Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowa Luśka W.

Nie lubię zimy!

Polecane posty

Gość Zima jest wspaniała
Moja droga Luśko, gdyby większość populacji w naszych warunkach klimatycznych faszerowała się "dietetycznym bigosem", zagryzając go amerykańskimi pastylkami, byłoby nietęgo. Co znaczy niewłaściwe odżywiania sama jesteś najlepszym dowodem. Dwadzieścia kilogramów niedowagi mówi samo za siebie.

Gość Zima jest wspaniała
Cześć, Szukanie. Ty wiesz, Kolego, że znalazłem Luście świetnego kandydata na narzeczonego? Nadje się idealnie. I co? Luśka się odęła stwierdziwszy, że ją to nie interesuje. Jesteś w stanie wytłumaczyć ten paradoks? Luśka jęczy publicznie i skarży się na swoje staropanieństwo, a jak przychodzi co do czego, przepuszcza okazję między palcami...

Gość Zima jest wspaniała
(Mnie to nigdy nie śmieszyło, Luśka, uważam sprawę za jak najbardziej poważną.)

Gość Zima jest wspaniała
Dwadzieścia, dziewiętnaście, wsio ryba! Balansujesz, Luśka, na linie odpowiedzialności za własne zdrowie.

Przepuszcza okazję między czym? Bo nie rozumiem aluzji... Luśka nie nadaje się do określenia panna. Bo wiesz, że my się bawimy jak damy. I tylko wtedy. Między tzw. palcami można przepuszczać jedynie kasę facetów, którzy są łaskawi wypuszczać ją ze swoich :)

Gość Zima jest wspaniała
Przepuszcza między palcami. To takie powszechnie stosowane porzekadło ludowe określające osobę, która bezrefleksyjnie pozwala na to, żeby ignorować uśmiechy fortuny. Znalazłem dla Luślki doskonałego kandydata na narzeczonego, ale nasza Luśka odpowiada "nie".

Gość Miało być o zimie
!!! do ciężkiej cholery

"Znalazłem dla Luślki doskonałego kandydata na narzeczonego, ale nasza Luśka odpowiada "nie"." A to niewdzięcznica! powinna po tych, no...., rękach całować! Gdzież te czasy, kiedy kandydatów ucztą przyjmowano, a czarna polewka była tylko w bajkach...

Gość Zima jest wspaniała
Ja nie odbieram tego zdarzenia w kategoriach wdzięczności bądź jej braku. Moje działanie miało czyste i szlachetne pobudki. Moje zmartwienie budzi raczej reakcja Luśki, której trafia się okazja poznania pewnego wartościowego pana, i która tę okazję - używając nowomowy - olewa ciepłym moczem...

Gość zima jest gQwniana
co każdą zimę mam nawrót dolegliwości, zima tylko dla michów polarnych, wszystko reszta umiera albo choruje.. Ostatnie 2 lata zimy były do przeżycia ale ta 2009/2010 to jest jakaś masakra i nieporozumienie !!!!!!!!!!

To Ty chyba masz na koncie góra 5 zapamiętanych zim, skoro takie wnioski. Ja pamiętam zimy, które były zimowe od listopada do marca. I wcale nie tak znowu dawno, okolo 10 lat temu taka była, 95/96 też.

Gość zima jest gQwniana
ooo..to ja wtedy młodsza bylam i inaczej znosilam takie poniewierki..;P Nistety od jakiegos czasu zdrowie przestało mi dopisywac... :|

Gość Młodość nie wieczność

Gość zima jest gQwniana
hehe

Gość Nie nie może przecież wiecznie
trwać :D

Gość Za młodość kiedyś przyjdzie
też zapłacić :D

Gość Stare ale jare
:D

Gość Bociana dziobał szpak
na wspak.

Gość zima jest gQwniana
ja czym starsza tym bardziej mi sie nie chce życ..

Gość punkt krytyczny
A to dlaczego? Życie jest piękne, ludzie są wspaniali, konto jest pełne a aut nie trzeba tankować?

Gość Pomarańczowa Luśka W.
:)

lusia! nie za wcześnie? daj pocieszyć się bardzo późną jesienią !!! skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .