Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kącik dobrego prowadzenia się

Czemu kobiety dzisiaj tak szybko chodzą do łóżka i mają wielu partnerów?

Polecane posty

Gość bo kobieta musi się
wyszaleć za młodu, nabrać doświadczenia a potem jak już się wyszaleje to powinna ustatkować się z porządnym mężczyzną

Gość fasola1
ale wtedy na dzień dobry nazywacie je kur..ami a faceci ? im wolno..bo to facet? chore...

Gość a gdzie są ci szanujący
się mężczyźni? gdzie są mężczyźni bez skazy łóżkowej?

Gość taka ja 23
a ja mam 23 lata, mialam jednego partnera od lozka seks pojawil sie u nas po 2 latach bycia razem, rozstalismy sie, spotykam sie z mezczyznami ale w celibacie jestem ponad 2 lata:P

Gość a co ci do tego..
czepiłaś się kobiet - czep się "takich" ludzi bez względu na płeć. Poza tym każdy z Nas ma jakąś przeszlość - nikoniecznie mocno łóżkową - czy przeszłość to wszystko??? Ważne żeby wiedzieć na co człowiek się porywa...

Nikt tu nie pisał, że facetom wolno. A kobieta, która się wyszalała, niech nie liczy, że zasługuje jeszcze na porządnego mężczyznę

Gość fasola1
i vice versa...oj chyba ktos cie zawiódł mocno ze tak mowisz

Gość do taka ja 23
I tak ci zaraz powiedzą żeś dziwka bo dawałaś dupy facetowi. A jakbyś z nim nie sypiała to by powiedzieli, że jesteś moher albo coś z tobą nie tak.

Gość do taka ja 23
Tak jak i facet, który się wyszalał niech nie liczy na porządną kobietę.

Czyli i tak źle i tak niedobrze. Zawsze jesteśmy na przegranej pozycji. A gdzie to pieprzone równouprawnienie??

Gość taka ja 23
a tak do "kacika... " czy sadzisz ze kobieta ktora uprawiala seks z facetem ktorego kochala, ktory mial byc tym jedynym a okazalo sie ze nie byl (z jego winy) to nie zasluguje na porzadnego faceta? w zyciu roznie bywa, kochasz kogos to po jakims czasie normalne ze pozadanie jest silne i laduje sie w lozku... nie mam tu na mysli kobiet ktore maja za soba przygody "jednej nocy" bo tego to sama nie rozmumiem:)

Gość fasola1
facetom nie dogodzisz to fakt

Naprawde nie ma co przejmowac sie banda rozwrzeszczanych, obcych ludzi, ktorzy powinni pilnowac wlasnego nosa. Za swoje poczynania lozkowe odpowiadamy przed soba i partnerem.

Gość kobietom wolno mniej
facet powinien mieć duże doswiadczenie seksualne, zazwyczaj w związku jest od kobiety starszy i można wtedy o nim powiedzieć, że jest mężczyzną doświadczonym. Kobiety z dużym doświadczeniem seksualnym to dziwki.

Gość facetom nigdy nie dogodzisz
dlatego w ogóle nie ma sensu im dogadzać, lepiej dogodzić sobie

Z tym przed partnerem to nie za bardzo, bo najpierw się wyszalejecie, a potem się oburzacie, że facet śmie interesować się waszą przeszłością. Jeden były partner z miłości to jest rzecz, która bardzo dobrze świadczy o kobiecie

Gość triwicylion
Ja nie mam żadnego szacunku ani do puszczalskiej kobiety, ani do faceta tzw lowelasa. Oboje są moim zdaniem siebie warci, lecz niestety nasz świat jest tak skonstruowany w tej materii, ze towar używany jest najbardziej chodliwy. Cóż takie życie, że najfajniejsze kobiety wybierają drani, a porządni mężczyźni lafiryndy... Ja generalnie sie szanuje i wolę zostać starym kawalerem niż związać sie byle kim, ale niestety mniejszość prezentuje...

Gość fasola1
a czy uważasz ze statystycznie ile kobiety miały partnerów ..2,5,10,40 ,100.. myślę ze faceci w tej sprawie pewnie bija nas na głowy cyframi...

Gość facetom nigdy nie dogodzisz
Mężczyźni z dużym doświadczeniem to też dziwki. Kobiety lubią mężczyzna doświadczonych, ale nie zużytych. Mężczyzna doświadczony to taki który miał seks z 1-3 partnerkami, w stałych związkach a nie dyskotekowy ruchacz, którego umiejętności łóżkowe są zresztą wątpliwe bo raczej dbał o swoją satysfakcję a nie partnerki.

Gość a co ci do tego..
Mam męża jesteśmy prawie 7 lat po śubie (za tydzień) - jedyni dla siebie - nie mam czego przed Nim ukrywać... a i tak wkurwia mnie to że kobiety jak robią to co faceci - to jedni są ok a inne to dziwki - robią to samo - logiczna jest ich taka sama ocena... Ponadto jeśli to nie dotyczy bezpośredmio Was (to nie Wasz partner) to zajmijcie się swoim życiem a nie innych - zwłaszcza erotycznym.

mysle ze faceci sie teraz bardziej szanują pozatym to kobieta wybiera faceta więc to wasza wina ze tak jest

Tylko, że więcej znam kobiet z przeszłością, które nagle chcą się ustatkować i szukać porządnych facetów, niż typowych babiarzy, którzy nagle chcą mieć porządne, spokojne kobiety

Gość fasola1
bo kobieta chce sie ustatkować większość facetów cale życie chciało by z kwiatka na kwiatek i taka jest różnica

Kiedyś mnie kobieta rzuciła, jak zacząłem zadawać jej pytania związane z przeszłością

Gość fasola1
i..? co z ta jej przeszłością ?

Gość jeśli więcej jest
lafirynd niż męskich dziwek to znaczy że one uprawiają seks same ze sobą? To raczej niemożliwe, bo nawet jeśli włączymy w to osoby homoseksualne to gejów jest statystycznie więcej niż lesbijek.