banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Amerie ty pewnie do pracy się szykujesz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Też myslałm o porodzie w wodzie, ale może przy drugim ;) Pierwszy niech będzie powiedzmy że tradycyjny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 ja robiłam dokładnie to samo, wózek miałam wybrany, plany na przyszłośc skorygowane, nawet nad porodem się zastanawiałam :) jak to sie wszystko potrafi zmienić w jenej chwili.... teraz postanowiłam, że już nie będę się tak jarać jeśli się uda co by później rozczarowanie było mniejsze... Paulinka a ty ile się już starasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Nie mysle tylko gadam z Wami:P Nie chce wymyslac przyszłosci bo w zyciu roznie bywa, a nie chce potem cierpiec... ciesze sie chwila, tym ze mam w sobie Malutki Skarb, ktory kocham nad zycie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Oj Banmon myślę że jarania się nie da się uniknąć, tak jak myślenia o ciąży ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Ale wiecie z czego sie ciesze bardzo??? Zzachowaia j, jest kochany rozmawiamy na temat dziecka, wczesniej tego unikal a teraz sie otworzył:P i jest mi podwojnie miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Dziewczyny muszę spadać , kąpiel czeka :) mam nadzieję że jeszcze będziecie jak wrócę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 może masz rację, ale na pewno będę bardziej stonowana jeśli chodzi o emocje, no i nikomu nie powiem o ciąży dopóki nie minie pierwszy trymestr :) właśnie przeglądam gazetkę reklamową z Reala i jest takie zajebiszcze body dla dzieciaczka z napisem baby first christmas :) słodkie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Po facetach tego nie widać ale oni też sie stresują jak czegoś pragną. Po prostu już wyluzował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Fajnie ze jestescie...:P dobrze mi z Wami, niewazne na jakim topiku!! rozczuliłam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 No wiem:P ja to mam pare ubranek bo dostałam od starszej jak wrocila z holandii na "przyszlosc", wiec to lezy i czeka spokojnie:) czasami jak mam doła albo i dobry humor to zagladam i patrz i marze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 teraz możesz już śmiało zaglądać a nawet więcej, możesz kompletować nowe rzeczy :) ależ fajnie masz :) idę herbatke pić, wrócę za jakiś czas a Paulina to się chyba nas wystraszyła..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 8, 2009 tak tak ja sie szykuje pewnie odezwe sie jutro milej nocki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Hej kobietki widzę że zrobiłyście małą zmianę na topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 już idziesz Amarie? to miłej pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Kompletowac to za wczesnie.. nie chce zapeszac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 O Goga!!!:P Zjawilas sie uciekinierze:) miłej pracki Amerie!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Agnes ja wole poród naturalny, tylko w moim przypadku może być ciężko chociaż gin mi powiedział że szansa jest :) z drugiej strony to przy cesarce usunie mi przy okazji tego mięśniaka więc unikneła bym zabiegu :o ale i tak chce naturalnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 na kompletowanie będziesz miała jeszcze duuużo czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Niech Ci to usunie i bedzie spokoj!!! Tylko strachu Ci nadaje:( gdzie tam jeszcze do porodu.. jak ja sobie daam zrobic usg dopochwowe..:( nie mialam jeszcze i sie wstydze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 cholera ale mi dzisiaj komp muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 No i sie skasowalo.. bleee.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Wiem wiem:P do sierpnia kawał czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Amerie na ile to możliwe życzę przyjemnej pracki Agnes no wiesz co, jak to się wstydzisz ;) duża dziewczynka już jestes, niedługo mama :) nie ma się czego wstydzić dziewczyny, chyba nam się cały stary topik usunął..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 A!! NIe powiedzialam Ci janusz pojechał na ta policja i musimy zaplacic do piatku 1000zl>>>>ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 hahaha dasz rade Agnes :D nie takie straszne ;) zapatrzysz się w ekran ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 cos mi się chyba z netem stało ;) stary topik jest :) bo się wystraszyłam, że dziewczyny nas nie znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Bo ja hcodze do kobitki Banmon a facet robi usg, u faceta sie nie badałam jeszcze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Kurde Agnes a to niby z jakiej paki :o Banmon ale straszysz kobieto :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 ej tam, żadna różnica ;) w końcu to lekarz, nie jedno już widział, i na prawdę nie zrobisz na nim żadnego wrażenia ;) hihi nie ma się co bać a do jakiego w końcu idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach