Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Czemu ja muszę zawsze czegoś żałować...

Polecane posty

No i popatrz Anette, żaden przecinek nam sie już chyba dziś nie trafi:( Pochowały sie czy jak? Chyba nie chcą niczego żałować:)

No i to jest lipa, skąd ta pewność? Ale miło, że się pojawiłes:)

Gość no i to jest lipa
Mogę tylko powiedzieć że nie penisem się zdobywa kobiety , przecież tego nie widać tu sytuacja wyjątkowa bo wiadomo więcej o moim penisie niż o mnie , ale w życiu bywa przeważnie inaczej ;)

No i to jest lipa, a Ty jakim jesteś facetem? Wytrzymałbyś z takimi wariatkami jak my z Anett

Gość no i to jest lipa
Ciężko mi powiedzieć , znam kilka takich impulsywnych kobiet i uważam je za bardzo atrakcyjne , podobają mi się fizycznie (prosto ujmując są ładne) ale też odpowiada mi ich temperament bo ja z natury jestem spokojny one raczej nie .

Gość no i to jest lipa
Jeśli chodzi o mnie to nie mam szczęścia do kobiet . Wróćmy do tematu dyskusji Anette narzekała że zawsze coś "zadziała" wydaje mi się że żaden facet po kłótni nie zrezygnuje nawet bardzo ostrej kwestia charakteru albo się jest wytrwałym albo nie .

No to jest lipa na dzis się żegnam, miło było Cię spotkać znów:)

Gość no i to jest lipa
również pozdrawiam , jeśli chodzi o wasze problemy to moim zdaniem kwestia trafienia na odp. faceta (jak zawsze ). Znam kilka takich kobiet , jedną wspaniałą blondynkę poznalem nieadwno w pracy bardzo impulsywna kobieta ma męża dziecko zawsze chodzi uśmiechnięta :D

Żeby to była jedna kłótnia z mojej strony i jeden foch z potrójnym przytupem to jeszcze jak Was mogę!Ale miał rację,że nie wytrzymał ze mną! Sama czasem z sobą nie mogę wytrzymać!Jak jakiś zrzędny stary babsztyl!Nie ma chyba faceta,który by mnie utemperował:)

abc 101 może jeszcze jakiś ten przecinek się trafi.Jest kropka tzn.my musi być i przecinek:)

Gość no i to jest lipa
Na pewno jest i chłop dla was , kwestia utrafienia .Zauważyłem że takie kobiety są dość konkretne tzn jak już coś sobie wymyślą to starają się to realizować głupio nie głupio ale działają . Wszystko rozbija się o urodę no i ustępstwa jakie kobieta poczyni , jak wspominałem znam takie kobiety które zawsze stawiają kropkę nad i a są dobrymi matkami mają mężów sprzątają i gotują w domu , a że trochę sobie pokrzyczą jak im coś się nie uda... Fochy z przytupem to potrafią tylko tresowane , tak mawiała koleżanka :classic_cool:)))

Fakt, rzeczywiście jestem konkretna i potrafię powiedzieć wprost o co mi chodzi. Nie wiem, czy to nie przeraża facetów. Chociaż z drugiej strony facetom jak nie powie sie wprost, to czasami się niczego nie domyślą.

Ale przecież faceci nie lubią dziewczyn typu szare myszki.Nie wiem o co moze im chodzić .Mógłby jakiś przecinek wypowiedzieć sie na ten temat.Może boją się takich jak my?

No i to jest lipa, widzę, że chyba Ci sie marzy taka, która posprząta i ugotuje.Nie wiem, czy to idzie w parze z tym , co wcześniej pisałes, że preferujesz kobiety silne z temperamentem. A nie obawiasz się, że taka to właśnie zaprzęgnęłaby Cię do roboty?

Gość no i to jest lipa
Ja tylko twierdzę że przy odpowiednim facecie taka kobieta nie traci nic z kobiecości , ugotuje i posprząta ,a że trochę przykręca facetowi śrubę to nic złego . Widziałem to wiem , jak wspomniałem te kobiety które znam są również atrakcyjne sądzę że aż za dobrze wiedzą ile są warte a mimo to dbają o swoich mężów . Wydaje mi się że to pewna rekompensata za wszystkie fochy z przytupami , inna sprawa że nie dają się wmanewrować w nic czyli ustalają jakieś reguły gry wspólnie z małżonkiem i tak to się kręci . Ja właśnie mam problemy z dogadywaniem się z kobietami , natomiast takie kobiety zdecydowane , temperamentne są dla mnie bardzo ok, mówią o co chodzi i ja jestem w stanie to zrozumieć , a jak się rozumie to żyje się łatwiej i nawet pokochać można

Gość no i to jest lipa
Jeśli chodzi o szare myszki to lubią nie lubią z takimi się żenią . Mało taka gada , jest uległa nawet zdradę wybaczy itp. nawet tu na kafeterii widać ile jest szarych myszek :) cała masa i też mają masę problemów bo nie mogą nic wywalczyć dla siebie. Teraz coraz więcej jest kobiet wyzwolonych takich z klapkami na oczach feministek w złym znaczeniu tego słowa ,które myślą tylko o sobie takie kobiety to nic dobrego i rzeczywiście nie da się z nimi wytrzymać ani dogadać.

No i to jest lipa, wciąż piszesz o tych atrakcyjnych mężatkach. A czy Ty przypadkiem nie jesteś zakochany w jednej z nich?

Gość youlka
W śmierci boli mnie to, że nie zobaczę waszej reakcji na fakt, iż żyć przestałam.

Gość no i to jest lipa
Ja z natury jestem spokojny i bardzo bardzo uparty ,ja się z taką czarownicą bić nie muszę ja ją przeczekam :P Na głowę wejść bym sobie nie dał ... Zakochany nie jestem , aczkolwiek znam tylko jedną taką panią stanu wolnego ,niedawno poznałem nawet drugą ale obie nie mają ochoty na moje amory :). Każda z zapoznanych pań niezależnie od wieku szalenie mi się podoba i te mające lat 25 i te 36 dla mnie to one się nie starzeją :classic_cool:

Co za rozbieżność w latach tych pań. A wracając do tematu topiku, to czy Tobie tez zdarzyło sie czegoś żałować?

Gość no i to jest lipa
Tak wielu rzeczy , żałowałem i zapewne będę żałował ale co było to było mięło nie wróci.Wielu nie przemyślanych decyzji , nieudanych randek etc .

A ja mimo wszystko chyba niczego nie żałuję.pewnie to wynika z mojego charakteru.Bo ja jestem właśnie konkretna i wszystkie wątpliwe sytuacje wyjaśniałam na bieżąco.

No i popatrz, okazuje sie, że w pewnym sensie bardziej pasujesz do tematu topiku niż ja, choć różnimy się bardzo.Ja jestem konkretna i lubię jak do mnie należy ostatnie słowo, a Ty jesteś spokojny i daleko Ci do szaleństwa.

Gość no i to jest lipa
Zasadniczo wołałbym dopasować się do jakiejś kobiety a nie do topiku ;) że tak powiem.

A może z Tobą nie jest tak do końca, bo na początku rozmowy byłeś trochę zabawny. Lubię takich facetów.:)

Kurde ja też zawsze powiem coś nieodpowiedniego ...w najmniej odpowiednim momencie..