Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałkov

Podoba mi się dziewczyna, która ma bardziej owłosione ręce niż ja

Polecane posty

Gość no masz ewidentnie problem
nie obchodzą nas Twoje kompleksy zanając życie jak zaczniesz się umawiać z jakąś laską to Twój brak erekcji też będzie jej winą ;-)

Gość zznniieessmmaacczzoonnaa
no nie przesadzajcie ludzie, że od razu jest zarośnieta jak goryl ! Z pewnością depiluje okolice intymne, nogi i pachy, gdyż dziś jest to standard. Natomiast nie jest standardem golenie sobie rąk... może dla niej to nie jest problem, tylko autor wyolbrzymia ? juz nie przesadzajmy, może jeszcze powinna sobie meszek w nosie wyrywac ?

Gość ludzie o czym wy
No tak, mężczyźni mają coraz większe problemy z potencją a potem mówią, że to dlatego, że kobieta ma włosy na rękach czy w okolicach intymnych, bo przecież się nie przyzna że to on ma problemy z męskością.

Gość mój tego nie robi
a mój facet jest szatynem niemiłosiernie włochatym więc nawet jeśli bym zarosła nie wiem jak - a jestem blondynką - to i tak mu nie dorównam więc nie mam problemu :D

Gość daj sobie z nia spokoj
no to co ze goli, jak godzine po goleniu nog ma pewnie ma wloski, pewnie ma ciemny pas wlosow na brzuchy, po goleniu pod pachami i na cipce czarne kropki, a a slad po zgolonych wlosach lonowych jest na udach widoczny i jeszcze moze ma rowek zarosniety - jak nie goli rak, to duze prawdopodobienstwo, ze rowa tez nie rusza

a skąd Ty to możesz wiedzieć ?? Ja nie golę rąk i nie uważam, żeby golenie rąk było normalne. mam co prawda jasne włoski i nie rzucaja sie w oczy, ale uwazam ze golenie rąk to ostatecznosc ! poza tym, może Ona depiluje nogi innymi metodami, np. laserowo ?

Gość ludzie o czym wy
a słyszałeś o czymś takim jak depilacja?

nie kazdy sie depiluje, bo depilacja jest bolesna i wiekszosc ludzi wybiera golenie

Gość ludzie o czym wy
Paranoja z tym obsesyjnym usuwaniem włosów zewsząd.

Gość ludzie o czym wy
No nie wiem, czy większość.

ja jajka i owlosienie lonowe gole maszynka do golenia, nie wyobrazam sobie depilacji np. woskiem

Gość malutka981898
Ja tez jestem blondynka i mam wieksze wlosy na rece od mojego chlopaka ale ze są jasne to nic nie widac:) wiec nie iwem jak jest z Twoja brunetka ale skoro Ci się podoba nie powinienes patrzec na jeden mankament jej urody :) Pozatym są kobiety które golą rece moze jesli blizej się poznacie to ją do tego namówisz:)

Gość ludzie o czym wy
No właśnie, to że mężczyźni się tylko golą bo boją się bólu depilacji to nie oznacza, że kobiety robią tak samo. Wyobrażasz sobie golić codziennie nogi, pachy, krocze i może jeszcze ręce? Szkoda czasu.

poza tym tak delikatnych okolic, jak jądra :p nawet nie należy depilować woskiem :P I wybacz, ale kobiety chyba lepiej znają się na sposobach depilacji, zwlaszcza, że istnieja teraz o wiele lepsze, skuteczniejsze i pozwalajace na dlugo utrzymać galdkosc sposoby, niz maszynka do golenia :)

a kto komu kaze golic sie codziennie?

zostaje jeszcze krem, ale moze uczulac. inne sposoby sa po prostu bolesne

Gość zznniiieessmmaacczzoonnaa
no wybacz, ale jeśli goli się nogi maszynką do golenia, to niemal każdej kobiecie po 2-3 dniach pojawiają się owe kropki. Wierz mi , że o wiele wygodniej jest zastosować alternatywną formę depilacji i mieć gładkie nóżki np. przez 4 tygodnie :)

Nie jest to ból, ktorego nie można znieść. A tak w ogole kobiety znoszą o wiele gorsze bole, wiec depilacja to pikuś :)

Gość Alojzy Połaniecki
Nie każdemu facetowi te kropki przeszkadzają. Do cholery, chyba normalny człowiek wie, że kobiety się depilują i włosy im rosną na ciele. A jak ktoś lubi brunetki, to mu te kropki nie przeszkadzają

Gość ludzie o czym wy
Żeby nie było tych czarnych kropek to niestety ale trzeba się golić codziennie.

Gość Alojzy Połaniecki
Mi nie przeszkadzają ani te kropki, ani włoski na rękach

U mnie to jets niestety tak, że np. na nogach się gole, ale jeśli się ogolę wieczorem, to rano mam już tarkę - strasznie małe, drapiące włoski, jak u facetów na twarzy. A jak kiedyś zapuściłam trochę te włosy to naprawdę wyglądałam jak goryl. Właśnie przez golenie - bo się wzmocniły. Więc nie jest to wszystko za proste.

Gość ludzie o czym wy
A włosy łonowe ci przeszkadzają? Przystrzyżone na krótko, podgolone po bokach ale jednak obecne?

Gość Alojzy Połaniecki
Nie przeszkadza mi takie owłosienie łonowe, nawet lepiej wygląda jak całe wygolone na łyso

Gość zwykłe pobicie mnie nie
To widzę, że chociaż jeden normalny, fajny facet :)

Gość Alojzy Połaniecki
I nawet ten meszek na brzuszku i włoski w rowku mi nie przeszkadzają, więc pewnie dewiant jestem

Gość ludzie o czym wy
Fajnie :) Moim zdanie taki zarost wygląda bardziej pociągająco niż łysa skóra.

Gość Alojzy Połaniecki
Kobiet i tak nie doceniają takich facetów jak ja

Gość ludzie o czym wy
Czyli jakich?

Gość czarnaklaczrasowa
a ja mam wloski wszedzie i gole sie na nogach, rekach i w kroczu. Ale mam genetycznie bujne owlosienie, mam tez piekne geste czarne wlosy na glowie - do pasa, geste rzesy, ktorych wszyscy mi zazdroszcza i ladne brwi, przez co moje brazowe oczy robia z facetow totalnych glupcow, gdybym miala to zamienic na gladziutka skore powiedzialabym NIe. Lubie moje cialo takie jakie jest i mech na kosci ogonowej wcale mi nie przeszkadza wrecz przeciwnie chwale sie tym. Podobaja mi sie zarosnieci mezczyzni, owlosieni, widac, ze sa zdrowi i maja duzo testosteronu, WLOCHACI gora:D