Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość późne macierzynstwo

Późne MACIERZYŃSTWO to GŁUPOTA

Polecane posty

Gość gość
No to Twoje nie wróciło, inne wracają :)

Gość gość
Moja wykładowczyni rodziła przed 40, ma figurkę jak rurkę.

Gość gość
To nie pisz ze mlode waracaja bo nie wszystkie.

Gość gość
Ale ryzyko ze nie wroci i beda rozstepy jest duze. Po co ryzykowac. Poza tym naprawde jest tyle fajnych rzeczy na swiecie mozna poszerzyc swoje horyzonty. Po co od razu wchodzic w pieluchy kupki itp?

Gość gość
To mialas pecha ze niewrocilo,pewnie zapuscilas sie to masz.

Gość gość
Napisałam, że wiek nie ma nic do rzeczy, ale to trzeba umieć czytać. Wpis z 20.19.

Gość gość
Ja to po co? 20 latki szybko lapia portki i siup dziecko. Po co zwiedzac, uczyc sie, zdobywac doswiadczenie zawodowe czy zyciowe? Trzeba szybko dziecko bo co ludzie powiedza. Irodzilam majac 29 lat pierwsze, 35 drugie. Super decyzja.

Gość gość
Wymyslacie p*****ly,ja tez moge sobie wymyslec ze baba lat 40 se wpadla i wyglada na 16stke. :D

Gość gość
20.26 a skad mam woedziec ktory wpis jest twoj? Nie niezapuscilam sie , ale wszechwiedzacy gosc wie lepiej. Nie?

Gość gość
Szczerze mówiąc to szkoda młodości na pieluchy .kupki ,zupki . Młodość ma sie tylko jedna i lepiej wykorzystać ja na naukę , podroże , randki :)

Gość gość
Se wpadła? Z jakiej wsi jestes?

Gość gość
Nikt nie napisał że 40 wyglada na 16. Napisałam, że ma piękną figurkę, wiec mi tu nie pitolić, ze młode szybciej wracają do formy. Forma to szczęśliwy los i czasem praca. A jak wam się wory z brzucha zrobią to żadna praca nie pomoże czy macie 20 czy 40 lat.

Gość gość
Potem wasze dzieciory zamiast na randki chodzic to bedz sie zajmowac zniedolerznialymi starymi.

Gość gość
Gimbaza sie wypowiedziala. Dobrze ze twoja mamusia nastolatka umiala cie wyvlchowac kwiecie polskiego narodu.

Gość gość
A Twoje dzieciory zamiast pracować i zajmować się swoją rodziną będą zajmować się Tobą jak Ty będziesz mieć 80 lat a one 60. Z***b/ista opieka. Staruch staruchem się zajmie.

Gość gość
łooo matko najlepiej w wieku 30 lat kupcie sobie trumny i czekajcie na smierc. CIekawe ze nasz naród ma pracowac do 67 roku zycia na emeryture heheh

Gość gość
Wypowiedzial sie stary beret

Gość gość
Dajcie już spokuj przecież każdy sam wybiera , dla jednych lepiej wcześniej , dla innych później a niektórzy wcale nie chcą... No i po co taka afera od razu z tego

Gość gość
A kto powiedzial ze mam dzieci?ja nibede miec dzieci.dziecioroby stare

Gość gość
A no to kto się Tobą zajmie, skoro wg Ciebie dzieciaki się rodzi po to by się opiekowały rodzicami?? Państwo?

Gość gość
ja trzecie dziecko urodzilam w wieku 33 lat - najfajniejsze to dla mnie maciezynstwo . tylko rok w domku i do pracy . bo majac lat 20 nie oszukujmy sie nie masz takiej extra pracy , co by tak do niej wracac warto bylo . a co do figury - nikt mi nie wierzy ze mam jakiekolwiek dzieci , wiec to sprawa indywidualna .PRAWDA TAKA JAK SIE DZIECKA CHCE I SIE GO KOCHA TO JAKIE TO MA ZNACZENIE 30 CZY 45 ?

Gość gość
weźcie nie pitolcie niewiasty, bo po Waszych wpisach od razu widać, której to późne macierzyństwo kotwicą do dna jest, chociaż nie chce się przyznać niby się tak wyszalałyście, takie fajne życie mialyście przed dzieckiem, taką karierę robicie, a zgryźliwe jesteście jak stare mohery ciekawe czemu? wszak wszystkie Wasze marzenia się spełniły, powinnyście być szczęśliwe i dzielić się tym szczęściem z innymi, kobieta szczęśliwa, to kobieta łagodna, wyrozumiała ja mam 44 lata, dziecko urdziłam po 20-stce, zdołałam je wychować bez pomocy niań, bo sobie spokojnie poszłam na wychowawczy, zdołałam skończyć studia w miedzyczasie, zdołałam zrobic jakąś tam kariere i strzelić na późno drugie dziecko niestety przez tą pieprzona karierę nie mogłam spokojnie wychowywać drugiego dziecka, bo mnie do roboty wzywali, ale mąż mógł :) żeby nie było - partner ten sam od 28 lat i patrzę na niektóre wpisy z politowaniem, to bardzo nieszczęśliwe kobiety piszą, jak mówię, szczęśliwe patrzą na wszystko z góry i życzą wszystkim dobrze :)

Gość gość
Ty zgredzie :D

Gość gość
20:49 ale sra.nie w banie. Taaa, jestem nieszczęśliwa, bo uważam, że urodzeniu dziecka po 40 nie ma nic złego. Oczywiście w urodzeniu po 20 też nie ma nic złego. Trzeba mieć warunki i emocjonalne i finansowe, a wiek to kwestia uboczna.

Gość gość
hahah no fakt, w tym wieku nie jest się nastolatką, chociaż iejedna tutaj tak uważa :D

Gość gość
a aj urodziłam w wieku 48 lat i jestem szczęśliwą matką i nie żałuję

Gość gość
a pomyślałaś, co będzie później? ja mam późne rodzeństwo, więc wiem, co jest, wcale nie różowo....

Gość gość
z******ta sprawa !! czlek madry doswiadczony przez zycie tak powinno wygladac rodziecielstwo

Gość gość
Ty nie żałujesz, ale może Twoje dziecko będzie żałowało ja dziękuję, że miałam młodych rodziców, moje rodzeństwo już nie miało tego szczęścia, a teraz nie ma już rodziców, chociaż jeszcze nie skonczyło 30 lat :(

Gość gość
do 20:55 to ile Ty masz teraz lat?