Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOADIE

FITNESS KRAKÓW

Polecane posty

Gość TOADIE

dziewczyny, pomocy, szukam dobrego klubu fitness w centrum krakowa. znacie coś sympatycznego? to co widze dookoła to jakieś obłędne pakernie dla mutantów

Gość dzidzia 99
jak szukasz fajnego klubu fitness dla babeczek, to zobacz sobie klub w Herbewo. tam w podziemiach jest świetny fitness, Energica -chodzę tam już drugi rok i jestem zachwycona

Gość TOADIE
Ta Energica to klub tylko dla dziewczyn? bo może bym swojego lubego namówiła na wspólne chodzenie.

Gość dzidzia 99
nie, coś ty! tam może chodzic każdy, dziewczyny, faceci, nawet dzieci, bo mają jakieś zajęcia z nauki pływania dla niemowlaków

Gość TOADIE
jak to pływania? to tam jest jakiś basen? w tej energicy? przeciez herbewo to chyba biurowiec, to gdzie ty miejsce do pływania

Gość fajnaania
Ja też chodzę do Energicy, i to nawet dłużej, bo od początku 2007. Energica honoruje karty Benefit, więc jest to bardzo wygodne. Klub znajduje się w podziemiach pod budynkiem. Jest nie tylko basen, ale trzy sale ze sprzętem i duża sala do aerobiku.

Gość TOADIE
a na jeakie zajęcia chodzicie?

Gość desperados5

Gość desperados5
pomóżcie!!!!! moje wałki uciekają ze spodni. 5 kilo w górę w dwa miesiące.

Gość desperados5
najgorsze jest to, że przy takiej pogodzie ciągle chce się jeść. czy do Sylwestra zdążę chociaż troszeczkę zmniejszyć obwody?

Gość buzianna
kurcze, dziewczyny, może jakiś klub fanowski stwórzmy, bo ja tez do energicy biegam. NIECH ŻYJE NAJLEPSZY FITNESS W MIEŚCIE!!! i nalepsze dziewczyny, które tam ćwiczą :):):)

ja polecam też klub na Dolnych Młynów i na Stradomiu - Stare Kino Atlantic. fajne klimatyzowane pomieszczenia, duży wybór zajęć - siłownia, aerobik, w Atlanticu też squash i sauna... honorują multisport ;)

co do sauny i basenu to radze wybrac jakis nowy obiekt, nie raz juz slyszalam jak po takich przyjemnosciach moje kolezanki musialy dlugooo sie leczyc na jakies infekcej pochwy, a nawet na grzybice!!! a to dlatego, ze szukaly tanszych basenow, w ktorych higiena niestety nie byla na wysokim poziomie;/ ja na wszelki wypadek stosuje po kazdej takiej wizycie laktowaginal, ktory przeciwdziala jakim zakazeniom, do pochwy go sobie aplikuje i czuje sie bezpieczniej!:)

Hej! Z rewelacyjnych klubów polecam na Józefińskiej, ćwiczenia, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne, właścicielka bardzo dba o dobre samopoczucie klientek. Za to stanowczo odradzam FitLady Fit Lady, klub na Rydla w Krakowie, drogo, właściciel nastawiony wyłącznie na zysk, pusta sala, instruktorki do bani. To połączenie siłowni i fitnesu, a tak naprawdę, to połowę czasu biegasz w miejscu, lepiej chyba biegać na dworze na świeżym powietrzu. Tym bardziej, że lato tuż tuż!

Gość gość
Jeżeli szukacie odpowiedniego klubu fitness w Krakowie to polecam stronę http://kursinstruktorafitness.pl/klub-fitness-krakow/ Wszystkie klub zostały odpowiednio przyporządkowane do dzielnic krakowa, dzięki czemu łatwo znaleść ten, który jest najbliżej naszego miejsca zamieszkania

Gość gość
A nie wolicie jogi? Ja od kilku lat chodzę na jogę. Zrezygnowałam z fitnessu i tego typu rzeczy. Chodzę tylko do http://joganadebnikach.pl/ - i jestem w super formie. Zarówno fizycznej, jak i psychicznej. Joga jest świetna, zwłaszcza u takich nauczycieli. :)

Gość gość
Moim zdaniem warto sprawdzić też http://squashparkwieliczka.pl, w Wieliczce, mają też fitness :) Ceny znacznie lepsze a ktoś może mieć równie blisko, w końcu Wieliczka jest od Krk rzut beretem! :)

Gość Asia86

My Fitness Place. Mają  dużo placówek w Krakowie. Bardzo polecam, nowoczesne super miejsca. Od 26 do 30 czerwca sa dni otwarte to sobie możesz zobaczyć. https://www.myfitnessplace.pl/dni-otwarte-w-my-fitness-place/