Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Gdy przyjeżdzam do mojego miasta czuje się cholernie nieszczęśliwy...

Polecane posty

a ja często wracam o tej porze skądś :) jeszcze noc bo 4 rano to już ranek ;) a co do tego, to przebrnałem całe , ale jakos aż w gardle coś mnie ukłuło :D w sumie spotkać kogoś kto tak kocha ..hm chyba tylko we śnie ;)

często? To zabrzmiało trochę tak jakby Twoje życie było-jedną-wielką-imprezą. Ale chyba tylko zabrzmiało, bo jakoś nie wydajesz się być imprezowiczem. Raczej uciekinierem przed czymśtam. Z tego co mi wiadomo - ludzie tak kochają właśnie ;) Nie żeby wszyscy, ale tacy się zdarzają. Dawno nie słuchałam polskiej muzyki, dzięki za linki!

to chyba jest słońce.....a ja uwielbiam tak sie na księżyc patrzeć i jechać, księżyc w pełni, lekka mgła i puste pola wokoło.. i ten ksieżyc sunie razem ze mna..ahh cudo klimat, ale trzeba chyba byc trochę świrniętym jednak,żeby ,,TO'' poczuć.. bo rzadko zdarza się ktoś kto zwraca na to uwagę :D

świrniętym mówisz? W sumie zwał jak zwał ;) Ja to określam raczej jako "pogłębienie". Też tak lubię. Słońce lubię tylko kiedy zachodzi ;) Z tymże nie mam jeszcze prawa jazdy :D I jak tak dalej pójdzie to nie będę miała.

OO nie znałem tej piosenki myslowitza...dzięki za nią :):) .. hmm trzeba chyba sie zwijać spać powoli, przynajmniej ja się bee zwijał, bo jakos po 3 już a trzeba wstać jakoś ;)

a co nie zdałas ? czy jak ? nie pzrejmuj się pierwsza porażką.. mnie czeka pojutrze teoria z kat C a praktyka w styczniu ;)

wschody słońca latem są ładne, zwlaszcza nad jeziorami :D a zachody...hmm poemat jak dla mnie, w każdym jest coś innego ;)

na spacer ? o tej porze ? . podziwiam..... uważaj na siebie tam :D również dobrej nocy ;)

Nie, nie podchodziłam jeszcze do egzaminu. Tak się go boję, że jeszcze się nie zapisalam na niego :-o Zostały mi jeszcze 3 jazdy do 'wyrobienia'. ALe w zasadzie ja mam 'traumatyczne' przeżycia związane z samochodami na swoim koncie i chyba stąd ten strach :-o :-o