Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie rozczarowanie moje

kokietki kokietki kokietki kokietki

Polecane posty

Macie koleżanki kokietki? Nie wkurzają was? Bo mnie jedna dosłownie wkurwia! Te jej słodkie minki..... Do piachu z nią!

Gość jak to dobrze że są jeszcze
kobiety kokietujące :) takie czarujące damy. Lepsza taka niż wyuzdana nieokrzesana samica ;)

Gość tak dokładnie
Nawet przeklnąć potrafi z gracją

Znam takiego jednego cukiereczka , nigdy nie przeklina , miłe dziewcze potrafi być bardzo złośliwa ale w ten czarujący sposób.

Bo jest drażniąca I zazdrosna Do mnie więcej facetów się uśmiecha :) Studiujemy razem i jak widzi że nie jest w centrum zainteresowania to już wogóle zaczyna być taka żałosna.. To nie jest naturalne To mnie wkurza :)

Czasem kobiety przesadzają i udają takie słodkie idiotki że się robi mdło ale to jest tak rzadki przypadek 1 /1000.

Gość kokietki tak
Tylko z umiarem i klasą,często zdarza sie,ze przesadzają i pozostawiają niesmak:-o

gdybym była facetem polowałabym na zmysłowe, z tym czymś- uwodzicielskie swoim stylem bycia, ruchami, inteligencją, trochę niedostępne i zdystansowane, które uwodzą mimochodem, nawet o tym nie wiedząc uwielbiam takich ludzi lolitki, kokietki, macho, casanova - to nie moja bajka, mnie się kojarzą z pustką i głupotą, może dlatego, że te kokietki , które znam raczej tabliczki mnożenia nawet nie znają co kto lubi :)

trochę niedostępne , bywają przeważnie dostępne łatwo dla innych :O Kobieta z klasą to była w latach 30tych i również kokietowała . To cała uroda kobiety być i zachęcać uśmiechać się itp.

Gość myślę podobnie jak....
Mnie też intrygują osoby tajemnicze, niedostępne, roztaczające taki czar wokół siebie Takie inne niż wszystkie, nie takie rozwydrżone myślące że są najfajniesze I jakbym była facetem to bym na punkcie takiej oszalała :) Ale takich nie ma

dla jednego kokietką będzie laska, która powie "ale masz wypasione auto, nie", dla drugiego ta, która zmysłowo odgarnie włosy z szyi, dla trzeciego ta, która się nie odezwie, a czwarty nie będzie miał słowa kokietka w słowniku.

kobiety Ciche przeważnie są nieśmiałe , albo nie maja nic do powiedzenia i milczą jest to bardzo zacna cecha , bo facet jak nie wie to sobie nazmyśla :)

Gość ale fajnie jest być pięknym...

Pewnie , ładna kobieta więcej może , bo jest ładna ;)