Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana__

zrobiłam to z bratem!! nie mogę w to uwierzyć!!!

Polecane posty

Gość Myślę że prowo
Zróbcie czworkata i psa dopuście będzie zobaczysz będzie dobrze. Zamykam temat.

Gość czarna wdowa 13
Gradze Toba autorko.

Gość zdruzgotana__
Witam... Widze,ze wiele z Was dalej podejrzewa,ze to prowakacja. Bardzo bym chciała,aby tak było,ale niestety nie jest. Wiem,ze jestem durna za to co zrobilam,ale czy do konca zycia mam sobie rwac wlosy z glowy? Trudno,co się stało się nie odstanie.. Ja sama caly czas jestem w szoku i ta wiadomośc do mnie nadal nie dociera, ciągle mam wrażenie jakby to był zły sen i ciągle wierzę po cichu,ze jutro u lekarza okaże się, że to jednak nie ciążą. Nie chcę krzywdzić tego małego człowieczka, ale nie chcę go usuwać. Wiem,ze decydując się na jego urodzenie mogę równie dobrze zadać mu taką samą krzywde jak zabijając je, ale mimo wszystko chcę urodzić. Tak jak pisałam- rozmawiałam już z bratem. On również jest w szoku, wierzy, zę może to jednak fałszywy alarm,ale jeśli nie- nie pozwoli mi usunąć. Póki co ustaliliśmy, że urodzę. Planuję wyjechać gdzieś dalej od mojego miejsca zamieszkania i tam urodzić dziecko, oddać do adopcji. Brat obiecuje pomoc finansową. Ja też planuje znaleźć pracę dopóki będzie to możliwe chcę sobie coś dorobić. Czytałam, ze niektóre z Was radziły mi pomoc psychologa.. i myślę, że macie rację. I tak tez zrobię. Póki co żyję myślą, że wszystko okazę się tylko złym snem. W domu jestem nieobecna. Rodzice już zauważyli, że coś ze mną nie tak. Dopytują co jest grane, a ja nie wiem co mowić... Proszę nie potępiajcie mnie.

przez przypadek napisało mi się pod pomarańczowym nickiem,bo dałam dwa myslniki dolne.. przepraszam.. Witam... Widze,ze wiele z Was dalej podejrzewa,ze to prowakacja. Bardzo bym chciała,aby tak było,ale niestety nie jest. Wiem,ze jestem durna za to co zrobilam,ale czy do konca zycia mam sobie rwac wlosy z glowy? Trudno,co się stało się nie odstanie.. Ja sama caly czas jestem w szoku i ta wiadomośc do mnie nadal nie dociera, ciągle mam wrażenie jakby to był zły sen i ciągle wierzę po cichu,ze jutro u lekarza okaże się, że to jednak nie ciążą. Nie chcę krzywdzić tego małego człowieczka, ale nie chcę go usuwać. Wiem,ze decydując się na jego urodzenie mogę równie dobrze zadać mu taką samą krzywde jak zabijając je, ale mimo wszystko chcę urodzić. Tak jak pisałam- rozmawiałam już z bratem. On również jest w szoku, wierzy, zę może to jednak fałszywy alarm,ale jeśli nie- nie pozwoli mi usunąć. Póki co ustaliliśmy, że urodzę. Planuję wyjechać gdzieś dalej od mojego miejsca zamieszkania i tam urodzić dziecko, oddać do adopcji. Brat obiecuje pomoc finansową. Ja też planuje znaleźć pracę dopóki będzie to możliwe chcę sobie coś dorobić. Czytałam, ze niektóre z Was radziły mi pomoc psychologa.. i myślę, że macie rację. I tak tez zrobię. Póki co żyję myślą, że wszystko okazę się tylko złym snem. W domu jestem nieobecna. Rodzice już zauważyli, że coś ze mną nie tak. Dopytują co jest grane, a ja nie wiem co mowić... Proszę nie potępiajcie mnie :(

Gość anabelja
ale jak mogłaś zająć sie penisem swojego brata ? :-O nie mogę sobie tego wyobrazić ,wkładał swojej siostrze , to jest takie obrzydliwe jesteś zboczona, wiesz ?

Gość hihe
po pierwsze to chyba nie jesteś tak głupia żeby chwalić się czymś takim bo kazirodztwo podlega karze: "Art. 201 Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5." więc albo teraz piszesz że nudzisz się i wszystko sobie wymyśliłaś albo tak najzwyczajniej w świecie znajdą się ludzie którzy zechcą się zainteresować losem tego dziecka ktre podobno nosisz w sobie. i możesz mówić co chcesz ale dziś po wszystkich tych nowinkach co ojcowie płodzą dzieci z córkami, i wszystkich innych kazirodczych układach taka sprawa nie zostanie przepuszczona płazem. a wierz mi policja umie korzystać z internetu wszak to bezpieczniejszy sposób łapania przestępców niż latanie za nimi po ciemnych ulicach w taki mróz. więc dla swojego dobra albo przyznaj sie do wybujałej wyobrazni albo naprawde stad znikaj bo jak znajdzie sie zyczliwy to w sytuacji gdy to jest prawda nie bedziesz miec milo....

Gość anabelja
patologia moralna, jaką trzeba być dziewczyną żeby dopuścić sie takiego czynu ? powinnaś mieć sprawę karną w sądzie ściganą z urzędu popęd do własnego brata, doopą ruszała i sie jarała , mieć penisa brata w pochwie albo i w ustach :-O do psychiatryka von !

hej a ty studiujesz, albo twoj brat? jestescie z jakiejs malej miejscowosci? macie jeszcze jakies rodzenstwo czy jest was tylko dwoje?

hej a ty studiujesz, albo twoj brat? jestescie z jakiejs malej miejscowosci? macie jeszcze jakies rodzenstwo czy jest was tylko dwoje?

Gość za duzo danych podala
imiona (nie zadna Ania i Marcin ktorych pelno), zawody, miejsce zamieszkania (i nie duze miasto a okolice wiec trudne nie ejst) zenada

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość fuuuuuuuuura
Bylas juz u lekarza.? Nie rozumiem tej sytuacji,ale nikt nie ma prawa Cie tu potepiac.!!!

Gość listen
prosilas o rade-jezeli to prawda to zrob sobie ogromna przysluge i usun te ciaze jak najszybciej.idz do lekarza i powiedz o co chodzi, na 100% zostaniesz skierowana na aborcje.nie chcesz chyba naprawde urodzic dziecka ktore prawie napewno bedzie chore?myslisz ze ktos je zaadoptuje???bedzie wiodlo marne zycie w sierocincu.i tyle.jak nie usuniesz to bedziesz juz zawsze o nim myslala.co robi, gdzie teraz jest, jak sie czuje, czy zastanawia sie kim jest jego mama (jezeli bedzie wogole w stanie sie zastanawiac).usuniesz, pocierpisz, napewno nie zapomnisz ale wierz mi ze latwiej Ci bedzie zyc.ciaza powinna byc stanem radosnym, przezywanym przez mame i tate dzidziusia kt go kochaja i nie moga sie go doczekac.ty bedziesz gladzic brzuch i zastanawiac sie jak bardzo jest zdeormowany. skazesz go na okropne cierpienie-nie rob tego-prosze Cie...

Gość Ieagan foxx
A ją znam taka dziewczynę co ma brata w Wawie tam pracuje w jakiejś firmie a ona się nie jąra w kółko jakby własnego życia nie miała. Mój brat to mój brat tamto. Cały czas jej się geba nie zamykała. Ona udawała taka artystkę zawsze niby. Gadać nawet potrafiła lasce jednej która ma faceta że napewno jakby poznała jej brata to by się zakochała i by ją zdobył tamtą się skrzywila i pukneła w czoło. Ją tego jej brata widziałem to wyglądał jak półdoopy zza krzaka ale to szczegół. A wiecie co wyszło ostatnio ? Że ona mu obciaga wogóle bo uznała że jego aktualna dziewczyna nie zasługuje na niego. Ładnie zyebana idiotka no nie ? Co o tym sądzicie ? Ale kretynka.

Gość kociaczek2810
Co wy tak na nią naskakujecie?To będzie jej sprawa co zrobi.Moim zdaniem niech urodzi dziecko i jak będzie umiała pokochać to niech je wychowa bo jak rzeczywiście niebędzie mogła mieć dzieci i co wtedy a tak będzie miała chociaż jedno.

Gość gdybac to se mozesz
a jak rzeczywiście będzie mogła mieć a to urodzi bardzo chore, to co jej powiesz, weźmiesz to dziecko na wychowanie, do tego ona i ty to pikuś, najgorzej to odcierpi to narodzone dziecko, które nic nie zawiniło.

Gość kociaczek2810
A jak niebędzie mogła mieć więcej co to jej wtedy powiesz.Najlepiej niech sama zadecyduje.Chyba ma rozum i chyba wie co robi.Są matki co urodziły chore dzieci i wychowują i nikt jakoś nie mówi.To będzie jej sprawa co zrobi czy urodzi czy nie.Niemożna mówić jej a ja na twoim miejscu bym tak zrobiła.Jakie by dziecko nie było się kocha czy to będzie zdrowe czy chore.Jak matki tylko kochają zdrowe dzieci a chore już nie to nie są matkami.

Gość Banda debili
Umiecie tylko kogoś oceniać. Czy każdy z was którzy ja oskarżacie jest tak nieskazitelny? Nie zrobiliscie w życiu nic złego? Mniej lub bardziej złego? Napewno zrobiliscie więc dajcie dziewczynie spokój. Każdy popełnia błędy trzeba tylko umieć wyciągnąć z nich wnioski.

Gość do banda debili
kazdy połenia blędy nie ma ludzi odealnych!Ja mam 2 starszych braci i powiem ci ze nei wiem co by musiało sie stac zebym z którymś z nich poszła do łóżka bo kolezanki sie ze mnie smiały!uwazam,ze temat to prowokacja bo gdyby taka sytuacja miała miejsce ja np nie mogłam bym sobie tego darowac a juz na pewno nie umiałabym o tym pisac na forum publicznym!I nie wierze,ze brat jak pisze autorka tak łatwo przyjoł to do wiadomości nie miesci mi siew głowie i kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazic chora sytuacja która wymaga potępienia a nie usprawiedliwienia!o czym ona myslała kladąc sie z nim do łóżka do cholery to jest jej rodzony BRAT!!!!

Gość sluchaj mam planpowiedz
wszystkim ze to nie jest dziecko twojego brata, powiedz ze to ojca :-)

Gość madzieraaa
nie rozumiem po co durne tłumaczenie tej zboczonej suki że każdy robi błędy, nie ma ideałów to nie o to chodzi ona nie dość że jest zboczona to jeszcze przestępcą :-O a jak jakaś napisze że ruchała sie z psem i mu ćućkała ale teraz żałuje to co ? też będziecie pisać że to był błąd ? normalka ? przydarzyło się ? chore :-O