Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałkov

Podoba mi się dziewczyna, która ma bardziej owłosione ręce niż ja

Polecane posty

Gość jak facet lubi kobiety
No właśnie - po wosku często pękają naczynka.

Gość QCVCBC
Autorze topiku - blondyni są bleeeeeeee Nie ma to jak brunet albo szatyn. Kwintesencja męskości sama w sobie. A blondyn w dodatku ze świńskimi rzęsami brwiami i wiecznie czerwoną japą? Ohydztwo. Ciemnowłosi - GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!

Gość tu jest problem w czym
innym - to nie ona ma za bardzo owłosione ręce tylko on za mało. Jego wina, ale oczywiście zawsze trzeba zgonić na kobietę.

Gość Jurna gienka
Dlatego powinno byc tak bruneci (kwintesencja męskości) powinni parować się z blondynkami (kwintesencja kobiecości) i po problemie :)

Gość Jurny Bronisław
Lepiej niech blondynki parują się z blondynami a bruneci brykają z brunetkami szatynkami. Blondynki Droga Przedmówczyni nie dla wszystkich są kwintesencja kobiecości i piękna.

Gość Michałkov
Boje się, że jajka też będzie miała bardziej owłosione niż ja :( Kurde dlaczego muszę mieć takiego mętlika ?

Gość jak on blondyn z mizernym
owłosieniem czyli mało męski to niech nie oczekuje gładkiej skóry od brunetek

Gość Jurna gienka
Rozumiemm,że jesteś zajadłą brunetą pod męskim pseudo????

Gość Jurny Bronisław
Jestem "szatanem" :) tylko jedna blondi się nie chce ode mnie odczepić (wrrrrrrr) A swoje stwierdzenie co do blondynek podpieram faktem iż ostatnio dane mi było zerknąć na zdjęcia Pameli A i jej brylącego się silikonu. Dziś prawdziwych blondynek już nie ma ale jest L'oreal. A poważnie - jak się kogoś kocha to nie ważne czy rudy jak rydz czy łysy jak kojak kiedyś i tak będziemy starzy, pomarszczeni ze sztucznymi zębami. Ważne jest to byśmy u swego boku mieli kochaną osobę. Więc autor topiku mnie rozwalił. Dziś już jest passe mieć grube dekle, zeza, łysinkę itp. Ja nie wiem, nie widzę przyszłości dla związków Barbie-Ken.

Gość najgorzej jak dziewczyna
nie goli calych nog, tylko do kolan

Gość Edziorka
Ja byłam taka głupia i goliłam. A teraz z lekkiego meszku zrobił się regularny jeżozwierz :( Najgorzej jak jest zimno i mam gęsią skórkę. Wstydzę się żeby mnie chłopak przytulił. Przecież to drapie jak nie wiem .

Gość jegor
uwielbiam kobiety nie wydepilowne/ miodzio

Gość jegor
uwielbiam kobiety nie wydepilowane

Gość Antonjush
haha, z tym goleniem nóg do kolan to prawda! No i rzeczywiście o gustach sie nie dyskutuje, ale ja tam rozumiem rozterki autora, bo nie chciałbym aby moja kobieta miała "las" na rączkach :)

Gość pilnujcie swoich lasów
a nie czepiacie się kobiecych

Gość Flower Power2009
Dawniej ludzie nie wiedzieli co to żyletka a miłość kwitła podobnie jak marysia :)

Gość do Antonjush
dlatego bez problemu inni faceci rozumieja takie rozterki

Gość Helka W Zapałkach
A mój Miś jest nieowłosiony: gołe nóżki, gołe rączki pupka i klatka jakby się z pingwinami ślizgał. Zgodnie z teorią niektórych z Was powinnam go zostawić. Jesteście śmieszni.

Gość PickMe UP
do Antonjush dlatego bez problemu inni faceci rozumieja takie rozterki Dlatego, żeby nie było rozterek czym prędzej zwróćcie tym biednym "owłosionym" dziewczynom wolność. Znajdzie się ten który je zaakceptuje takimi jakimi są. Wam kiedyś też nie stanie albo stracicie nogę i rękę. I co w tedy ? Czy znajdzie się taka, która będzie chciała Was dla równowagi podpierać? Jeśli dla Was taka pierdoła jest przeszkodą lub jak to nazwał autor " barierą" to jaki z Was będzie partner na dobre i złe, kiedy kobietę spota nieszczęście lub choroba ?

Gość do PickMe UP
jak sie kogos kocha to juz jest inna sprawa, ale autor tej dziewczyny nawet nie kocha pewnie jeszcze i nawet za dobrze jej nie zna

Gość PickMe UP
No ale czy to nie jest trochę jak kupowanie w sklepie? To takie to siakie. Przecież to druga, żywa istota. Ciągle natykam się na wypowiedzi dziewczyn.kobiet które dla swoich chłopaków z czegoś rezygnują albo są zmuszane aby w sobie coś zmienić żeby tylko on od niej nie odszedł. Nie spotkałam się z dialogiem dwóch Panów: X: Ty wiesz, chyba będę musiał sobie tupecik strzelić , Tereska ciągle zerka na tego sąsiada a on ma grzywę jak kuc Y: No Stary, co racja to racja. Mnie też się przytyło :( Ja wiem że kobiety punktuje się za urodę ale nie przesadzajmy. Może wraz z wchodzeniem w związek powinno się wypełniać formularz jak na przeglądzie auta.

Gość Depilator w kremie
Witam. Ktoś wzywał ?

Gość pokolenie jp2
Autorze topiku - blondyni są bleeeeeeee Nie ma to jak brunet albo szatyn. Kwintesencja męskości sama w sobie. A blondyn w dodatku ze świńskimi rzęsami brwiami i wiecznie czerwoną japą? Ohydztwo. Ciemnowłosi - GÓRĄ !!!!!!!!!!!!! ale ja jestem blondynem i mam bardzo ciemne geste brwi i rzesy a naklacie geste ciemne wlosy tylko na nogach i rekach mam jasne ale geste

Gość do PickMe UP
ale po co ktos ma sie wiazac z kims, kto go z gory obrzydza np. z powodu strasznych wlosow na rekach?

Gość kyijouyukuykj
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Gość PickMe UP
do PickMe UP..... No to po jaki beret on nam gitary zawraca ? Niech sobie poszuka innej i już. Myślę zresztą, że założyciel tematu się najzwyczajniej w świecie nudził i chciał znów podburzyć lud w sieci buszujący :) My mamy za niego wybierać ? Ankietę przeprowadzi ? On i tak nasze zdanie ma mocno gdzieś :)

Gość zznniieessmmaacczzoonnaa
No to nad czym sie autor zastanawia ? Skoro go obrzydza, to niech jej da spokoj. Zresztą nie chce mi się wierzyć, żeby ona miała takie chaszcze gęste na rękach i żeby jej to nie przeszkadzało. Nawet jeśli by tak było, to może to kwestia zaburzeń hormonalnych .... Jeśli faktycznie miałaby takie gęste chaszcze, to myślę, że starałaby się coś z tym zrobić. Dlatego uważam, że autor wyolbrzymia... zresztą napisal w temacie, że dziewczyna ma "bardziej owłosione ręce" niż On, a nie wiemy jakie on ma, wiemy tylko, że słabo owlosione i jest blondynem. Ona jest brunetką , więc włosy ma ciemne, zapewne nie jakies chaszcze tylko normalne wlosy na rekach i nie widzi potrzeby golić sobie rąk. Autor , jeśli to dla niego taki problem, to niech sobie znajdzie blondynkę z delikatnym meszkiem....

Gość do PickMe UP
dzisiaj mamy tak straszna mode na depilacje, ze faceci czesto chca kobiety idealne, bez sladow owlosienia

Gość PickMe UP
Jak sobie pomyślę ile życia spędzam w łazience ech..... ;) powinni mnie stamtąd eksmitować.

Gość do pick me up
jesssu dziewczyno, nie żryj tyle, to nie bedziesz tyle srać:)