Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałkov

Podoba mi się dziewczyna, która ma bardziej owłosione ręce niż ja

Polecane posty

Gość tez lubie włochatych
męzczyzn. uwielbiam mega owlosiony tylek mojego faceta mniami

Gość Alojzy Połaniecki
O to chyba o mnie było, bo jestem włochatym mężczyzną, a brunetki z naturalnie silnym owłosieniem często mają wspaniałą urodę i nieziemski temperament

Gość takie co maja wlochate lapska
powinny zostac starymi pannami

Gość Renni23
Jestem kobietą, mam faceta i wiem jedno,ze normalnych męzyczyzn nic tak nie odstrasza jak wlosy u kobiety w niepożądanym miejscu... czy to pod pachami, czy wąsiki, czy tez owłosione ręce. Sparaw jest prosta i nie mówcie,że to problem!!!! Siadasz na 15 min do wanny i golisz jednorazówką całe partie w tym ręce, kóre zajmują dwie minuty i wcale żadne tam gąszcze nie odrastają!!!! Kobieta ma byc gładziutka i miękka, najpierw depilacja, potem balsamik do ciała i miód!!!

Gość do Renni23
popieram cie

Gość golcie sie dziewczyny bo
nie znacie dnia i godziny

Gość daj spokój po po częstym
goleniu włosy odrastają długie, ciemne i gęste i to po krótkim czasie. Jak ktoś chce mieć problemy z jeszcze gorszym owłosieniem to niech sobie goli ręce.

Gość Renni23
No nie wiem, ja do niczego nikogo nie zmuszam, ale z autopsji mówię,że wilk nie taki straszny... Gdy smiechem zartem pogadałam z moim facetem co ich demotywuje w kobietach to jednak zgoliłam ręcę i robię to regularnie od kilku ładnych lat. A do autora... nie poddawaj się, próbuj szczęscia z ta, która Ci się podoba, jak normalna kobieta i dojrzała emocjonalnie to możesz z czasem dac jej do zrozumienia żeby zrobiła z tymi klaczkami co trzeba... Albo powtórz jej to, że lubisz kobiety które SĄ PACHNĄCE, MAJĄ GŁADKĄ OGOLONĄ I DELIKATNĄ SKÓRĘ, ABSOLUTNIE WSZĘDZIE. Powinna zakumać ;)

Gość a nie przyszło ci do głowy
że nie każda kobieta lubi mieć gładką skórę WSZĘDZIE? Ja na przykład nie lubię mieć wydepilowanych na łyso okolic intymnych bo źle się z tym czuję, rąk też nie depiluję. A dojrzała kobieta robi tak, jak sama chce i jak lubi a nie tak jak wymusza na niej moda czy jakiś tam facet.

Gość jukieee
to nie nalezy golic sie zwykla jednorazowka, tylko chodzic na wosk. wloski na rekach odrasataja po miesiacu i sa o wiele mieksze i slabsze. najgorzej jak dziewczyna ma meszek nad ustami, ale na to tez jest rada- albo rozjasniacz albo depilacja woskiem. haha troche smieszne jest to ze nie chcesz sie z nia umowic bo ma wlosy na rekach..i co z tego? jesli az tak ci to przeszkadza to poprostu sobie ja daruj. za golarke pod choinka i aluzje napewno bym sie obrazila. zreszta taka sytuacja nie mogla by zajsc bo o siebie dbam. moze ona poprostu lubi swoje wlosy na rekach...:P

Gość Renni23
Ale ja tylko poradziłam autorowi co powinien zrobic skoro ma problem z ww włosami na rękach, a on takich nie akceptuje, więc albo się dogadają albo nie-proste. A gdzie ty już nie lubisz golić się to nie moja sprawa.

Ok tylko nie twierdź, że każda kobieta ma się golić na rękach, nawet jeśli tego nie lubi lub jej się to nie podoba i że jest to oznaką dojrzałości emocjonalnej.

Gość Renni23
Za oznakę dojrzałości emocjonalnej - uważam poprawna reakcję na taka sugestie, mianowicie nie-focha, a nie to czy zgoli te rece czy też nie.

Jak tak, to ok.

Gość Renni23
za oznakę dojrzałości miałam na mysli reakcję nt. sugestii co do zgolenia rąk czyli nie walnięcie fochem, ale normalną reakcję odmowy bądź akceptacji bez obrażania się, a nie zgolenie ich bądż nie.

Gość Renni23
Przepraszam za powtórke. Wiem, że kobiete, a własciwie każdego czlowieka jest b. łatwo urazić i wszystko raczej nalezy robić w odpowiednim czasie, analogicznie do etapu znajomosco dwojga ludzi. O to mi tylko chodzi, i ważne aby autor nie spalił na starcie :)

Gość Całe szczęście że nie to ładne
co ładne, ale co się komu podoba. I że są jeszcze faceci nastawieni do owłosienia niekoniecznie pedofilnie :P

Gość Całe szczęście że nie to ładne
co ładne, ale co się komu podoba. I że istnieją jeszcze faceci niekoniecznie pedofilnie nastawieni do owłosienia :P

Gość Marek Wawa
Pedofilnie nastawieni do owłosienia... weź wyluzuj:) A cóz ma pedofilstwo do (nie)owłosienia?? A jak facet lubi szcupłe kobiety bez bioder, to oznacza, ze ma gejowskie zapędy, albo jak kobieta lubi dużych umięśnionych facetów to oznacza, że ma zapędy zoofilskie, bo on przypomina orangutana??? Weźcie ludzue głupot nie piszcie, a sczególnie Pani co prawi o tych P\pedofilnie nastawionych do owłosienia.

Gość jak facet lubi kobiety
kompletnie pozbawione owłosienia na ciele (oprócz głowy) to faktycznie jest w tym coś pedofilskiego. Rozumiem niechęć do włosów które normalnie pojawiają się tylko u mężczyzn typu wąsy czy broda, ale ręce to już przegięcie.

Gość Michałkov
oststnio w szatni zauważyłem że penisa też ma wiekszego niz ja :/

Gość a ile ty masz wzrostu
że jej penis jest większy niż ty?

Gość Marek Wawa
Jako facet potwierdzam, że facet nie lubi wlosów u kobiety!!!!! I nie popadajmy w skrajności z tymi rękami, jeśli włosy są mało- lub sredniowidoczne to ujdzie, myslę, że da się to przeżyć, ale jeśli kobieta ma geste/ciemne/długie włosy na rekach to wierzcie mi,ze jest to nieaptyczne!!!! Wam to moze Panie nie przeszkadza, a Wasz facet nie powie Wam o tym bo sie wstydzi albo boi sie urazic. Powtarzam, ze geste/ciemne/długie włosy na rekach sa mało sexy.

Gość do jak facet lubi kobiety
co innego delikatny puszek na rekach - to jest normalne, a co innego czarne dlugie klaki jak u faceta

Gość Marek Wawa
A odpowiedzcie mi Koleżanki na pytanie, po co golicie nogi??? Dla tego samego powodu powinno się golic także ręce ;)

Tylko że jak się zgoli te kłaki to będą rosły jeszcze gorsze i będą drapały jak męski zarost. Na wosk nie każdego stać. Lepiej już je zostawić takie jakie są, oczywiście jeśli jest to "dar" natury a nie wynik zaburzeń hormonalnych, bo wtedy to trzeba leczyć.

Golę nogi bo kiedyś jak byłam młoda i głupia to zgoliłam kilka razy bo była taka moda. Jakbym wtedy tego nie zrobiła to pewnie do tej pory bym nie goliła. Zresztą nóg nie golę codziennie, bo ich publicznie nie pokazuję a ręce niestety pokazuje się znacznie częściej. I po co taką twardą szczeciną świecić?

Gość Marek Wawa
No to sprawa prosta: jeśli kobite nie stac na takie zabiegi to facet niech placi. Ja swojej partnerce z przyjemnoscia za takie zabiegi bym zapłacił.

A jakby nie chciała się depilować bo tego nie lubi? Bo nie lubi tego uczucia gołej skóry? A ból związany z depilacją? Podrażniona skóra po depilacji? Włosy wrastające po depilacji?

Gość Alla Alla
do Renni23 Ale Ty jesteś durna. Ciekawe jakby ktoś siadł i powiedział Twojemu facetowi co ma zgolić albo amputować bo się nie mieści w standardach. Ciemne włosy to czasem po prostu taki urok albo sprawa hormonów. Włosy odrastają potem i kłują niemiłosiernie a wydepilowane plastrem w sposób nieodpowiedni mogą powodować popękane naczynka krwionośne. Jak Twój chłopak powie, żebyś sobie doszyła ptaszka bo już mu się znudziły kobiety to tez polecisz na zabiegówkę z wywieszonym jęzorem ?