Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lecze sie na nerwice

powiedzcie jaki porod wybrac?

Polecane posty

moge miec cc lub rodzic naturalnie (lecze sie na leki napadpowe) mam wielkiego stresa :( jak to wszytsko przezyc i co bedzie dla mnie lepsze? poradzcie mi prosze!

domyślam się,że jeszcze nie rodziłaś. a Ty jak się na to zapatrujesz/masz jakieś swoje zdanie na podstawie chociażby rozmowy z lekarzem?

Gość jendza
najlepiej kleszczowy

Gość Nataliaaa24
czytalam kiedys romansidla i tam znerwicowane bohaterki byly usypiane do porodu i potem budzily sie wypoczete dziecko juz nakarmione obok nich. Polecam, tylko na to trzeba miec kase

Gość Nataliaaa24
jezeli chodzi o mnie to nie jestem zadna kobieta. Mam 24 i pol dopiero, wiec jestem za mloda na porod i te sprawy. Mowie tak ogolnie jakbym ja miala kiedys rodzic to tylko pod narkoza.

rodzilam juz 3 lata temu,porod trwal 20 godzin ;( mam straszny uraz i chyba zadna ze mnie twardzielka :( lekarz powiedział ze to moj wybor jak zechce teraz urodzic i wciaz niewiem co wybrac ..zostalo jeszcze 4 tyg

rodziłam pierwszy raz 2 tygodnie temu siłami natury. dla mnie sam poród nie był jakoś mega bolesny, gorzej było z czyszczeniem macicy :o to dopiero ból !

a ja nadal niewiem,chce mi sie wyc :(

no cóż ja ponad miesiąc temu ze wskazań medycznych miałam cesarkę! nie mam porównania do porodu sn, ale cesarka wcale fajna nie była! wiadomo nie bolało, jak małą wyciągali z brzucha, ale potem to już nie było różowo! jak zaczęlo schodzić znieczulenie to bardzo bolało, cewnik mi mega przeszkadzał! pierwsze wstanie z łóżka (przepraszam za określenie) myślałam, że się posram z bólu :( no i dla mnie, rzecz najgorsza, dziecko dostałam dopiero w 3 dobie :( w pierwszej przywieźli mi je na dosłownie 5 minut, w drugiej już na troszkę dłużej, a dopiero od 3 miałam ją ze sobą! ja cesarki nie polecam, ale wiem, że są kobiety, które sobie chwalą!