Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość czarna wdowa 111 to znowu ja
to chyba wszystkim sie wiesza . Kolega uciekł nastepny już i znów zostałyśmy same cóż juz chyba taki nasz los!!!!!

Pierwszy wolny czy ja powiedziałam ,ze facet nie może być wysoki i kołnierzyk nie jest obowiążkowy ale jak już jest to mam nadzieję , że masz czysty. A dlaczego dziecko tak bardzo ci przeszkadza ?

jakiej ósemki nie masz ?

Gość czarna wdowa111 to znowu ja
Nie trzeba mi wiele ,aby mi zaimponować : chętnie pójdę z facetem na ryby , na gale boksu tylko niech mnie kocha a nie oczekuje, że zawsze będę idealna i perfekcyjna tak jak w pracy , że czasami tez potrafie beknąć przy nim i nie powie mi ,że nie wypada , czy to tak wiele ? Jeden warunek musi być między anmi chemia, bo nie chcę tylko dlatego ,zeby kogoś mieć czyli nie szukam na siłe

czarna wdowa 13 jakieś 170-185 wzrostu śliczne brązowe oczy ale niekoniecznie, tatuaż, sama mam i bardzo lubie, pełne uzębienie , ładne dłonie i zgrabny tyłeczek . Zawsze czyste buty i kołnierzyk z innego topiku. nie nadaje sie do roli ojczyma. nie potrafie rozmawiac z dziecmi. to nie jest temat, o ktorym chcialbym rozmawiac na forum. nie pamietam ktorej osemki nie mam. chyba gornej. ;)

offerma - Ty naprawde to piszesz, czy prowokujesz? jednej kobiecie imponuje wiedza faceta, innej imponuje jego portfel. ryb tez nie lubie lowic.. nudne to dla mnie. gala boksu to strzal w 10. :)

Do oferrma : co ma chemia do zawodu jaki ktos wykonuje byłam z rzeźnikiem i było super , byłam z kimś kto stawiał konstrukcje metalowe i też było super sama nie wiem co źle robiłam, żę pouciekali . Do Pierwszy wolny : skąd wiesz jak ułóżyły by Ci sie relacje z np moi dzieckiem , tak od razu spisujesz wszystko na straty bo jest dziecko

co zlego jest w ochroniarzu z tesco, jesli jest wspanialym czlowiekiem. absurdalnie brzmi, patrzac na tych panow, ale.. niech sie panie wypowiedza. ja z rozmow z kolezankami, dowiaduje sie ze wlasnie panowie "pod krawatem" to najwieksze chamy. nie wszyscy oczywiscie. ale oni mysla ze moga miec kazda. bo maja hajs, pozycje itd.

A tak spójrzcie drodzy panowie jak wy wybrzydzacie , nie z dzieckiem , bo przeszkoda ,jestem ochroniarzem to chyba też nie dla niej a dlaczego by nie , jestem troszke wyższy niz lubi też dam sobie spokój , kto tu jest gorszy w tym przebieraniu ja czy wy ?

jaka pozycja społeczne przecież wiedziałam z kim sie wiąże , szukam prawie w każdej grupie zawodowej ,chociaż przyznam , że są pewne wyjątki.Sama nie jestem żadnym profesorem i nie chce spisywać na straty kogoś za to jaki ma zawód .

czarna wdowo - wydaje mi sie, ze wiem gdzie jest Twoj problem. tak jak o facecie mozna powiedziec, ze jest ciepla klucha, tak wydaje mi sie, ze Ty tez jestes taka ciepla klucha. a faceci kochaja zolzy.

Pierwszy wolny jako to możliwe ,ze tak zraziłeś się do dzieci co Ci takiego strasznego zrobiły te małe istotki , fakt potrafią dac w kość , ale są w życiu gorsze rzeczy. Oferrma będę nadal obstawac przy swoim jeżeli jest chemia to nic więcej się nie liczy , wiem to sama po sobie spotkałam kiedys na imprezie u koleżanki faceta jedno spojrzenie i wiedziałam ,że chę z nim to zrobić , i nawt dużo nie rozmawialiśmy on czuł tak samo jak ja ,wyladowalismy u koleżanki w sypialni szybki numerek do dziś nie wiem jak miał na imie i co robił i nie żałuję

Wcale nie jestem ciepłą kluchą wprost przeciwnie w swoim środowisku uchodzę za dość twardą i konsekwentną jestem też uparta a nawet zdarzyło mi się pobić faceta bo się głupio do mnie odezwał i dostał koleś w pape.

nie chodzi o to czy kogos pobilas, czy nie. chodzi o to jaka jestes dla faceta w zwiazku. a wydaje mi sie, ze masz ulegly charakter. czytaj prosze ze zrozumieniem. nic mi dzieci nie zrobily. to nie ich wina. to jest we mnie. co innego cudze dziecko. ok mojej partnerki. jaka jest moja rola w jego wychowaniu. mam je traktowac, jak powietrze? nie. tylko ze moje zdanie jest po zdaniu dziadkow.

Pierwszy wolny dlaczego wychodzisz z założenia , że nie jesteś w stanie pokochać czyjegoś dziecka , dziecko to dziecko , może jak kiedyś nie będziesz mógł miec swojego i przyjdzie Ci o nie walczyć i to skończy się fiaskiem to co wtedy pokochasz czyjeś ? I wcale nie jestem uległa zawsze stawiam na swoim i nie inetresuje mnie czy kogos tym zranie , może potrafi potem ładnie przeprosić , ale i tak musi byc na moje .

Do pierwszy wolny :rozumię nie potrafisz zaakceptować czyjegoś dziecka , dziecko to dziecko a co jak nie będziesz mógł miec swojego ,przyjdzie Ci walczyc o nie i to tez skończy sie fiaskim , to co wtedy pokochasz czyjeś dziecko ? Jeżeli twoja partnerka będzie bardzo chciał jestes w stanie dla niej podjąć sie wraz nią wychowania dziecka z adpocji ? Do oferrma : Nigdy nie miałeś tak ,że coś Cię ciągło do drugiej osoby i sam nie wiesz co ? to jest dla mnie chemia a nie cechy charakteru czy zawód ,czy wypchany portwel. Poprostu cos co powoduje w nas nie kontrolowana ochotę na tę własnie osobę . Trudno jeżeli był żonaty wyraz współczucia dla żony , że jej facet leci na inne >

Do Pierwszy wolny dlaczego nie jestes w stanie zaakceptować czyjegoś dziecka a co jeżeli z partnerką przyjdzie wam starać się o dzieck, dziecko to dziecko, i jeżeli wam nie będzie dane zostać rodzicami to wtedy będziesz w stanie pokochać dziecko z adopcji . Do oferrma . Dla mnie chemia to nie cechy charakteru czy wyglądu to coś co powoduje , że patrząc na daną osobę ma na nią ochotę i sama nie wiem dlaczego , ot tak poprostu coś mnie ciągnie i tyle. Nigdy tak nie miałeś ?

Do Pierwszy wolny ;dlaczego nie jesteś w stanie zaakceptować czyjegos dziecka a jeżeli los nie pozwoli mieć Ci własnych dzieci to co wtedy ? Do Oferrma : dla mnie chemia to nie cech chrakteeu czy wyglądy to cos co powoduje , że mam ochote na tą osobę nigdy tak nie miałe ś

matko też amcie takie problemu z internetem pokazuje ,ze nie wysłało a potem okazuje się ,że jast 3 razy ?

matko i na dodatek robię się analfabetką . kurde to przez mojego zółwia tak sie zapisałam , że zapomniałam biedaka nakarmic i teraz patrzy na mnie wielkimi ślepiami .

matko stałam się analfabetką ?!

matko stałam się analfabetką ?!

totalny analfabetyzm już sobą prezentuje to przez to,że się wściekam bo ciągle mi się starona zawiesza

chyba tak ? a chcesz porozmawiać o czyms jeszcze wnioskuje, że tak ?!

ma 7 lat i jest bardzo podobna do mnie