Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14-sto latek

Dlaczego na tym forum, wszyscy uważają 14-16 sto latków za gnoji???

Polecane posty

Gość 14-sto latek

Ja mam 14 i pół lat i jestem bardzo dorosły w sensie psychicznym, fizycznym też. Jestem urazony, ponieważ uwazam ze, wcale tak dużo osób nie ma tyle lat na ile piszą na topicach Wszyscy gnoją nastolatków, a sami nie są dorośli do końca Trzeba być wyrozumialym dla wszystkich. Nastolatkowie też czytają takie fora, wbrew pozorom.

Gość bo to forum dla kobiet
smarku jestes kobietą? co wiesz na temat kilku letnich związków? rozwodu? wychowania dzieci? więc nei masz tu nic do powiedzenia :o w życiu liczy się również doświadczenie, a nie jak to nazywasz 'dojrzałość" psychiczna... pożyjesz trochę, to zobaczysz o czym piszę a teraz spać! sio! :p

Gość do książek bo widzę że
o ile psychicznie i/lub fizycznie jesteś dojrzały, to ortograficznie na pewno jeszcze nie.

Gość a ja mam jedenaście i pół
lat i mam na imię Ania. :-)

Gość a ja mam szęśćdziesiąt dwa i
mam na imię Mieczysław... --- P.S. to tylko żarty ;P

Gość Miccok
Pryszczaty szczyl chciał zaistnieć, no cóż, został z prowadzony tam gdzie jego miejsce, life is brutal.

Gość Jestem chłopakiem
Kamecha... "Bo to są gnoje" Mów za siebie. Jak tak kogoś nazywasz to musisz być sam gnojem.

Gość koncentrator
Prawdziwym gnojkiem na tym forum jest Pomarańczowy Skurwysyn. :classic_cool:

Gość moja wypowiedź
14-sto latku. Musisz wiedzieć, ze to jest forum frustratów :) Tuataj każdy jest za coś gnojony. Za wiek, za płeć, za wage, za wzrost, za zainteresowania i upodobania, za podejście do życia. Nie ma wyjątków. Pojadą po każdym. Powód zawsze się znajdzie. Dla własnego zdrowia psychicznego lepiej tu za często nie wchodzić :) Nie znajdziesz tu zbyt wielu wartościowych ludzi do pogadania. Ja już nauczyłam sie ignorować obraźliwe posty (pomimo, że występują w większości).

Gość bo 141516 latkowie
to dzieci!!! jeszcze by tego brakowalo zeby 14-16 zaliczać już do kategorii osób dorosłych :/:/

Gość 14 sto latek
Drogi Miccoku Po pierwsze, nie jestem pryszczaty, szczyl też nie. Po drugie, ty chyba też byłeś nastolatkiem, i co do ciebie też mówili gnoju w domu A teraz jako dorosły chcesz się zalansowac gnojac innych. Czyż nie??? A może sie myle???

Gość moja wypowiedź
Może to i dzieci, ale to nie znaczy, że mozna ich obrażać. To też ludzie i też maja uczucia, no ale wy "wielcy dorośli" musicie się wywyższyć i dowartościować czyimś kosztem. Gratuluje "dojżałości"

Gość 14 sto latek
moja wypowiedz... Dziekuje za zrozumienie. Masz racje. Może i jestem mlody ale na pewno nie glupi. Kazdy ma swoja rozrywke w moim wieku, ja lubie czytac topiki na forum erotycznym, z ktorego duzo zeczy sie nauczylem.

Gość Miccok
Drogi 14 sto latek Do ciebie nic nie mam, masz racje, ...tylko napisalem jak jest na tym forum, chyba sam zauwazyleś.

Gość 14 sto latek
No tak "Miccok" Przepraszam, zrozumialem twoja wypowiedz jako negatywną.

Gość 14 sto latek
A Ty pomaranczowy s....ielu Odnioslem wrazenie ze tez za duzo latek nie masz , sadzac po twojej durnowato-bezmyslnej wypowiedzi.

Gość Mędrzec Nestor
Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Zgłaszam temat do usunięcia.

Gość 14 sto latek
nie myslcie sobie ja mam duze doswiadczenia z kobietami. Wczoraj podgladalem moja mame pod prysznicem. To byla pierwsza kobieta ktora zobaczylem nago. Czuje sie teraz dojrzalym mezczyzna i jestem z siebie dumny.

Gość 14 sto latek
Oczywiscie powyzej podszyw

Gość 14-sto latek
dobra musze spadac bo jutro mam szkole ,nara wzystkim.

14 latek który twierdzi,że jest dojrzały psychicznie...to tak naprawdę uboczny efekt dorastania i mutacji ;) Spoko stary,tez kiedyś podobnie miałem :) Dziś się z tego śmieję :)

Gość 14 sto latek
No wiesz "półka" Nie wszystkie tu tenaty są glupie Z niektorych mozna sie wiele nauczyc o zachowaniach ludzkich I o anatomii naprzyklad Pani w szkole nie opowiada z wielkimi szczegolami A ja jestem ciekawy wielu rzeczy? Poza tym nie lubie mojej pani od biologii

Gość 14 sto latek
Lukaszu kAfeteria Może I masz racje...

Gość 14 sto latek
ok to ide spac bo jutro szkole mam i jeszcze musze lkecje odrobić

Gość 14 sto latek
Co za kretyn z tego podszywacza!!!! O 22:30 nie odrabiam lekcji odrabiam je wczesniej. Nie mam potrzeby uczyc sie do tak poznej godziny. Ps.Tak przy okazji to tylko na tym topicu jjestem 14 sto latek, a jak cos jest napisane na topicach innych to jest podszyw, bo ja zmieniam domeny jak pisze komentarze na innych topicach.

Gość 14 sto latek
A tak naprawdę jestem głupim gnojem któremu się nudzi i strasznie lubię być upierdliwy i zadawać głupie pytania.

Gość 14 sto latek
nieprawda wredny podszywie jestem już dorosły!!! Mam trzy włosy łonowe, które regularnie przycinam