Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Gość rudagibalska
WITAM ja przyszłam sie pochwalić wczoraj byłam na wadze następne 0,8 kg mniej , pomalutku ale może nie będzie efektu jojo , ja mam dobry humorek i nawet pogoda ładniejsza "sweet smile" trzymam kciuki żebys się nie poddała ;-)

Cześć dziewczyny! "rudagibalska" dzięki za wsparcie, ale dałam ciała...od poniedziałku kompletnie nic nie jadłam bo nie moge przez chorobę... a wczoraj skusiłam się na odrobinę makaronu ze szpinakiem ;-( teoretycznie tyle bez jedzenia to powinnam stać w miejscu lub w dół polecieć a ja tymczasem czuje się jak balon. MASAKRA

hej dziewczyny widze ze u niektorych sa postepy a u niektorych chorobsko dorwalo.Mnie katar trzyma i opryszczka juz ponad tydzień. Nadal staram sie stosowac do diety brzuch stop ale z malym wyjatkiem nie jem obiadu do 13 tylko miedzy 16-17 jem cos cieplego na obiadokolacje.A no i sniadanie kolo 9-10 a nie o 8 hehe i bez 2 sniadania i bez cwiczen bo wtedy kiedy wstaje to i corcia wstaje.Ostatnio pokusilam sie na 1 batonika chyba niedocukrzenie mnie dorwalo bo nie slode juz jakies 2 tyg prawie.Musze sie zmobilizowac by wiecej pic wody mineralnej ale musze ja podgrzewac bo gardlo mnie boli a taka woda jest ble ale co zrobic. Wagi nie mam i nie zapowiada sie bym miala i nei wiem czy sa jakies postepy czy moze zas utylam i nawet nie mam gdzie sie zwazyc.Mierzyc sie nie mierze juz bo to nie ma sensu. Zastanawiam sie nad ta dieta Bemuli hmmm moze sprubuje

Gość rudagibalska
Witam kochane , a ja dzisiaj pękłam i zjadłam troszkę gulaszu węgierskiego , ale na śniadanie był tylko pomidor , i na kolację będzie woda więc nie czuję wyrzutów sumienia A ty HOPE 85 kup sobie " hascovir pro " na opryszczkę rewelacja a tak poza tym mam na imię Justyna miło mi że was poznałam i że z wami piszę i trzymam kciuki za was i za siebie,,, pa ide małą szykować do spania

Gość qwerty2626@wp.pl
moge na meila ta diete qwerty2626@wp.pl brzuchstop

Gość grubaanka
Błagam niech ktoś mi prześle tą dietę. Nie mogę jej kupić bo ja jestem na wychowawczym mam prawie 3 letniego synka i 8 miesięczną córcie i rozstałam się z mężem. Kompletnie nie mam kasy. Nigdy nie kożystałam z żadnych diet jsdłam rozsądnie i tyle. Ale ostatnią ciąże przeleżałam i przytyłam UWAGA 32 kilo. Za żadne skarby nie mogę tego zżucić. Proszę pomocy i jeszcze jedno czy mogę ją stosować karmiąc piersią ??????? Jak ktoś może to proszę o przesłanie na anka1240@poczta.onet.pl

Gość rudagibalska
Kobitki na stronie 20 jest link do diety wciskasz i samo sie włączy hasło ,,brzuch,, i chyba każda potrafi A ja dzisiaj mam dobre samopoczucie i przedamną dętystka

czesc ja dzis sprobuje diety Bemuli ale nie wiem czy choc 1 dzien wytrzymam bo chyba mnie zemdli ale zobaczymy bede pisac.Zaczelam jednak nie od kawy bo jej nie pije juz 2 tyg.a od 2 kubkow wody mineralnej jak od ok.2 tyg.a zaraz wypije herbate oczywiscie gorzka bo nie slodze tez od 2 tyg.jajka sie juz gotuja:-) zastanawiam sie czy potem mam zjesc 1 pomidora czy moge wiecej hehe.no i otworze ogorki od babci ktore mialy byc na zime hehe a potem do sklepu po jakas szynke i kefir.uh ja nie wiem jak ja to przezyje

zjadlam te 2 jajka ale w odstepach i mimo ze burczy mi w brzuchu to nawet nei jestem glodna pije wode herbaty jednak nei wypilam.Przede mna pomidor ale odwleke go w czasie choc chyba powinnam sie trzymac ustaalonych godzin?

Hello :-) :-) :-) Powracam chyba do świata żywych ;-) dietkę odstawiłam, ale od poniedziałku zaczynam od nowa! Justynko, bardzo mi miło ja mam na imię Karolina. Naprawdę miło jest tu z Wami tak popisać i oderwać się od codzienności. do "hope85": nie poddawaj się i nie załamuj! jestem z tobą a od poniedziałku już w ogóle ;-) pamiętaj tylko, że ten jadłospis jest tak krótki, prosty i codzienny, że musimy się przyzwyczaić do niego a przede wszystkim te godziny są bardzo ważne i posiłków też nie można odpuszczać. Natomiast, żeby było mi wygodniej łączyć z innymi obowiązkami zamieniam kolejności. Do jajek i pomidora dodaję przyprawy, reszta bez zmian. Uważam, że spokojnie można sobie poradzić. Trzymam kciuki za Ciebie! No i oczywiście za całą resztę też ;-)

Gość ...!!...
Ale co zrobić gdy po ściągnięciu pliku wyświetla się on po chińsku lub coś takiego ???

Gość Corineczka
Witam was wszystkie...! Ja od kilku dni stosuje diete brzuch stop... Moim zdaniem jest rewelacyjna... O ile jej przestrzegamy...Jak narazie schudlam 3kg... Bede walczyc dalej bo planuje schudnac jeszcze 6. Przyznam sie ze dzis chec zjedzenia czegos slodkiego zawladnela mna... Ale mysle ze jak pozwole sobie na cos raz na jakis czas to nic sie nie stanie... Czytam wasze posty i widze ze niektore z was narzekaja ze trzeba cwiczyc... Ja tez nigdy nie lubialam tego robic ale te cwiczenia zajmuja lacznie z rozgrzewka jakies 25min. I przyjemnie sie je robi... Piszcie ile wam udalo sie zrzucic dzieki tej diecie?? Pozdrawiam

Kochane dziewczyny Wielkie dzięki za ten link Jutro zaczynam dietę i jestem dobrej myśli. Dam wam znać jak mi idzie. Powodzenia dla was

Witam ;-) naładowałam baterie przez weekend ;-) i zaczynam... waga dalej w garażu heheh Mam nadzieję, że teraz osiągnę cel... chciałam dodać, że ja nie ćwiczyłam i efekt był, więc zacznę ćwiczyć pod koniec aby nie zmarnować efektów. Justyna i Hope85 co u Was? pozdrawiam

Gość rudagibalska
Witam kobietki a ja mam świra przez wykend narobiłam gołąbków i taraz mam takie zapaszki , ale pękłam w sobotę bo byłam na małej imprezce i były sałatki trochę pojadłam , waga nie wiam jak, ale sobie kupiłam wage i dopiero przeslą a centymetry po 1-nym mniej co dla mnie jest szokiem , bo z waga u mnie ciężej i dlatego gratuluje tym PANIOM którym spada . Karolinko a ciebie nie korci żeby się zważyć ;-)

Justyna ale narobiłaś mi smaka przez te gołąbki.... masakra! Wiesz co, myślę że jak dieta to dieta, ale też jak wypadnie spotkanie towarzyskie to nie ma co się ograniczać... OCZYWIŚCIE WSZYSTKO W GRANICACH ROZSĄDKU :-) ja to nazywam "dzień dziecka" heheh Co do wagi, to mnie korci, ale musze ją przytaszczyć do domku i zobaczymy... ale dziś zaczynam od początku i myślę że będzie ok!

czesc dziewczyny moja diete szlag trafil bo od niepamietnych czasow bylam 2 dni u rodzicow i tata zrobil tak pyszne obiady ze zal bylo nie zjesc hehe no i zjadlam troche pieczonego kurczaczka z zapiekanymi ziemniakami a dzis bylam u cioci i nie przyjela do wiadomosci ze jestem na diecie i zapodala mi ziemniakami z mieskiem no ale nie widzialam sie z nia ponad rok wiec nie wypadalo odmowic.a na kolacje maz zaserwowal mi spagettki z roznosciami bo on potrafi urozmaicac i az sie boje ile przez te 3 dni wiecej waze dobrze ze wagi nie mam...aha no i sernika zjadlam 2 kawalki przez te 3 dni. Ale od jutra postanowione dieta od nowa ale chyba brzuch stop bo na bemuli to nie pociagne dlugo.I bez cwiczen bo mam dziecko ktore budzi sie wtedy kiedy ja i ja wtedy kiedy ona hehe wiec nie dam rady cwiczyc rano i w sumie nei wierze ze to m i cos da bo mam dramatyczna skore obwisłą na brzuchu a zadne cwiczenia tego nie poprawia.przez 2 tyg trzymalam sie diety w miare i efektow nei widze tylko 3 kg wiecej od miesiaca a to nie mobilizuje i zastanawiam sie jak Wy to robicie ze w kilka dni kilka kg mnniej.hmmmmmmm

Gość rudagibalska
A ja myślę że każda z nas ma jakieś dni kiedy pęka , ale chyba najważniejsze to trzymać jako tako dietę bez tłuszczów nie smażone cały czas tylko chudo a nie ciężko , ja jestem na 22 punkty i chyba mi starcza ale musze to rozpisać na 4-5 posiłków bo tylko jadam 2 . A co do ćwiczeń to troche poskaczę jak wstaje to jest teraz 5 minut bo na początku było 2 i padałam ;-) a póżniej budze syna do szkoły i później juz nie mam czasu . Hope85 a może spróbuj jakis pas lub majty :-) wyszczuplające , ja noszę narazie efektów wyszczuplenia nie ma ale mam nadzieję że będą że skóra się zbiegnie ,,,, no dobra kończę PA PA

no teraz to przesadziłam zjadlam 2 kanapki z szynka i serem zoltym a sera od wiekow nie jadlam i z ketchupem i wyszlo 27pkt! a mialam jesc dziennie 22 hehehe i co ja teraz zrobie?potem mial byc jogurcik i watrobeczka a teraz skoro przekroczylam limit pkt to nic juz chyba nie zjem no bo jak

no teraz to przesadzilam zjadlam 2 kanapki z szynka i serem zoltym a sera od wiekow nie jadlam i z ketchupem i wyszlo 27pkt a mialo byc 22 na dzien!powinnam najpierw rozplanowac jadlospis a nie na odwrot:-) wychodzi na to ze nic do konca dnia juz nie zjem tylko bede na wodzie ojjjjj ale owocka chyba moge by przezyc? a pas probowalam i majty to mnie brzuch boli bardzo a majty mi sie ze tak powiem roluja w dol pod brzuch.no szkoda slow ze mna

cześć dziewczyny :-) ja od wczoraj się trzymam, ale mój kochany mąż wymyślił sobie bigos... Pytam się grzecznie gdzie tu sprawiedliwość!? Byłam jednak twarda i tylko na sam koniec widelczykiem spróbowałam czy zjadliwy w ogóle jest... ale zaraz było wietrzenie chaty i zmiana ciuchów bo chodziły za mną zapachy :-( przyniosłam wagę, ale nie mam odwagi się zważyć...

Gość kuleczkaispółka

Gość kuleczkaispółka
Cześć dziewczyny, pisze do was bo już kompletnie nie wiem co mam ze sobą zrobić. Mam 165 i ważę 78kg, wiec na pewno się domyślacie jak wyglądam, mała kuleczka, no ale nic nie o tym chciałam. Bardzo mi zależy żeby schudnąć ale nie stać mnie na jakies diety czy kupowanie tabletek, sama wychowuje syna bo mężuś znalazł sobie koleżankę i wyprowadził sie od nas. Jeśli znalazłby się ktos z sercem i byłby w stanie mi pomoc to chciałabym żeby ktoś przesłał mi ta dietę brzuchstop na maila: laurencja27@autograf.pl, z góry serdecznie dziękuję i mam nadzieje ze nikogo nie urażę tym wpisem bo jak juz zauważyłam nie tylko ja jestem w takiej trudnej sytuacji dzięki i pozdrawiam

Gość bilibili
Dziewczyny, ta dieta działa, ale jeśli na stałe nie przestawimy się na to żywienie, to nie ma siły efekt jojo gwarantowany. Dieta Dukana też działa, początkowo mnie zachwyciła, szybko chudłam, ale po kilkunastu dniach, moje nerki i wątroba zaprotestowały. Teraz jestem na własnej diecie, efekty też jak dla mnie są zadowalające, chudnie się powoli, ale bez zbędnych wyrzeczeń, po prostu nie jem chleba, ziemniaków i słodyczy (czasami mały kawałek czekolady lub chałwy). Schudłam 6 kg w miesiąc, zobaczymy co dalej.

hello :-) rano się ważyłam i mam 63,80 kg nie ma rewelacji ale jak popatrzeć na ten jeden zmarnowany tydzień to chyba ok. "kuleczka i spółka" na poprzednich stronach jest link do tej diety i hasło więc bez problemu sobie ściągnij. pozdr

czesc dziewczyny widze ze nowe osoby do nas dolaczyly.ja przez to ze wczoraj zjadlam na sniadanie ponad norme punktow z diety brzuch stop to oczywiscie nie dalam rady przezyc caly dzien bez jedzenia poza tym wieczorem zlapalo mnie jakies niedocukrzenie i zjadlam troche czekolady.jestem miekka i jednak nie dam rady byc na zadnej diecie i wlasnie zrobie tak jak kolezanka napisala ze bede zyc bez ziemniakow tak jak juz 3 tydzien i chleb ogranicze czyli do 2 kromek dziennie bo chleb uwielbiam i nie umiem go niczym zastapic.nie bede jesc smazonego tylko duszone pieczone gotowane i grillowane.i kupilam wczorja hula hop i nalalam do niego wody i wierze ze uda mi sie tym krecic i to da rezultaty zaraz mam zamiar zaczac.dzis snilo mi sie ze sie wazylam i waga pokazala 60kg i ze bylam w szoku ze dieta mi pomogla hehe a tu tak daleko do wagi 60kg... nie wie mczy wam pisalam ze musze zrobic badanie krwi na tarczyce bo cos nie tak ja tak malo jem teraz ta dieta w polowie sie jej trzymalam i nic i ciagle zyje ta mysla ze 3 kg wiecej jak sie ostatnio wazylam a z tylu produktow zrezygnowalam i pije wiecej wody i nie jem slodyczy no oprocz wczorajszej czekolady i kremowki w 1 dniu zaczecia diety z 3 tyg temu i sernika na minionym weekendzie.

juz pokrecilam hula hopkiem narazie wystarczy 20min w prawo i 20min w lewo skora zaróżowiona i troche się zmachałam czyli dobrze:-)z 12 razy mi hula spadło bo nie kręciłam od dizeciństwa ale chyba jest dobrze?

hope85 a może w ostatnim czasie zmieniałaś tabletki antykoncepcyjne, odstawiłaś je w ogóle lub zaczęłaś brać dopiero? bo czasem hormony tak się przez to przestawiają i szaleją, że właśnie wiele kobiet tyje. ja np. zawsze byłam łasuch na słodkie a pare lat temu jak odstawiłam tabletki słodkie jem raz na ruski rok...