Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokloklkl

kiedy seks się zaczął wam sprawiac przyjemnosc ?

Polecane posty

Gość lokloklkl

chozi mi w jakim wieku po jakim czasie jak prosze odpowiedzcie czy kazda ma problemy z dochodzeniem i sadysfakcja ?

Gość wiele kobiet ma z tym problem
ja np. nie jestem w stanie dojść w czasie normalnego stosunku. Jedynie poprzez pieszczoty oralne.

Gość wiele kobiet ma z tym problem
zdarzają sie kobiety zdolne przezyc orgazm wyłącznie łechtaczkowy ale niektóre np. tylko pochwowy. Różnie z tym bywa. Jesli nie osiągasz satysfakcji w czasie zwyklego stosunku spróbuj poprosić partnera by piescil cię ręką bądź językiem :)

Gość PAN S
Moja ex...miała tylko łechtaczkowy...i nigdy pochwowego...( totalna oziębłość w tym temacie )....a ...moja obecna dopochwowy ( nawet kilku krotny ) i łechtaczkowy ;) I to jest super .......

Gość hfjumh
nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. nikt nie pyta jakie orgazmy ma Twoja dziewczyna tylko ile czasu mineło odkad zaczeła uprawiac seks zanim zaczeła czerpac z tego przyjemnosc

Gość bucik na obcasie
też chciałabym wiedzieć kiedy zaczynacie czerpać z tego przyjemność bo ja z chłopakiem za każdym razem jak się kochamy nie czuje żadnej przyjemności. czuję tylko przy seksie oralnym. co jest ze mną nie tak??????