Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość czarna wdowa 13
co ma udowodnić ?

Gość czarna wdowa 13
pogranicze kuajwsko -pomorskeigo a wielkopolskiego.

Gość czarna wdowa 13
a to koledze przeszkadza ? pytanie do antonio

Gość czarna wdowa 13
właściwie to nawet nie wiem co miała bym udowadniać , przecież nie ja jedna mam to co mam inni mają więcej i co ?

Jezeli chodzi mi o udawadnianie,to chodzilo mi o charakter,nie o rzeczy materialne.Kolega zdesperowany stanal w Twojej obronie,takze masz okazje na flirt moja droga;)

Gość czarna wdowa 13
ostatnio byłam za granicą pół roku i oprócz natrętnych turków (mam typ urody taki jak preferują) nie znalazłam nic konkretnego a mieszkałam wśród polonii, same zachlane dupki, nie potrafiący odkleić się od butelki najtańszego piwa.

Gość czarna wdowa 13
owszem popisać możemy sobie z kolegami i koniec będzie taki jak początek ( tylko pisanie )

zdesperowany?? po czym wnosisz Sherlocku? nikt nie musi nic nikomu udowadniać. Tobie też. coś Cię boli, że potrafię w normalnie z kobietą prowadzić konwersacje, a nie jak Ty, sklece dwa zdania? i zgrywam macho - "udowodnij mi" to MOŻE się Tobą zainteresuję.. :D

Pierwszy wolny nick pajacu,nigdzie nie napisalem ze sie zainteresuje to po pierwsze.Po drugie caly czas sie tlumaczysz,a jak to mowia tlumacza sie winni.Dalszych kwestii nie bede rozwijal,bo po Twoich wypowiedziach widac ze oczy Ci sie zaiskrzyly.Po pierwsze kolezanka moze sciemniac,i byc nawet facetem,ubaw napewno z Ciebie bylby po pachy.🖐️

Gość czarna wdowa 13
przykro mi kolego Antonio nie mam powodów żeby kłamać i jestem kobietą dlaczego tak trudno Ci w to uwierzyć ?

Gość Wrom
Raczej ciężko ci będzie znaleźć partnera jakiego sama byś potrafiła zaakceptować. Niezależni mężczyźni praktycznie nie interesują się niezależnymi kobietami, oczywiście jeżeli chodzi o dłuższe znajomości.

Gość czarna wdowa 13
Antonio myśl co chcesz mogę być dla ciebie nawet rzebraczką, jak to Ci poprawi humor. Doszliśmy do sedna widzę , że jednak miałam racje kobiety sukcesu są skazane na samotność , bo faceci nie mają im nic do zaoferowania i to ich przeraża a wystarczy tylko odrobina miłości.

Gość łysy hipis
A o co wogóle chodzi w tym topiku? Szukasz faceta który udowodni innym facetom że nie jesteś taka jaka jesteś? A niby jak ma to zrobić? Weź coś więcej napisz o sobie to może temat sie ruszy...bo narazie to tylko pierwszy wolny zgrywa rycerza...ale chyba ma zardzewiałą zbroje bo cos mu to cienko idzie...

Gość łysy hipis
Tak oczywiście: baby to chuje a faceci to pizdy...ofcourse

Gość Wrom
Nie chodzi o to, że faceci nie mają niezależnym kobietom nic do zaoferowania i to ich przeraża ale o potencjalną walkę w związku. Szkoda tracić czas i energię. Niezależność oznacza w dużym stopniu brak kompromisu albo ktoś się do niego dostosuje/dopasuje albo nie ma związku - niezależna kobieta ma tak samo.

Gość czarna wdowa 13
Antonio dzięki za poprawkę. No właśnie gdzie tu znaleść faceta, któremu nie będzie przeszkadzało, że nie musi już urabiać sobie rąk , żeby spłacic kredyt na mieszkanie itd,że nie będzie mu przeszkadzać , że może zarabiam troszkę więcej i nigdy mi nie wypomni, że przyszedł do mnie a nie ja do niego (mam na myśli mieszkanie) bo ja ze swojego się nie ruszę

Mysle kolezanko wdowo,ze tacy mezczyzni istnieja,ale Ty poprostu trafiasz na tych nieodpowiednich.Jakbys napisala cos wiecej o sobie,nie tylko o dobrach materialnych,to moze i mozna by bylo znalez jakies rozwiazanie.

Gość łysy hipis
jak to gdzie? pod monopolowym! Pełno ich tam. Ty chyba nie w tym towarzystwie szukasz.

Gość Wrom
Gdzie znaleźć, facetów średnio zaradnych/normalnych jest zdecydowana wiekszość - nie oznacza to pasożytnictwa. Może jakiś urzędnik, wykładowca, nauczyciel.

Gość czarna wdowa 13
A co kontretnie mam napisac o sobie skoro znalazłam się tutaj właśnie przez te dobra materialne , może gdybym jednak ich nie miała i zaczęła szukac pod monopolowym to bym coś znalazła tylko za co byśmy pili oboje?

Gość czarna wdowa 13
A konkretnie mam napisać o sobie skoro przez te dobra materialne się tu znalazłam, ale może racja gdybym ich nie miała poszukała bym cos pod monopolowym tylko za co oboje byśmy pili ?

Gość łysy hipis
Postawmy sprawe jasno. Przeciętnie zarabiający facet to dla Ciebie pewnie frajer. Z kolei tzw "człowiek sukcesu" za swoją największą zalete uważa to że ten "sukces" odniósł i właśnie za to chce być kochany i podziwiany. Z twojej strony na to liczyć nie może...no i czemu ty sie dziwisz?