Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiriririri

jakie jest aktualnie Wasze największe zmartwienie ?

Polecane posty

1. Zbliżająca się obrona pracy licencjackiej 2. Brak pracy, uzależnienie finansowe od rodziców 3. Ponowne mieszkanie z rodzicami i nieustające z nimi konflikty

zdrowiem sie martwię jestem po kolejnej operacjii na to samo i martwię się, kiedy następna, chociaż to pewnie za kilka lat ogólnie mam podły nastrój po tym szpitalu no i nic na święta nie przygotuję, bo ledwo sie ruszam nędza ogólnie

Gość niewaaaaaaazne kto oooooo
1.ze moge byc w ciazy 2.ze adal e mgoe zdacprawka 3.ze nie zdam na studiach na kolejny semestr 4.ze mnie chlopak olewa 5.ze mam tye do zrobieia a ciage to przeciagam 6.brak wystarcajacych funduszy a okrycie zachcianekoddanie dlugow itd

Gość us airborne cadence
a) mój facet, jego zdrowie raczej, ledwo żyje, ale zapierdala do pracy od rana do nocy, nadgodziny bierze, lata po tej zimnicy, bo skurczybyk ma w dupie moje trucie i trucie lekarzy, tępa strzała. już mi się wyć chce jak na niego patrzę 😡 b) studia, bo zaraz sesja, a ja od października stoję w miejscu, zatrzymałam się w rozwoju na amen i nie wiem co dalej.

Gość I hate my family_____
Stara jest na wolnosci, zyje i triumfuje suka, bo robi co sie jej zywnie podoba. Nie liczy się prawie z nikim z "najbliższej rodziny". Nawet nie została ukarana za to co robiła przez te wszystkie lata. Wręcz przeciwnie: ludzie-idioci mają ją za osobę zdrową psychicznie, dobrą matkę i jeszcze za pokrzywdzoną. Mało kto zna jej prawdziwe oblicze, ale ja to zmienię.. już ja zadbam o to, żeby ludzie wiedzieli, czym ona jest naprawdę. Drugi problem-równorzędny- ta wigilia; obłudne dzielenie się z opłatkiem z osobami, których nienawidzę:o Szczególnie z "matką" i z "bratem"-fuj!!! Wiele innych moglabym wymieniac:p

…że ciąża może się dla nie skończyć wózkiem inwalidzkim

Gość Ptyśku
-brak kasy. -problemy w szkole nie chce mi sie dupy ruszyc i zaliczyc semstru w kilku przedmiotów

Gość brak pracy