Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiańka

chłopak mnie uderzył...wybaczyć??

Polecane posty

to nad tym ty sie jeszcze zastanawiasz?dziewczyno masz dopiero 18 lat ? a juz chcesz zostac kaleka?i pozwalasz zeby zrobil ci wode zmozgu

tak to jest :( najpierw sie zakochasz, wszystko jest ok, a potem milosc przeradza sie w cierpienie :(:(:(

zosienko..wygonilas go ... no wiec dobrze zrobilas,tesknisz imacisz sobie czuprynke pomysłami czy nie wybaczyc mu?zastanow sie.... NIE MOZESZ

Gość zosiańka
wcale nie jest mi łatwo podjąc taką decyzje , uwieżcie :(

możliwe :( ;( ale ja nie mam takiej odwagi/siły w sobie aby z nim skonczyc :( wiem wiem jestem żałosna :(

Gość a ja odeszlam...
no mnie kiedys facet szarpal za wlosy ale ja bardzo msciwa jestem i odrazu odwet przynajmniej odeszlam z satysfakcja pocielam mu garnitur za 2 tysiace i zepsulam bardzo wazny dla niego obraz acha plus zloty zegarek zniszczylam wpadlam w jakis szal.

siuneczka ___> jak juz pisałamto pokolenoie gimnazjalistow. ------- masz mnie na mysli.??

czarniawa mam spoosb, kup seładny ciuszek, zrob sie na bostwom,idz do kosmetyczki fryzjerasolarke cokolwiek zrob tipsy :) cos co poprawi twoje ego kobiece:) poczujesz sie piekniejsza ,i powiedz sobie przed lusterem ze kazby moze byc twoj a ten cham moze sobie o tobie teraz pomarzyc ...zadziała.. swiat bedzie twoj :)

Gość zosiańka
wiecie co ... co inego jak ktoś jest z chłopakiem krótko a co innego jak tyle co ja - 5 lat , planowane dziecko , zbudowaliśmy dom-jeszcze nie wykończony ale już nidługo , planowanie wspólnej przysłości itd :( naprawde jest cięzko . wiem i jestem pewna ze powinnam go zostawić i z penościa to zrobię tylko nie wiem kiedy sie na to odważe :( nie wiem kiedy dam rade stanąc przed tym wszystkim iwkońcu powiedziec NIE

no to fajnie .. facet ma 30 lat ... znalazł se piekna mloda i naiwna .. teraz tylko brakuje mu chlopaka-syna,bo dom juz ma, i drzewko posadzic,, i okladac sie nawzjamem w wielkiej willi

zosiańka a wiesz że Ty chwilę temu przestałaś być dzieckiem ? I juz dom wybudowaliście? I taki ksiąze się w dupka zamienił ? Teraz to już zmyślasz, by go wybielić. Miałaś 13 lat jak go poznałaś i wydaje Ci się ze to fantastyczny zwiazek ? Dojrzały ?

Ja byłam z facetem dwa lata jak mnie uderzył, tego samego dnia pakował swoje rzeczy, ( mieszkaliśmy razem ) oczywiscie oddałam mu rozwalając przy tym wargę dośc mocno. Ja śladu nie miałam, on miał. I jakoś nie zastanawiałam się czy zostać czy nie! Nie bądźcie załosne!

Gość zosiańka
MIAŁAM 15 LAT A NIE 13 . nie zmyślam , on buduje domy zawodowo więc nie problem było zbudowac 1 więcej , zresztą ma już swoje lata , najwyższy czas iśc na swoje. zresztą to nie o to chodzi , chodzi właśnie o to ze tyle już mamy a sobą i nie jest wcale łątwo z dnia na dzień go zostawic :(

Jak się kiedyś cała w gipsie bo kolejnych klapsach od Twojego wspaniałego chłopaka obudzisz to będziesz wiedziała gdzie popełniłąś bład.

policja juz byla i policjanci widzieli co on robil.. jednego nawet pobił.. to mowicie ze przez sąd.? inaczej sie nie da.? :( tego policja nie moze wystawic.?

Gość zosiańka
więc naprawde go rzucić? :(

Gość zosiańka
a święta? świętaza pasem :( taki przent?

Gość zosiańka
napewno nie lepszy... ale nawet nie dac szansy ? jednej jedynj ? ponoć ludzie się zmieniaja

Gość zosiańka
czerniwa nowidzisz :( jeszcze mnie opierdzielają