Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość późne macierzynstwo

Późne MACIERZYŃSTWO to GŁUPOTA

Polecane posty

Gość gość
"Bo dzieci powinno sie rodzic do 30stki i basta!" hehe A niby dlaczego"?

Gość gość
:D

Gość gość
Chcesz wiedzieć co robie poza zabawą z dziećmi? Np. Wychowuje je,a nie licze że jakas niania zrobi to za mnie. Poza tym pilnuje budowy naszego domku, mąż pracuje a ja mam swoje obowiazki, też zarabiam. W wolnym czasie, jestem księgową ciągle pomagam w mojej pracy ale w domu jak maluch śpią. W wieku 30LAT nie będe kierowniczką ale napewno spedze dużo czasu z moimi maluchami i bedziemy mieli własny domek. Jak narazie na brak zajęcia nie narzekam

Gość gość
Bo po 30stce kopyta puchną! :D

Gość gość
Koleżanka rodziła w wieku 24 lat i przez ostatni miesiac ciąży miała stopy wygladające jak dmuchane gumowe rękawiczki, tak spuchnięte, więc nie pieprzyć mi tu bzdur. Można rodzić i po 40 jak się tylko komuś podoba a jakieś kretynce z kafe nic do tego.

Gość gość
* jakiejś

Gość gość
Widocznie kolezanka juz za stara byla :(

Gość gość
Po 40stce to juz hardkor

Gość gość
Tak nich szesnastki rodzą, one pewnie w ogóle nia mają objawow ciąży, nic im nie puchnie, nie mają pewnie mdłości i ile energii, a jak jakimś cudem studia skończą to take dziecko ma już 8 lat więc one spokojnie mogą sobie pracować. Jakie wy głupie jesteście. Jak któraś chce to niech sobie rodzi nawet i po 40, co wam to przeszkadza? Wy się martwicie o ich pracę, o ich stopy czy o co?

Gość gość
Ja sie martwie o te chore dzieci tych babek

Gość gość
Ech mamusiu z 2 super ze sie z dzoecmi bawisz i domek bedziesz miala. Ksiegowa jestes w wolnym czasie? Wow....

Gość gość
Jakie zasilki wy bedziecie placic bezrobotne kwoki?

Gość gość
Głupie jesteście. Poczytajcie np. nową Politykę, artykuł na temat aborcji. 75% matek, które urodziło dzieci z Downem nie ukończyło 30 roku życia. Cudze dzieci to nie wasza sprawa. Istnieją badania prenatalne i wolna droga do aborcji kiedy dziecko okazuje się mieć nieuleczalną wadę.

Gość gość
bezrobotne kwoki z downem !

Gość gość
Po co się uczy/cie, po co zdobywacie doświadczenie jak później chcecie latami w domu siedzieć? Wtedy wystarczy, że będziecie umieć czytać, by wieczorem bajkę dzieciakowi machnąć i tyle. Po co wam studia?

Gość gość
Etam pieprzycie mocherki,a ja przeczytalam ze to po 35roku zycia najwiecej chorych dzieciorow sie rodzi i lekarze sie dziwia czemu tak puzno.

Gość gość
A ja się dziwię, kiedy niektórzy podstawowych zasad ortografii nie znają, albo są takimi ignorantkami, że z podpowiedzią słownika w necie nie umieją poprawić. Puźno.......

Gość gość
hahah od razu widać, który tekst pisały stare matki :D tego poziomu zgorzknienia i złośliwości nie można z niczym pomylić :D sama jestem starą matką, ale pierwsze dziecko miałam w młodym wieku i 100% to jest lepsze, no i chyba dzięki temu nie popadłam w taka czarną dziurę jak wy :D bo wiecie, że przez następne 20 lat czyli emerytury, nie będziecie już miały swojego życia

Gość gość
Co sie porobilo,na stare lata walic sie zachcialo.tfu!

Gość gość
A lekarze się niczemu nie dziwią. Pierworódki, które mają dziś 35-38 lat no norma.

Gość gość
Widac tez ktore wpisy sa gomgowna :-)

Gość gość
:D dobre.ciekawe gdzie.musialy wczesniej ronić ze wczesniej niedaly rady urodzic

Gość gość
Gdzie ronic? Wtf?

Gość gość
:D o mamo

Gość gość
Ja wolalam po swiecie pojezdzic, uprawiac dziki seks gdy mialam piekne mlode cialo niz dziecko bawic. Teraz gdy starzenie juz blisko moge zajac sie dzieckiem. Nie mialam rozstepow, obwislego biustu w wieku 20 lat. Do matki polki mi daleko. Przede wszystkim jestem kobieta

Gość gość
Przecież autorka się ośmiesza z tym, że 29 lat to późne macierzyństwo.

Gość gość
To wspolczuje brzydkiego ciala na starosc. Mlode cialo po ciazy szybko wraca do idealnego stanu.

Gość gość
Niektóre ciała wracają a inne nie. Wiek ma tu mało do rzeczy.

Gość gość
Skoro wraca do idealnego stanu czemu mi wszystkie zazdroscily mojego? No i faceci mowili, ze seks z nierodzaca jest o wiele przyjemniejszy

Gość gość
Sra nie wraca. Moja nie wrocilo mimo ze mialam 22 lata. Zaluje ze tak mlodo urodzilam. Ani porzadnych studiow nie skonczylam ani swiata nie zobaczylam. Moje malzenstwo po 12 latach sie rozpada...