Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alissja

dobry salon kosmetyczny Katowice

Polecane posty

Gość gość
Polecam salon Nowa Linia na Brynowie - www.nowa-linia.pl Bardzo dobra kosmetyczka

Gość Magdalenaaaa14
Witajcie! Bardzo jestem zadowolona z usług ,wykonanych w salonie w Katowicach Ocean Urody na Warszawskiej 38. Zabiegi wykonane profesjonalne, atmosfera w salonie panuje rewelacyjna. Skusiło mnie zeby zrobic sobie przedłużanie rzęs,jestem zachwycona. Rewelacyjny efekt,naturalny, bardzo dokładnie,precyzyjnie zrobione przez stylistkę rzęs. Godne polecania.

Gość KarolinaWW
Ja nie miałam jeszcze okazji korzystać z żadnych usług w tych salonach w Katowicach. Może to przez to że nadal nie wiem na który z salonów sie zdecydować. Czytałam trochę artykułów takich artykułów http://modaija.pl/doskonaly-salon-kosmetyczny/ i może też dlatego bardzo zawracam uwagę na to jak wykonywane sa usługi w danym salonie.

Gość Dorotaa13
Korzystałam z salonu Ocean Urody w Katowicach, jestem bardzo zadowolona, polecam. Usługi wykonane profesjonalnie. Stylista rzęs robi pięknie przedłużanie rzęs.

Gość gość
Ja polecam Gabinet Biomatrix, przy ulicy Cyprysów 11. Bardzo dobra lokalizacja, sam salon bardzo nowoczesny, elegancki i komfortowy. Przyjmuje tutaj Pani Patrycja Stebnicka, która jest solidnym kosmetologiem. Do klienta podchodzi indywidualnie i stara się dostosować do niego odpowiednie zabiegi. W moim przypadku wywołało to pozytywne skutki. W sumie nie znam żadnego innego, dobrego salonu kosmetycznego. Pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam Stylowy Duet. Obsługa nie ma bladego pojęcia co robi, brak profezjonaizmu aż razi;/

Gość Karolinaa87
Po przeczytaniu dobrych opini o salonie w Katowicach Ocean Urody, skusiłam się aby skorzystac z uslugi przedluzania rzęs. Jestem zadowolona, teraz juz wiem ,ze te osoby ktore skorzystały poleciły ten salon bo Ja rowniez polecam. Swietna obsługa, miła atmosfera,piękne wnętrze i pełen profesjonazlim.

Gość gość
Znam ten gabinet, sama tam chodzę :P Zabiegi są o dziwo przyjemne (to dzięki miłej atmosferze i świetnej Pani doktor) i stosunkowo niedrogie w porównaniu do innych gabinetów :)

Gość gość
To fakt, gabinet jest świetny. Mają markę której w żadnym innym miejscu w Polsce nie dostaniecie (Ingrid Millet), wykonywane nią zabiegi są swoistym rytuałem - bez pośpiechu, z wielką precyzją, pani doktor przykładała do niego wielką wagę. Podobał mi się też wystrój gabinetu, bardzo luksusowy, odpręża przed zabiegiem :)

Gość gość
ja bywam w Katowicach co jakis czas i odwiedzam tylko jeden salon urody-tylko dlatego ze prowadzi go moja szwagierka ....ale,no cóż gdybym miała polecać to nie poleciłabym nikomu,może gdybym była płacącą klientką to inaczej by to wyglądało choć wątpię z drugiej strony....po microdermabrazji pozostawały mi blizny na twarzy,paznokcie ledwo odratowałam po hybrydach

Gość gość
Witam, Całkowicie odradzam salon Urody Makadamia, nieprofesjonalna kadra pracownicza to raz, a dwa traktują swoich klientów z góry. Nie dotrzymują terminów, które wcześniej rzekomo zostały ustalone. Po czym dzwonią poinformować nas o tym że termin przepadł ponieważ zapisali nową osobę w tym czasie. Co jest kompletnym nie porozumieniem. I jeszcze bezczelnie wmawiają nam klientom że to nasz wina !! Całkowicie odradzam, to chyba najgorszy salon w Katowicach !!!

Gość gość
Polecam wszystkim salon Nail Center na ul. Dąbrowskiego. ( http://nbcenter.weebly.com/ ). Świetna obsługa, pracują na doskonałych produktach (opi, orly, gehwol, bernard cassiere). Polecam zarówno zabiegi na cialo, twarz jak i mani,pedi. Pozdrawiam , Ewka

Gość Ewka7744
Ja polecam fajny solidny salon Margot na Zawodziu .Jestem z osiedla dlatego regularnie tam zaglądam.Dziewczyny mają tanio w porównaniu do centrum, a włosy i paznokcie wykonane na dobrych produktach(na to zawsze patrze ukratkiem w każdym salonie).

Gość gość
Uwaga na Stylowy Duet w Katowicach! Po raz pierwszy będąc w salonie kosmetycznym obawiałam się o swoje zdrowie....brud, niechlujstwo i totalna ignorancja

Gość gość
www.centrumurodysiemianowice.weebly.com

Ja osobiście polecam Salon Piękności Femiplace w Katowicach. Byłam w kilku salonach ale ten mogę polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Ostrzegam przed salonem a raczej saloonem Stylowy Duet na Stawowej! Brud, brak elementarnej wiedzy, zniszczone po farbowaniu ubrania, a co najgorsze...włosy. Ciekawe, co to za farby?Panie piją alkohol w pracy lub są na kacu i mówią o tym głośno, przerywając słowami na k...! Szkoda pieniędzy i nerwów...A groupon to sprzedaje...

NAJLEPSZA stylistka rzęs u której byłam i teraz będę stałą klientką, jest to salon w Katowicach na Zawodziu. Pelen profesjonalizm. Studio Maria. Godne polecenia.

Gość gość
Po tysiąckroć odradzam ten pseudo "saloooon"!!! Jakaś kpina i oszukiwanie klientów. Personel niewykwalifikowany, tzw. "dwa w jednym - fryzjerka i kosmetyczka" w jednej osobie. Paranoja, personelowi i szefowej poprzewracało się... nie napiszę gdzie! Miałam mieć wykonaną mikrodermabrazję z kompleksowym oczyszczaniem twarzy, szyji i dekoltu. Zabieg tego typu trwa około 2 godziny, a mi wykonano mikro w 20 min.! A o porządku nie wspomnę, tylko nasłać sanepid. Może zamkną ten "burdel".

Gość gość
Osobiście dla mnie najlepszy jest nail&beauty center w Katowicach. W centrum więc blisko, bardzo profesjonalny, piękny wystrój i przemiła obsługa. W dodatku ceny też są do przyjęcia. podaję link: http://nbcenter.weebly.com/

Gość gość
Co do salonu Maria na Zawodziu to ostrzegam...paznokcie nie wytrzymały nawet tygodnia :-(

Gość gość
a ja polecam akademię kosmetologii w sosnowcu, nie spotkałam się jeszcze z tak profesjonalnym salonem, pracujące tam panie naprawde znaja sie na tym co robia, doradza itp. podrzucam linka karolinamartin.pl

Gość DaGa74
Wielki "come back" w Katowicach na ul.Gliwickiej..salon Fryzura z Pazurem.Korzystałam z usług kosmetyczki..pazury pełna profeska i dałam 50zł, także dziękuję w końcu za normalny salon obok domu :D Sympatyczne kosmetyczki, a z hybrydami pójdę za około tydzień bo póki co minęły dwa i nie ma nic oprócz małego odrostu.Taka moja opinia :P

A pewnie nie słyszałyście o Gabinecie CUD NATURY bo to jeden z tych osiedlowych ale w cale nie pseudo trafiłam przez przypadek mijając korki na Katowickiej zdziwiłam się jak weszłam pani Oleńka jest b sumienną osobą naprawdę b się przykłada jest czysto chodziłam na bosaka bez obaw ma dobre kosmetyki nic mnie nie uczuliło jestem zadowolona zabieg twarzy był nieziemski masaż liftingujący piękna henna i regulacja ze starej zrobiła młódkę chce się tam być i być no proszę na jakie kosmetyczne perły można natrafić między blokowiskiem sama chodzę po różnych ale czasem tam zajrzę i szczerze polecam

Gość gość
Saloon fryzjerski na Stawowej 3 Gdyby nie fakt, że byłam już owinięta w folię, a na głowie pienił się utleniacz piorunującej mocy, uciekłabym z tytułowego saloonu. Znalazłam się w nim przypadkowo, lubię małe zakłady fryzjerskie z miłą, koleżeńską atmosfera, trochę w starym stylu. I zwykle wychodziłam z nich zadowolona, bo panie (panów fryzjerów nie spotkałam w takich salonach) robiły dokładnie taką fryzurę jakiej oczekiwałam, nie puszczając wodzy fryzjerskiej fantazji, co zdarzało się w markowych salonach. Wracając do marcowego popołudnia w salonie Stylowy duet...kiedy siedzę z utleniaczem zamiast farby, (której sobie życzyłam) i z przerażeniem obserwuję efekty, pani praktykantka pełną piersią woła "ależ ja mam k... kaca! Tak się wczoraj u...(upiłyśmy)! No normalnie nie mam dziś siły w ogóle i mam taką ochotę na ciastko z kremem eeee albo k...nie...to mnie zemdli i się zerzygam...może z owocami!". Ciągu dalszego nie pamiętam albo nie chciałam słyszeć. Pozostawiona przez panie fryzjerki, które "poszły se zajarać" czuję jak ścieka mi utleniacz po karku. Wołam więc panie, otrzymuję odpowiedź "eee nic nie ścieka". Kiedy panie uporały się już z częścią trudnego zadania, jakim było zafarbowanie włosów na blond (trwające 4 godziny), panie zaproponowały mi abyśmy "napiły się piwka, bo to na kaca dobrze robi". Zaczynam nerwowo się rozglądać i zbita z tropu nieśmiało sugeruję "aaa może najpierw pani zetnie włosy"? Na szczęście jedna z trzech pań - Sabina, jako jedyna wyczuwająca absurd całej sytuacji, nie pije. Obcina nieźle, choć nie tak jak chciałam. Ku mojemu absolutnemu zdziwieniu, panie zasiadają w fryzjerskich fotelach jak w saloonie na Dzikim Zachodzie i zaczynają pić. Wpada dwóch kolegów, mija piąta godzina. Jeszcze tylko muszę dopłacić za drugą "farbę", czyli utleniacz i już mogę wychodzić. Oszołomiona wracam do domu i odkrywam, że na plecach mam wielką odbarwiona plamę – sukienka i sweter do wyrzucenia. Po weekendzie zgłaszam się z reklamacją. Panie nie mają sobie nic do zarzucenia, nie proponują żadnej rekompensaty. Pani kierowniczka sugeruje, że "nie bierze odpowiedzialności za praktykantkę". Po kilku próbach pertraktacji, rozmowach z właścicielem salonu, nic nie uzyskujemy. Wysyłam list polecony z reklamacją, którego nie odbiera. Po wizycie u rzecznika praw konsumentów już wiem, że fryzjerzy w Polsce pozostają praktycznie bezkarni. Nikt nie będzie ponosił kosztów sądowych. Można próbować w sądzie polubownym, ale fryzjer ma prawo odmówić udziału w rozprawie. Według Katowickiej Inspekcji Handlowej "Bez jednoczesnej zgody dwóch stron do rozprawy nie dojdzie. Wtedy pozostaje złożenie pozwu w sądzie powszechnym. Nie wszyscy przedsiębiorcy zgadzają się na zapis. Z tego powodu skuteczność sądownictwa polubownego jest ograniczona". Kierowniczka przechadza się po swoim saloonie zainteresowana zarobkiem, minimalnym nakładem pracy, swoim kacem, nowym płaszczem, sztucznymi włosami, dumnie przegląda się w lustrach. Klient przeszkadza. A w salonie warto byłoby też czasem posprzątać, umyć podłogi i sprzęty...Po raz pierwszy w życiu boję się iść znowu do fryzjera....PRZESTRZEGAM! Dziki zachód. Szok kulturowy. Skołatane nerwy, włosy i ubrania zniszczone, zupełny brak kultury osobistej w zawodzie jej wymagającym i na koniec żadnego przepraszam.