Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiezo obcieta

scielam wlosy na boba a ...

Polecane posty

Gość swiezo obcieta

... moja przyjaciolka powiedziala, ze wygladam zle i bob juz od dawna jest nie modny :( mialam dlugie wlosy, ktore musialam sciac bo od ciaglego rozjasniania zaczely wygladac jak siano. przyciemnilam je i obcielam. sama sie nie moge przyzwyczaic do odbicia w lustrze, a tu jeszcze taki komentarz. czy bob to faktycznie taka wioska??? :-(

Gość parówa
A tam Dla mnie to była wieś, jak co druga laska chodziła z bobem na glowie. Strasznie mnie razi, jak ludzie z własnego wyboru robią z siebie klony. Podobasz sie sobie w tej fryzurze? Jak tak - to wszystko jest super. Jak nie - to moze ci nie pasuje do twarzy. Wtedy - po prostu trzeba zmienic fryzurę. Albo poczekac, az odrosnie

Gość swiezo obcieta
wg mnie nie jest zle. wydaje mi sie, ze lepsze krotkie ale ladne wlosy, niz dlugie popalone siano.

Gość co to znaczy na boba
?????????????

Gość swiezo obcieta
www.google.pl ----> wpisz "bob"

Gość parówa
Nie ma złych albo dobrych fryzur. Fryzura nie jest zła tylko dlatego, ze ju nie jest w modzie. Tylko idiotki tak myślą. Bob jest fryzurą tak prostą i klasyczną, że nie masz sie co przejmowac, czy jesteś modna, czy nie. Może śmiesznie wygląda jakiś fryz a la lata 5-, z podwinietą grzywką i jakimiś lokami po boku, ale bob? bardzo prosta, niecudowana fryzura. Koleżance kij w nery, niech sie wali

Gość swiezo obcieta
no to "bob fryzura" na pewno nedzie mniej marleya :-) now lasnie tylko czesze sie bez takiego wywijasa. normalne, proste wlosy.

Gość swiezo obcieta
mialo byc - no wlasnie tak jak na zdjeciu

Gość
Klasyczny bob zawsze jest ładny,brzydki jest taki gdzie te włosy z przodu są bardzo długie.Poza tym fryzura musi pasować do kształtu twarzy.Bob poszerza twarz,więc jeśli masz okrągłą to Ci na pewno nie pasuje. :)

Gość swer
bob zawsze w modzie

Jak nie modny! Oczywiscie, ze modny. Tylko mnie ta grzywka przeszkadzala. Lepiej troche mniej na bok, a tak poza tym to super.