Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Kobiety, napiszcie mi jakie macie zainteresowania

Polecane posty

przepraszam, trudno jest znac 3 jezyki idealnie i uczyc sie dodatkowych dwoch w tym samym czasie ;)

Gość Kobieta z Kafeterii
dep... - jak widać nie tylko trudno, ale nie warto, bo efekt mizerny ;P

Gość mysle ze np dr Irena Eris
( dla facetow - od kosmetyków) nie jest glupsza od wiekszosci chlopakow interesujacych się polityką.

efekt tak mizerny ze na koniec mam same A z angielskiej literatury klasycznej i francuskiego ;) a jesli sadzisz ze nie warto sie uczyc jezykow to szkoda, bo dzieki temu latwiej dostac sie na dobry uniwerek niz znajac tylko polski i anglieski :) mysle ze np dr Irena Eris ( dla facetow - od kosmetyków) nie jest glupsza od wiekszosci chlopakow interesujacych się polityką oczywiscie ze nie, przeczytaj moj ostatni post.

Gość polska kurka
moją pasja jest rodzenie i wychowywanie własnych dzieci na dobrych ludzi

-twórsto różnorakie: rysunek& malarstwo, drobna rzeźba (modelina, masa solna) i własna biżuteria, jakiś czas temu bardzo amatorsko fotografia -akwarystyka -język francuski, kultura (przede wszystkim muzyka) Francji -fantastyka: gry RPG, literatura, sztuka (bo jest. ;]) -ostatnio zdrowe odżywianie i generalnie kulinaria ;)

Gość wróżka Minetka
tarot :)

Gość moja pasja jest siedzenia na
necie i robienie z was idiotow😴 btw. tyle niebanalnych zainteresowan, a wiekszosc kafeteryjnego towarzystwa nie potrafi analitycznie myslec, wysuwac logicznych wnioskow, o poprawnym budowaniu wypowiedzi nie wspominając 😴 z poważeniem Panowie i Panie 🖐️

Gość pieknie powiedziane kurka
mysle,ze mimo,ze mam bardzo wiele pasji, ta byla i jest najwieksza i dala najwiecej satysfakcji.

Ksiazki, rower i wyborne kolacje w doborowym towarzystwie :)

Gość depeche częsc jest
wykształcona chocby dlatego, ze starsza od ciebie , a i zainteresowań z wiekiem przybywa.

Gość kamalitka
seks... jak go nie uprawiam to ciągle myslę o jego uprawianiu, czyli moja wielka paska bez której nie mogę żyć;)

Gość no bo powinnyście napisać
- tipsologia - porównywanie płynów do naczyń pod względem ile talerzy można umyć za 1 grosz - podrywanie facetów i wyzywanie ich dziewczyn - photoshop i jego użycie do celów naszo-klasowych Wtedy nikt was nie posądzi że kłamiecie.

Gość wuwu6w4u
no bo powinnyście napisać - tipsologia - porównywanie płynów do naczyń pod względem ile talerzy można umyć za 1 grosz - podrywanie facetów i wyzywanie ich dziewczyn - photoshop i jego użycie do celów naszo-klasowych Wtedy nikt was nie posądzi że kłamiecie tu wszyskie klamia a taka prawda to co pisal Regres

Gość do no bo powinnyście napisac
no bo wlasnie dokladnie to wynika z kafeteryjnych topkiow, mozna jeszcze dodac fasolkowanie i tworzenie prowokacji:o

Gość to to ....
Regres Kaja24 rzeźbiarstwo, pływanie, rysunek, malarstwo, dekoracja wnętrz, języki obce" to teraz uściślijmy rzezbiarstwo - psiapsióła chodzi do liceum plastycznego ,stad zainteresowanie ta formą sztuki pływanie - no byłam 2 miesiące temu , bo akurat wpadł mi w łapy brat a darmowy karnet na basen rysunek - no mazgrałam wczoraj z chrześniakiem troche kredkami świecowymi malarstwo - tata kupił obraz "jeleń na rykowisku" na pobliskim targu ...wciągnęła mnie ta sztuka dekoracja wnętrz - ktoś mi podrzucił pod drzwi ulotke "IKEA 2010 " spodobało mi sie języki obce - fak de mada faka , ostatnio używam bardzo często tego zwrotu ,wiec i językami sie interesuję

Gość depeche częsc jest
co do nazewnictwa: * pasja – pierwotne znaczenie słowa - opis męki Jezusa Chrystusa * pasja – utwór wokalno-instrumentalny opiewający mękę Jezusa Chrystusa * pasja – potocznie hobby, ulubione zajęcie, któremu człowiek chętnie i dobrowolnie się oddaje * pasja – w psychologii - furia Wiec bez przesady w podziale na pasje i zainteresowania.

Gość regres taka prawda chlopie
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

okej okej nie unos sie tak kobieto, wyluzuj ;) na kafe jest duzo inteligetnych osob dobrze? :)

Gość no bo powinnyście napisać
a kto powiedział że fasolkowa mama nie interesuje się polityką, tylko nie pisze o tym na fasolkowym topiku tylko na topiku o polityce lub forum gazety wyborczej np.

raczej an kafe jest duzo osob aspirujacych do bycia inteligentnym.. depeche, dziecko, nie odbieraj tego personalnie, to do ogolu towarzystwa.

bo nieraz probowalam tu rozpoczac tu inny temat niz prowokacje typu: "ta szamata poderwala mi meza", to bylo zero odzewu... wniosek nasuwa sie sam i smiem watpic aby ta niechec do dyskusji wynikala, ze temat pojawil sie na kafe a nia np. na gazecie

Zainteresowania: -chemia -taniec -jak przeżyć cały miesiąc we wrocławiu (studiując dwa kierunki) za pieniążki, które przysyłają rodzice, jeśli 80% tej kwoty idzie na czynsz:p poza tym: uzależnienie od internetu i muzyki:)

Gość depeche częsc jest
owszem moze 70% kobiet interesuje sie glownie tipsami i ciuchami, tak jak 70% facetów piciem piwa i gapieniem na mecze. Takie mamy spoleczenstwo . Nie znaczy to jednak , ze reszta ludzi (płec obojetna) zainteresowań nie ma, wiec uogólnianie jest durne.

'owszem moze 70% kobiet interesuje sie glownie tipsami i ciuchami, tak jak 70% facetów piciem piwa i gapieniem na mecze. Takie mamy spoleczenstwo . Nie znaczy to jednak , ze reszta ludzi (płec obojetna) zainteresowań nie ma, wiec uogólnianie jest durne.' cale to zdanie to jedno wielkie zaprzeczenie samo w sobie