Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Szukam odpowiedniego kandydata na narzeczonego dla Luśki.

Polecane posty

Ike to zdaje się nie jest temat o Twoich zdolnościach aktorskich, tylko o uwodzeniu Luśki, więc albo uwodzisz, albo sio! ale ja luśkę właśnie uwodzę swoimi zdolnościami przeróżnymi:P i mnie się nie wyrzuca z topików jestem dobrym duchem kafeterii teraz czeka cię klątwa:P

zgadza się:) na własne oczy widziałam dziś okrzyk ZSa "do konia"

widzisz jaki on jest przewidujący?! także nie zwracaj uwagi na mizerne zaloty psedłobaobabów potrzebny ci prawdziwy mężczyzna ( to się wytnie:P)

cała przyjemność po mojej stronie:) wiedziałam, że docenisz ten gest:D

Lucyno a od kiedy Ty urlopujesz się? Ja tu cała w napięciu i smutku, że widzieć Cię nie będę a Ty się objawiasz. :D Cześć Cichy. :)

"wiedziałam, że docenisz ten gest" wiesz, ja też miewam słabsze dni :P Brum, jestem na urlopie, a tutaj tylko tak z obowiązku wpadam zobaczyć, czy wszystko podczas mojej nieobecności w porządku ;-)

Cześć Brum, Góro Lodów Malinowych podanych Jagnie Dobrej. Widzisz może tą niewdzięcznicę Ike? Najpierw wezwała mnie Luśce na utrapienie, a teraz, gdy działam zgodnie z pierwotnym przeznaczeniem, lży że nie dość męski i takie tam.

Cichy, kobiety takie są. Nadążyć za nimi nie można. Dziękuję Luśka za poważnie potraktowanie mojego pytania.

Widzisz może tą niewdzięcznicę Ike cichobab ty luśkę miałeś uwodzić:P a nie mnie:P

Luśkę uwodzić, ike nie. :D LU-ŚKĘ. Lusię. Cichy - LUUUU-SIĘ.

Się da wszystkie. Kwestia czasu, okoliczności i odpowiedniej techniki. Może jeszcze miejsca.

Raczej nie prowokuj losu, bo skoro raz się uległo czarowi, to kto wie? nie mam pojęcia o czym piszesz:)

Widzieliście film Australia? Jeżeli tak, to tamten gość od koni (Hugh J) - gdyby trochę nad sobą na kafe popracował - moze by się w ostateczności nadał do uwodzenia i mnie, i Ike. Taki kompromis ;-)

nie widzieliście ale mnie mógłby uwodzić mark z grey's anatomy:P jak już :P