agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 A ja zaraz bede miala ciasto:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Do tej samej tylko ona usg nie robi, posyła do jakiegos heciaka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Agnes też kiedyś chodziłam do kobiety-gina ale teraz nie wyobrażam sobie żebym poszła do kogoś innego niż do mojego gina, facet ma inne podejście do pacjentek, lepsze :) a kiedyś się tak zarzekałam że do faceta nie pójde za nic na świecie ;) a teraz to już bym do babki nie poszła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Cześć dziewczyny, cóż to zmiany, ale jakie optymistyczne :) Wasz optymizm normalnie aż zalewa :D Super, tak trzymać :) Teraz trzeba się przyzwyczaić do nowego topicu ;) Paulinka witam :) Co do porodu to preferuję naturalny, od krojenia będę się broniła rękami i nogami, hehe, no chyba że to będzie konieczna konieczność, wtedy nie będę miała wyjścia :P Agnes, nie ma co się wstydzić dopochwowego, to nie boli, nie przyjemne też nie jest, przyjemne też nie :P Ale pomyśl, że na początku tylko w ten sposób zobaczysz swoją kruszynę :) Ja w piątek mam usg, już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak niunia znów sobie skacze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 jakie? chyba powinnam skoczyć pod prysznic, coraz gorzej się czuję :o jeszcze przed spaniem wezmę polopirynkę, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie.... w ogóle jak oddycham to mi w płucach szumi-przy wydychaniu powietrza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Agnes Ty znowu pichcisz jakieś dobre ciasto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Twoj jest supcio lekarz wiem ale ja jestem zadowolona z niej, fajna, konkretna, wszystko wytłumaczy i odpowie na kazde pytanie, a u mnie zawsze J sie wyrywa:) a ona go chwali:P tylko to usg u tego heciaka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Już jestem, świeża i pachnąca :) banmon ale mnie przestraszyłaś, a specjalnie zostawiłam dziewczynom wiadomość gdzie nas szukać ;) Goga mam nadzieję ze ci to świństwo w końcu usuną Amerie miłej nocki i do jutra :) Agnes za co znowu macie bulić i to tyle kasy ! A propos kompletowania wyprawki to ja juz kilka mam ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Oj banmon, kuruj się dziewczyno... Agnes, podzieliłabyś się ciastem, smaka narobiłaś :P Ja chodzę do kobitki, kiedyś chodziłam do facetów. Tak samo się krępuję rozkładając nogi przed nimi jak i przed nią. Jedynie przed mężem potrafię się rokraczyć bez wstydu :P hehehehehe Ale moja gin to anioł, fantastyczna kobitka i nie chcę chodzić do nikogo innego jak do niej :) Wogóle jest bardzo popularna i dużo kobitek ją nawiedza, bardzo dużo ciężarówek. Ostatnio jak u niej byłam to się śmiała, że ciężarówki zrobiły najazd na nią :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Agnes po wizycie będziesz się jeszcze smiała, że się denerwowałaś z takiego powodu ;) a jak poród będzie przyjmował facet i jeszcze kilka innych ludzi będzie ci zaglądać tu i tam ;) strach ma wielkie oczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Nie ma od swojej mamy wziac!!:P byle dobre było...hej Dagus:) wizja ogladania kruszynki jest super tylko to taki wstyd, bo pierwszy raz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Banmon czyli Ci nie przeszło :o jak coś to idź do lekarza bo teraz choroby szaleją niestety :o dużo moich znajomych choruje... a lepiej odchorować teraz niż w święta ;) no chociaż lepiej oczywiście wcale nie chorować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Grudzień 8, 2009 A tak wogóle to się rozpisałyście, dopiero co topic założony a już 4 strona leci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Agnes jak zobaczysz fasoleczke na monitorku to Ci wstyd przejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Przy porodzie bedzie Janusz, a przy badaniu nie:( ja to bym chciala jak moje ciotki niecałe dziesiec minut o bobas na swiecie:P tak to bym mogla rodzic non stop:) A ja Ola mam jeszcze rozek, przypomialo mi sie:P J mi kupil kiedys na osłode:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 8, 2009 banoman dzieki za dobra rade napisalam jak mowilas wywalili moje wypowiedzi nawet wszystkie :/ ale lepsze to niz dzielic sie swoimi danymy z reszta swiata ;) dzieki jeszcze raz ja to bym nie wpadla sama na to :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 zobaczę jak jutro się będę czuła ale tak czy siak na zwolnienie iść nie mogę bo głupio tak na samym poczatku, a jutro podobno umowę mam dostać do podpisania, no a w piatek szkolenie mam..... nie mam czasu na chorobę, dziś wieczorem się naszprycuje tabsami :) a poza tym niedługo staranka i muszę byc zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Oj to widze że jestem baaardzo do tyłu z wyprawką bo jeszcze nic nie mam :o kompleksów się przy Was można nabawić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Masz racje Goga:) Ehh Banmon.. te choroby:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Banmon kuruj sie bo niedługo staranka i musisz mieć siły ;) Witaj dagus, ty to masz dobrze , niedługo znowu zobaczysz swoją kruszynkę :) A ja chodze tylko do kobiet gin, faceci jednak mnie krępują :O a usg dopochwowe nie takie straszne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Amerie spoczko loczko :) nie ma co dziekować ;) ty już chyba niebawem wybywasz w świat, z ciebie to dopiero pracuś jest, po nocach harujesz .... jak se pomyślę, że teraz miałabym iść do pracy to chyba bym pierdolca małego dostała ;) bo tak z rana to jeszcze nie do końca obudzona jestem i nie wiem co robię i dlatego lezę jak cielę do pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 A ja sie nie moge doczekac tego okresu jak bedziemy pisac z wielkimi brzuchami inne z dzieciaczkami na reku:P jedne o wozkach, lozeczkach itd, a drubie o tym jak fajnie byc mama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 8, 2009 oki śmigam pod prysznic póki mam jako tako ochotę, jak wrócę to pomarudzę wam dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 8, 2009 dziewczyny sorki ze was czasami pomija w swoich wypowiedziach ale dzisiaj to jestem do tylu ze wszytskim :/ malo czasu zeby zagadac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Goga jesteś o jedną istotna dosyć ;) sprawę przede mna , jesteś w ciąży :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Banmon to weź końską dawkę tabsów i nie daj się chorobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 8, 2009 A propos tych co maja i chca miec koty, przeciez ona nie powinny miec stycznosci z kobietami w ciazy!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 8, 2009 banoman jak pomysle ze moje marzenie sie spelni i nasz dom stanie na polskiej ziemi to moge pracowac nawet 24 h ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 8, 2009 Nie przejmuj sie Amerie :) najważniejsze że wróciłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 8, 2009 agnes dobrze ze na to wpadlas a ty tez powinnas zastanowic sie co ze swoimi pieskami zrobisz pisalam ci na starym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach