Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2999

brak bolu piersi po owulacji a ciaza

Polecane posty

Gość ania2999

Czy ktos byl w podobnej sytuacji, zawsze po samej owulacji moje piersi byly obrzmiale, a sutki bolesne przez kilka dni. W zeszlym miesiacu staralismy sie w okolicach owulacji, bol wystapil ale tydzien pozniej, a w tym miesiacu minelo juz 10 dni i nic. Tak sie zastanawiam, czy ten bol I napiecie wynikaly z tego, ze nie doszlo do zaplodnienia, a w tym miesiacu jest inaczej?

Gość 8507
Nie wiem jak jest w Twoim przypadku, ale jak ja zaszłam w ciąże nic mi nie dolegało. Czułam się normalnie, tylko mąż coś zauważył, bo byłam płaczliwa :) A w poprzedniej ciąży którą straciłam piersi bolały mnie strasznie, nie mogłam zejść po schodach, śmiałam się, że najlepiej bym je odcięła i wyrzuciła.

Nie ma reguły niestety....każda ciaża jest inna. Mam cztery za sobą,w tym trzy stracone:-( Trzy razy piersi zaczęły mnie boleć juz po owulacji,w czwartej ciąży nie bolały chyba do 7-ego tygodnia Teraz prawdopodobnie znowu jestem w ciąży,choć jeszcze czekam na potwierdzenie,byłby to 6 tydzień,a piersi mam miekkie i niebolesnie jak po okresie... Trudno tu radzić....

Gość top one star
Ja mam tak samo-23 dc I nic.zazwyczaj bol byl nie do zniesienia a teraz nawet nabrzmiale nie sa...Dodam ze staramy sie o dzidze.

ania a czemu chcesz sie odnosic do objawów innej kobiety ? wmawianie raczej pogorszy a nie polepszy :P ja sobie nie rpzypominam by ludzie dzialali jak w zegarku,co do dnia bol piersi,brzucha...itp.no weź sie walnił w łeb... jak bolały cie ciagle piersi po owulacji to znaczy,ze byla,a teraz mogło jej nie być...róznie się dzieje,a piersi moga nie bolec bo hormon jest na niskim poziomie,wszystko jest mozliwe!