Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość czarna wdowa111 to znowu ja
Do Oferrma . Jak mozna wywołać w kimś ochotę na druga osobę skoro mnie nie pociąga to chyba nic nie jest w stanie tego zmienić

nie wiem co mi pada , a dlaczego pytasz o wiek dziecka ?

a dlaczego pytasz o wiek dziecka. Nie wiem co mi pada chyba ja sama też juz powoli padam .

Z tym meilem tez mam problem ,jakos nie mogę tam sie dostać ,już chyba mam problem z wszystkim

mało bawię się komputerem nie mam na to czasu i dlatego tak mi cięzko dzis idzie wogóle to nawet pierwszy raz w życiu tak długo przy nim siedzę. Czy wiek dziecka ma dla Ciebie znaczenia wolał bys młodsze czy starsze (dziecko) ?

a tak wogóle to ile Ty masz lat ?

Pytałam czy wiek dziecka Twojej partnerki ma jakieś znaczenie . Czyli jak dobrze rozumię to masz 28 lat i czego tak własciwie szukasz : kochanki, wrażeń , kogoś z kim mozna porozmawiać i na tym koniec czy może liczysz poznać kogos na dłużej?

No nie wiem gdzie szukasz ? co tutaj robisz pocieszasz takie samotne kobitki jak ja ? A w zyciu realnym szukasz kogos ?

pocieszylem Cie? milo mi. chyba jak wiekszosc ludzi na tej kulistej planecie, zyje, pracuje, zarabiam pieniadze ktore wydaje na potrzeby, przyjemnosci. spotykam sie, poznaje ludzi. bywam tu i tam. mam swoje marzenia do spelnienia.

Pierwszy wolny taki z Ciebie cięzki orzeszek do chrupnięcia (jak ten w Madagaskarze ) ciągle uciekasz od konkretnych odpowiedzi jakbys bał się , że ktos odkryje kim jestes . To właściwie dlaczego ze mna rozmawiasz ? Do oferrma no powiedz jak można zmusić kogoś , żeby poleciał na kogoś , skoro nie czuje, że mnie pociąga to jedyną opcją , na zmianę tego jest fakt,że albo mnie upije,nafaszeruje czymś albo przywali i wtedy będę jego.

polubilem Cie. mowisz wprost czego oczekujesz. dzis rozmawiam, bo mam czas. nie chce sie rozpisywac na forum o sobie. za duzo tu pojebow, sama o tym wiesz dobrze. podszywacze itd. dlatego obok nicku jest moj meil. lubie poznawac ludzi. zawsze mozna dowiedziec sie od nich czegos nowego. jesli maja cos ciekawego do powiedzenia.

4 misiące temu zostawił mnie bez słowa do końca niczego nie podejrzewałam , tylko on cały czas tez jest sam .

z tym od dziesięciu minut to nawet nie rozmawiałam ,nie robił żadnych podchodów , podeszłam chwyciłam za ręke , szedł jak dziecko i na miejscu dokładnie wiedział co robic . Jak sie dorwie do Twojego meila Pierwszy wolny to chetnie popisze , ale teraz mam na to marne szanse ,może dzis po 17 podpytam kolezanke, w pracy i może uda mi sie tam wejść , milutki z Ciebie facet .

Gość czarna wdowa111 toznowu ja
zaraz "ciepłą kluchą " lubisz boks tak jak ja a to nie sport dla mięczaków.

no co Ty z tym wędkarstwem ciągle wyjezdasz jakies złe przezycia z tym związane masz ? A boks owszem fajna sprawa zdrowa rywalizacja owszem , ale tylko wtedy , gdy jest godny przeciwnik nie takie starcie Fiony z Kopciuszkim

i nie kłócic sie panowie bo juz było miło

Drodzy Koledzy na mnie już pora za 5 godzin muszę wstać i moge dzis nie byc już tak atrakcyjna z tymi workami po oczyma, a dzien długi i pracowite będę około 17 30 więc jeżeli ktos bedzie miał ochotę na dalsza rozmowe to zapraszam. Dobranoc wszystkim

matko to nie chodż na wieloryby tylko na płotki !

dzien dobry jestem juz w rózowiutkim dresiku ogierki kochane

Gość czarna wdowa 111 to znowu ja
no nie akurat mam na sobie cos innego ,ktos ma ochotę na żarty fajnie tylko w troszke lepszym guście proszę