promocje bywaja, a leci sie ok 20 godz ( jest przerwa). No i bilet masz chyba powrotny, bo kosztuje prawie tyle samo co w 1strone , nikt w 1 nie kupuje.

Gość no kurde no
Laponijiaa - przeciez tam nie jezdzisz jak do babci na paczki tylko wize trzeba miec. Wiza turystyczna na jakis czas i wracacsz do domu. A o wize na opobyt staly nie jest hop siup.

Gość uwierzylabym bo sa takie
o wlasnie, zapomnialam o wizie. a ona leci z Polski bo sama pisze, ze tu w Polsce jej nic nie trzyma wiec bilet ma drozszy niz jakby elciala z Londynu

jezeli on kupil u siebie to jest nawet tanszy niz z Londynu ( to za granica jest!!) :P:P:P

Gość ja bym powiedziała
ze nie odwazna tylko głupia... skad ma ta stuprocentową pewnosc ze on nie jest złym czlowiekiem?? co, napisał jej to? pokazał na zdjeciu jak sie bawi z dzieckiem albo pieskiem? ludziom z neta sie nie ufa, i jak jej jeszcze bilet zasponsorował to juz wiadomo wszystko... swoja droga, dlaczego sobie nie znalazła kogos blizej tylko taaaam??:O jak juz bedzie po wszystkim to daj nam znac nie :D

Gość uwierzylabym bo sa takie
ale autorka pisala ile ONA mialaby zaplacic a nie on ;)

Gość njsdcksdabcvjsdka
heh czyli prowokacja

Gość Co jest grane
?!?!?! Ja sie pytam.

Gość Jutro lece
dookola kuli ziemskiej a potem podlece do osoby ktora zaklada takie glupie te4maty i przetrzepie tylek.