Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiańka

chłopak mnie uderzył...wybaczyć??

Polecane posty

jesli nawet na tzrezwo taki jest wiec juz masz odpowiedz nie mozesz byc z chorym czlowiekm czarnulkoprzy nim ty tez starcisz zmysły....i wyjdziesz na ta najgorsza....

Czarniawa.. po 7 miesiącach to Ty się nawet nie zastanawiaj.Krótko jesteście razem więc Ci szybko przejdzie. Nie marnuj czasu ze śmieciem bo później będzie Ci ciężej bo dojdzie staż związku.

noo :( w oczach jego mamy jestem winna temu wszystkiemu :( bo on jest mega zazdrosny itd... ;/ wiecie moze jak sie zalatwia ZAKAZ ZBLIZANIA.??

Gość zosiańka
rodzice mnie nei bili. on odemnie tez kiedyś dostał w twarz , jak był pijany i się do mnie dobierał :(

Gość zosiańka
ja mam 20m a on 30lat . jesteśmy ze sobą 5 lat . czerniwa jak sie rodzice wtrącają to nic dobrego jest , napewno

zosienko, u ciebie jeszcze dochodzi kwestia roznicy wieku,pokolen,uwaza ciebie za smarkule... jestes taka mloda,kochana odpusc sobie podstarzałąego zgorzknialego pryka.,jeszcze niejeden moze byc Twoj :) zaszalej na dyskotekach z kolezankami, wyjdz do ludzi

Gość mnie to zastanawia
ze ty sie w ogole nad tym zastanawiasz. Przeciez to jest oczywiste, ze jak ktos podniosl na ciebie reke, to sie nie nadaje na partnera dla ciebie. A poza tym on jest strasznie stary, za pare lat bedzie wygladal jak twoj dziadek. Nie marnuj mlodosci na pryka psychopate.

MOJA MAMA TEZ SIE WTRACA... ALE ONA ROBI TO DLA MNIE... MOJ STARY TEZ MIAL BICIA NA BANI.. ALE MOJA MAMA SIE NIE DAŁA ..

po 5latach na pewno ciezko ...ale masz całe zycie przed soba:) wiec dlaczago akurat z nim?

Wiem, że mówić łatwiej. Ale pomyśl jak Ci będzie ciężko go zostawić jeżeli będziesz z nim jeszcze kilka lat..masakra. dziewczyno, to jest człowiek CHORY PSYCHICZNIE. TRAFIŁ NAWET DO SZPITALA. Nie będziesz z nim miała normalnego życia rozumiesz?? W koncu Cię zabije i tyle.

Gość zosiańka
no własnie , i dlatego mi tak ciezko ... szkoda mi tych lat , szkoda mi tych chwil , pozatym staraliśmy się o dzidzisia, za 2 mam miec planowana miesiączek , modle sie (poważnie) zebym ja dostała :(

zosienko, dojdzie dziecko bedzie jeszcze gorzej .... on bedzie wtedy ciebie pewny na 100% ze go nie zostawisz i bedzie czesciej bil bez przyczyny....wtedy juz bedzie moze za pozno ? chcesz zostac sama z dzieckiem?

Gość zosiańka
stary pryk ? heheh ...ale taki kochany (czasami:O ) zostawic czy nie zostawic? musze wkoncy podjąc decyzje, wszystko wskazuje na to ze jednak zostawic , jeszcze y mnie w tym umacniacie :)

Summerlove (..@..)___> WIEM :( ALE ON SIE STARA,, TYLKO TA CHOROBA.. NIE PANUJE CZASEM NAD TYM.. WIEM WIEM GADAM GLUPOTY ALE SAMA SOBIE NIE DAM RADY ;/

Gość zosiańka
czarniwa jestem z opolskiego . siuneczka teraz juz wiem ze nie chcę dzidziusia z nim ... mam nadzieje ze nie wyjdzie

Gość zosiańka
czerniwa ale na twoim miejscu to ja bym się naprawde zastanowiła , jezeli jest chory to będzie juz tak do końca życia , ludzie się zmieniają le nei tacy

Gość jasne taki kochany ze
ci twarz obija. dziewczyno obudz sie!!! jak nie daj Boze bedzie dziecko, tez je bedzie bil, bo to nie jest normalny czlowiek. wyrzuc go z zycia, nie dopusc do tego!!!

Gość zosiańka
siuneczka kobieta ponoć czuje czy zaszła czy nie....ja nie czuje nic , intuicja milczy . okaże się

Czerniawa jak on się stara?? Rozbijając sobie butelkę na głowie czy bijąc policjanta?? No proszę Cię..

tak własnie czarnakowa,pisąłam ci juz ... czzyby to pokolenie gimnazjalistow? on moze ma to wgenach ...spojrz na jego ojca ..na jego rodzine ...

Moim zdaniem kobieta taka jak autorka sama daje przyzwolenie na takie traktowanie, będąc dalej z tym facetem więc po cholerę takie topiki? Każda kobieta szanująca się i logicznie myśląca po czymś takim już się słowem do takiego dupka nie odezwie. A jak pozwalacie się okładać to nie zakłądajcie tematów ! Skarżycie się tak naprawdę same na siebie, bo odchoząc od nich rozwiazujecie swoje problemy.

Gość nieprawdobodobne
facet pije, bije, zneca sie a one nadal kochaja

Gość zosiańka
ale ja sie nie daje! zrobił to pierwszy raz więc go wygoniłam ! tylko nie wiem czy wybaczyć....sumie to jak wybacze to tak jak bym się dawała :O