Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojezdaniejsttakie

jakie to proste zarabiac..

Polecane posty

Gość mojezdaniejsttakie

zarabiamy mezem 25 tys ja nie pracuje on prowadzi 3 firmy jezdzie do pracy na 8 wraca najpozniej o 14 ,bo od pilnowania ma ludzi ,czasem w ciagu dnia zadzwoni czy wszystko wporzadku ,dzisiaj ma spotkanie i moze nasz dochod miesieczny powiekszy sie o koljne 5 tys i najlepsze jest to ze to kolejny biznes przy ktorym nic nie trzeba robic tylko pojechac sobie raz w tygodniu na kontrole czy wszystko idzie sprawnie:) wspolczuje ze niekotrzy musza zapierdalac po 8-12 a jeszcze inni po 16 godzin dziennie zeby zarabiac kilka tysiecy...ale tak to jest jak ktos jest bystry to zarabia nic nie robiac a kto mniej bystry musi harować

Gość a ja bym .
a po co to piszesz?

Gość ale chwalisz sie czy sie zalis
ale chwalisz sie czy sie zalisz?bo na kaffe to ludzie sie zala,a nie chwala,wiec skoro to piszesz to sie zalisz!

Gość wlasnie. po co to napisaas

Gość to firma wymuszająca haracze
?:P

Gość siachh
nie to burdello bum bumm a pisze burdel mama

Gość Tionee
mysle,że bycie pasozytem i siedzenie na garnuszku meża to akurat nie powód do dumy. Że jest sie zerem, nic nic nie robi, to przykre. Modl sie,zeby męzuś w dupe cie nie kopnąl bo bedziesz inaczej spiewać kretynko.

Żal mi ciebie kobieto że musisz siedziec na kaffe i to nam opowiadac bo to moze oznaczac ze nie masz PRZYJAZCIOL, ba..nawet znajomych.. Poza tym uwazam ze kobiety siedzace w domu sa pozbawione ambicji i malo atrakcyjne dla ich mężow...

Gość a ja bym .
carrefour a jak ktos kto potrafi sie tylko chwalis ile zarabia mezus i ze nic nie robi moze miec przyjaciół. nie ma sie komu pochwalic to zanudza kafeterian:)

carrefour a jak ktos kto potrafi sie tylko chwalis ile zarabia mezus i ze nic nie robi moze miec przyjaciół. nie ma sie komu pochwalic to zanudza kafeterian:)

Gość a ja bym .
wlasnie --> nie kopiuj:P

Gość Tionee
to jakiś absurd,że pasożyt , który nie ma pojecia o zarabianiu pisze o tym jak łatwo zarabiac. hahaha 125 tyś, też mi majatek, litości.

Gość mojezdaniejsttakie
zal mi was ze harujecie po 12 godzin za psie pieniadze

Gość tionee
a kto ci tepa dzido powiedzial,że charuję za sie pieniądze po 12 h?glupia jestes jak but.Pasożyt

Gość tionee
25 tyś to są psie pieniądze. Ale facet dobrze główkuje, wzial sobie pasożyta bo ma prostututke i słuząca pod reką. A dla urozmaicenia sa inne rozrywki, i ciekawsze kobiert, bo kura domowa to tepe i głupie, i co z tym robic.

Gość nitkkaaaaa56565
no widzisz, rzecz gustu.... ja tam wolę moje pare tysięcy za 8 godzin pracy u kogoś i tak nie mam na co tego wydawać i ciągle odkładam, a przynajmniej po 15ej mam spokój i nic mnie nie interesuje. bo gdybyś na prawdę była w sytuacji którą tak ładnie opisałaś wiedziałabyś, że prowadzenie firmy to coś wiecej niż doglądanie raz w tygodniu, to ciagłe ryzyko i walka, wiem dobrze bo u mnie połowa rodziny ma firmy, wychowywałam się w domu na który zarabiała firma i sama sobie powiedziałam że NIGDY!!!!