Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlasiebie

Kobiety pomóżcie nie wiem co myslec! Bede wdzieczna za kazda powazna wypowiedz

Polecane posty

Gość dlasiebie

Czy znacie przypadki kiedy test wykazal jedna kreskę a kobieta rzeczywiscie byla w ciązy? Jesli tak jakie byly tego przyczyny? Mi wyszedl negatywnie a okres spoznia mi sie dzis 10 dzien ;/ ostatni raz kochalam sie z moim mezem okolo 15 listopada, w trakcie przyjmowania pigulek, z tym ze wtedy chyba zapomnialam wziac, pozniej wzielam jeszcze kilka i odstawilam calkiem bo sie okropnie czulam.. Moze te opoznienie wynika wlasnie z tego? Teraz powinnam dostac 6 grudnia, ale nie dostalam a test zrobilam 12 grudnia i wyszla jedna kreseczka.. Tego samego dnia przyjechal moj mąz i doszlo znowu do stosunku (czyli kilka dni temu) a okresu dalej brak :/

na moje to nie jestes w ciazy tylko masz zaburzenia hormonalne z którymi musisz sie udać do ginekologa

Gość takatamtaka
Moglas rozregulowac cykl przez nieregularne branie tabletek,moze tez byc ciąza,zrob sobie w szpitalu test z krwi,nie pamietam ile kosztuje,ale nie jest to powalajaca kwota

Gość dlasiebie
Dziękuję Wam. Jesli do piątku nie dostane pójde do ginekologa

Gdy byłam w ciąży robiłam test ciążowy i wyszedł mi negatywny ale moze dlatego, że ciąża była jeszcze wczesna.Myślę jednak, że jedna kreska w cale nie przesądza o tym, że nie jest się w ciąży.

Gość Do facet sie nie zmienia
Dla siebie to radzilabym zrobic test betaHCG w lab. Wtedy bedziesz miala pewnosc, ale tez obstawiam rozregulowanie cyklu od odstawienia tabli. Malo ktora kobieta po odstawieniu od razu ma @ jak w zegarku. Ja walczylam ponad pol roku.

Zrób test jeszcze kilka razy i jesli wyjdzie negatywny zacznij zażywać olej z nasion wiesiołka w kapsułkach.Okres na pewno się pojawi.

Gość dlasiebie
Też myśle ze nie jestem, 6 dni po terminie test wykazal brak ciąży.. a raczej juz powinien wykazac jesli ewentualnie jest. Zaczelam miec watpliwosci bo moja przyjaciolka mi powiedziala ze nie ma w tych sprawach reguly, ze moglam zajsc np. tez kilka dni temu.. Nie wiem juz naprawde.

Gość dlasiebie
dzieki brenda :*

Gość dlasiebie
Podnoszę, czy ktoś z Was zna jeszcze takie przypadki??

Gość dlasiebie
Czy ktoś z Was zna jeszcze takie przypadki?