Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemmmssaam

co miał na myśli to mówiąc??

Polecane posty

aaa to teraz się wszyscy lubimy? już nie ma tenisa--ależ jestem do tyłu -wstyd

ma mi być przykro? samiczko wzorem nadziei możesz szlajać się za zsem po topach i wpierać, że tego nie robisz :)

o cholera to bedzie trudne,bo po 1 nie mam czasu,a po drugie nigdy nie biegałąm za nickami ale jak trzeba to trzeba:classic_cool:

ok ide na zywioł zs,myślałam ze jesteś dobrym człowiekiem a Ty jesteś ...(wstaw jakies obrażliwe słowo):P

Gość jakbym slyszala bylego
to samo powiedzial mi byly chlopak, dokladnie ten sam tekst... rozstalismy sie w lipcu tego roku po dwoch latach zwiazku a teraz jak ja zaczelam sobie jakos od nowa ukladac zycie, a on po kilku miesiacach wolnosci i zawodow jakie go spotkaly uswiadomil sobie ze jednak mnie kocha. A ja juz nie wiem czy go chce... chyba juz nie... nie po tym co zrobil.

nie chce ci dokladac dodatkowych stresow ty jak widać, też nie jesteś w najlepszej formie:P

(wstaw jakies obrażliwe słowo) ja wstawię- taki dobry i wrażliwy :P:P:P

masz calkowita racje ike, jak zawsze zreszta wiem:) i cieszę się, że to dostrzegasz:)

swoja drogą stwierdzam, że o wiele łatwiej wymyśla się riposty niż życzliwości 4 minuty na odpowiedź to mój dramat

sami nie wierzysz w szczere intencje ZSa??? wiesz nick do czegoś zobowiązuje........

alez ja wierze we wszystko co on pisze jak bym śmiał wątpić w jego prawdziwość, w miejscu jakim jest anonimowe forum dyskusyjne:)

oddalam się w kierunku pieleszy zanim ta miła atmosfera nie wyjdzie poza granice dobrego smaku:)