Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debil a jednak

wiem ze to glupie, ale moja laska ma waskie usta

Polecane posty

Gość debil a jednak

jak sie usmiecha to zostaj jej dwie male kreski :O nawet jak sie calujemy to jest beznadziejnie. bylem z nia bo ja polubilem ale patrze na tej jje usta i nie moge, mam ochote jej zaproponowac jakies wstryzkniecie czegos zeby byly wieksze. waskie usta u dziewczyny to porazka!

Gość przystojny wysoki brunecik
ważne że cipa wąska:D

Gość ale coś w tym jest
jak ktoś ma wąskie usta to pocałunki są mniej przyjemne. jestem kobietą ale jestem bi i całowałam się z wieloma osobami płci obojga,i faktycznie osoby o bardzo wąskich ustach całują gorzej

cos w tym jest ;) sama Anna Dereszowska o tym kiedyś w TVN wspominała ;P

mi kobiety z waskimi ustami kojarza sie od razu jako wrdne i wscipskie baby - i niestety to sie czesto sprawdza

debil ------> nie ma innej rady. musisz ją na razie ruchać bo innej nie masz i sie rozglądać. Jak trafisz na jakąś ciekawa dupę to rzuć w chilere tą wąskoustna i tyle

Gość ale coś w tym jest
m a d z ->wściBskie jak już. ja mam dość duże usta, może nie ogromne ale takie wydatne i zauważyłam,że faceci (i kobiety ;) ) mają świra na ich tle..ale gdybym miała wąskie to w życiu bym sobie nic nie wstrzyknęła bleeee

Gość fer
debil a jednak a czy ona jest zadowolona z Twoich wymiarów??? to że Ci pewnie o tym nie mówi to wcale nie znaczy że jesteś mega zajebisty;D

Gość fer
a jak Ci tak przeszkadza to droga wolna,tego kwiatu jest pół światu i uwierz mi,nie wszystkie laski płaczą jak idiotki za tym co było i sie skończyło :D:D:D

aa tam głupoty piszesz ;) każdy ma "swoją obsesję" -mój były chłopak świrował na punkcie obojczyków wyrażnie zarysowanych a reszta go nie interesowała aż tak bardzo :D a kolega z liceum to mógł godzinami patrzeć w oczy naszej fizyczce bo miała duże, ciemne oczy z ciemnymi długimi rzęsami -mowił ze go hipnotyzują :D a mój narzeczony -uważa ze podstawą kobiecości jest wyrażne cięcie w tali :D i co? kazdy lubi to co lubi

Gość natura jest niesprawiedliwa
ja dla odmiany mam duże oczy i usta, które niejeden mężczyzna komplementował (i kobiety też :) ) alee... mam maluteńki biust i kilka innych "niedociągnięć" więc coś za coś, nie ma ideałów

Gość melamela
to nie rozumiem czemu zaczales sie z nia spotykac. na poczatku nie zauwazyles ze ma male usta? mhm, moze pomysl troche o jej uczuciach. jestes z nia z braku laku, a jak nawinie ci sie lepsza (taka z wiekszymi ustami) to poprostu z nia zerwiesz?

Gość MAM MIESZANE UCZUCIA..
Obawiam się, że nawet gdyby autor wątku, odważyl się i wspomniał swojej dziewczynie coś na temat jej ust i ona jakimś cudem zdecydowalaby sie wstrzyknąć cos tam, żeby mieć wreszcie ponetne wary podniecary... to zaspokoiwszy te potrzebę, powstała by kolejna lub kolejne... Z czasem poprosiłby, żeby cycki sobie podniosła, potem tu odessała, za jakiś czas tu naciagnęła a tam dodała. Dziewucha musi sie podobać. Dla kogoś nie musi być ładna, ale dla partnera musi być pod każdym wzgledem ta naj. Więc skoro teres widzic jakieś braki i mankamenty, które spędzają ci sen z powiek, to będż uczciwy powiedz o tym głosno, zakończ zwiazek i daj dziewczynie trafic na tego, ktoremu wszystko w niej bedzie pasilo.A ty szukaj takiej co ma wary obciagary, bo dobry charakter niestety nie przysłonił ci calej reszty, w tym przypadku chociażby ust. Swoją drogą, mało istotna sprawa, ale o tym przyekonasz sie z czasem. Życie nie zaczyna się i nie kończy na ustach. A dobry charakter u dziewczyny to skarb.

Gość a ty masz taki malutki
a co to za banda debili sie tu ze tak powiem wypowiada? a ten wredny czy jakmu tam to skad sie popapraniec urwal bo pierdzi cos na forum a zrozumiec nie mozna:D

Gość a ty masz taki malutki
te wredny farfoclu sloma ci z buta wystaje :D Moze czas ja wygrzebac i odpowiadac na pytania jak ci zadaja:D Z jakiej baniochy ty sie urwales bo twoj ops kobety to koza na polu mi zalatuje. A moze wy te kozy tak od tylu i stad twoje nawyki:O

Ja też mam ładne, ponętne usta, proste białe ząbki, do tego duże brązowe oczyska i to traktuje jako zalete mojej urody. Ale dla równowagi można by sie do czegos innego przyczepić. Mam tez i wady, które widać i na siłę można by z nich zrobić użytek. Tylko, że mimo tego, mąż kocha mnie taką jaką jestem. Twierdzi, że nie zmieniłby nic. Staram sie w to wierzyć, bo czuje jego miłość, poządanie itd, mimo, że w tyłku ciut za dużo, a na brzuszku pare rozstępów. On tego zwyczajne nie widzi, bo kocha i wielbi moj tyłek ponad wszystko :-) Więc skoro tobie przeszkadzają usta, to chyba i z uczuciami coś nie bardzo... więc czy jest ciągnąć coć, co nie jara tak do konca.

więc czy jest SENS* ciągnąć coć... tak byc powino.

Ale ty jesteś pusty baran ;/ żal mi ciebie... pewnie jakiś dzieciak z ciebie, bo dorosły, rozsądny facet nie pisałby takich rzeczy. jeżeli w związku jest miłość to ani wąskie usta, ani mała pała, ani inne mankamenty fizyczne nie są ważne. a ty robisz z tego wielką tragedię. aż żal czytać te twoje wypociny - durnociny.

Gość ale przeciez oisze
ze milosci nie ma. czytajcie!

Gość grrrrr
tylko że ta co mu będzie pasowała może nie chcieć faceta który ma dziewczynę wbrew obiegowym opiniom na kafe w rzeczywistym świecie istnieją dziewczyny, których nie interesują zajęci faceci. I tu pole do następnego tematu: spotkałem super dziewczynę, ona mnie nie chce bo dowiedziała się że jak się zacząłem z nią umawiać to miałem wtedy inną dziewczynę".

jesteś żałosny... przecież ty tą dziewczynę wykorzystujesz ;/ w końcu ją zostawisz i co jej wtedy powiesz? "sorry laska, ale masz za wąskie usta"? wyśmieje cię...

Aha...to szukaj w takim razie innej. Szkoda tylko, że ta aktualna byc może łudzi sie i wiąże z Twoja osoba wieksze nadzieje i jest zupełnie nieświadoma tego, że lada moment pójdzie na stracenie... Bądz na tyle uczciwy i zostaw ją, zamiast wykorzystywać. Tylko wiesz, życie płata różne figle... ty znajdziesz tą idealną... ona wytknie ci że masz np. za małego. A tam kolagenu nie wstrzykniesz :-) Jedno jest pewne, jak zreszta sam przyznałeś... nie kochasz jej, a tylko lubisz. Pozostancie przyjaciolmi, nie rań jej. Powodzenia.

jesteś żałosny... przecież ty tą dziewczynę wykorzystujesz ;/ w końcu ją zostawisz i co jej wtedy powiesz? "sorry laska, ale masz za wąskie usta"? wyśmieje cię.. cytryna-------> wyluzuj kucyki akurat pretekst do zerwania zawsze sie znajdzie - nie musi być prawdziwy. Ważne żeby sobie tą właściwą znalazł