Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-a

wierzycie w przenaczenie ?

Polecane posty

BNB przecież Ty nic nie robisz jednocześnie marudząc ze nic w Twoim życiu sie nie dzieje:P ja tam wole coś robić,jak nie wychodzi to zwalam na przeznaczenie:classic_cool:

bo żeby się coś działo to trzeba mieć fajną osobowość a żeby mieć fajną osobowość musi sie coś dziać... czyli jak się nie zacznie w wieku szkolno podstawowo-licealnym bo np.: jest się brzydkim i nie pasuje się do rówieśników to jużsięniue da być za 5 lat fajnym

Gość This is it.
Wierzę że gdzieś jest moja dziewczyna

BNB zmień płytę skoro potrafisz rozmawiać na kafe,realnie tez to umiesz. Nie wierzę w Twoją beznadziejność --to tylko image kafeteryjny:P

BNB tutaj nie ma prawicząt:) i bardzo ładnie na początku bawiłes sie w filozofa.

Ja sobie wmawiam, że podobno nie ma tego złego, co by na dobre a jak nie na dobre, to cóż - każdy ma coś do odcierpienia (jak się człowiek urodził w kraju nad Wisłą, to niestety męczeństwo ma we krwi)

16:02 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny ale na standardowe rozmówki o budowie mieszkania, związkach, imprezacgh, dzieciach, samochodach i innych ciekawy przeżyciach z żcia nie mam nic do powiedzenia to idz do prawicząt.Nie chce mi sie czytać tych bzdur.!!!!! Lusia ---tez tak mówię czasem :)i słucham tego http://www.youtube.com/watch?v=nA-qrzoncWE&feature=PlayList&p=4E5173C49B55E9BC&playnext=1&playnext_from=PL&index=5 nie ogladałam Tego filmu ,podobno rewelacyjny.

ja wierzę w tzw wspomagane przeznaczenie. Miałem kiedyś do wyboru, dwie dziewczyny, rzuciłem monetą i wyrzedł orzeł na moją aktualną żonę, trochę pomogłem przeznaczeniu i dobrze zrobiłem....

bmblondyn--->o kurde :D *Sami*--->jak będziesz miała okazję to obejrzyj, polecam :) Widziałam jakiś czas temu, więc mogę troszkę przekręcić fakty...ale generalnie pokazane jest jak może potoczyć się całe życie człowieka przez jeden jedyny drobiazg-czy zdąży na pociąg czy nie. Trzy różne historie...fabuła tak naprawdę dosyć prosta, ale bardzo daje do myślenia. I wręcz przeraża, bo jeśli życie jest tak naprawdę podyktowane przypadkami, to jesteśmy bezsilni...

try walking in my shoes--niestety nie mam pamięci do tytułów i nazwisk aktorów.Ogladałam kiedys film w podobnym stylu Kobieta.Pociąg. w 1 wersji wsiada do pociągu \w 2 pociąg jej ucieka.

Lusia dzięki---👄 uwielbiam ten film! efekt motyla --tez jest ciekawym filmem

Lusia ale najbardziej podobałą mi się dwójka. Moyle w brzuchu--przyjemne,ale szybko znikają :(

wole o tym na gg,:P jak bedziesz miała wolną chwile to Ci opowiem o moich motylach.