Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Czemu ja muszę zawsze czegoś żałować...

Polecane posty

Czytaj:spieprzyć raczej. Chodzi o mężczyzn,zawsze coś zrobię nie tak!zazwyczaj mam taki cięty jęzor jak mi podpadną. Nie mogę wytrwać w czekaniu,tylko coś zawsze narobię.Ogólnie o jestem chyba apodyktyczna nadto.No i mam ten swój honor!Facet się zakocha,a potem już chyba ze mną nie wytrzymuje. Czy też jesteście nakie narwane/ni jak ja?Jak to zmienić?

Gość no i to jest lipa
Prawdzia miłość zniesie nawet największą głupotę , miały na ciebie ochotę znosiłby wszystkie twoje fochy :D

No i pomarańczowcu znalazłam Cię. To tu było Ci tak spieszno? Wiedziałam!!!!!

Gość no i to jest lipa
💤 znalazłaś mnie i co ?

Otóż wcale niekoniecznie prawdziwa miłość znosi wiele, bo dla ogromnej liczby osób wazna jest duma i obrona urażonego honoru a ja na przykład zawsze wietrze jakis podstęp, nie ufam żadnemu facetowi i zawsze atakuje bez powodu, zawsze do mnie musi należec ostatnie słowo i zawsze moje słowo musiało boleć najbardziej. Eh, cóż poradzić chyba najlepiej bedzie mi samej, nikt nie bedzie musial przeze mnie cierpieć, bo ja niestety nie potrafie sie zmienić.

Pomarańczowy niku,ja też myślę,że nie zmienię się:(Ale czy warto być samej?Może jakoś przystopujmy,melisę pijmy czy co?

Pomarańczowy niku...hm.Ale czy warto się zmienić?Może tak!Ale jak?Może melisę pić,czy co?:(

Pomarańczowy nicku mam to samo. Nie uwierzysz, do mnie też należy ostatnie słowo.Tak, tak........

Gość no i to jest lipa
Musicie trafić na dominującego faceta :classic_cool: i wszystko się ułoży .

Po cholere nam dominujący facet, wystarczy, ze same takie jesteśmy.

Wnioskuję,że my się do nich nie nadajemy:( szkoda,że żaden facet się nie wypowie:)

Moja droga Anette ja właśnie myślę, że się właśnie wypowiadają, ale są tchórzami i podszywają sie pod kobiety

Gość no i to jest lipa
Ja się wypowiadam marny ze mnie facet ale jednak ten przecinek między nogami mam. Lubię takie kobiety . Za bardzo Cie fantazja ponosi , choleryczni fakt są trudne w obejściu ale ja znam kilka takich mężatek ;) niektóre to bombowe kobieciny , takie ekm ładne zgrabne i aż tryskają seksem :D

Gość no i to jest lipa
miało być choleryczki trudne są w obejściu i utrzymaniu ale tworzą szczęśliwe małżeństwa więc nie jest to duży problem , przynajmniej nie aż tak duży by być starą panną .

Ej.....a jak duży ten przecinek, ......bo wiesz, sam jednak piszesz, że jednak przecinek

Grywałam,ale mi teraz czasu brak!:) Przeznaczyłam go na kontemlację o Was Panowie w samotności:)

Gość no i to jest lipa
Mogę napisać większy i tak nie będzie 15 cm taki mam w pełnym wzwodzie.

15 cm, oż kurczę ogromny, wiekeszego nie widziałam. Ale czy na pewno masz tyle? Może sprawdż jeszcze