Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Czemu ja muszę zawsze czegoś żałować...

Polecane posty

Gość no i to jest lipa
Ze mną to jest od początku do końca ... Mam dużo dystansu do siebie , gdyby nie problemy z kobietami to nie miałbym większych kompleksów . Cała- ja tu na kafeterii nie ma momentów tu jest ciągły bałagan .

Teraz mój drogi , to mnie czarujesz.Widać, ze nie masz kompleksów, wszak rozmowę zacząłeś od podania........rozmiaru przecinka.Czyż nie? A w ogóle sądzę, że Twoje kłopoty z kobietami wynikają z tego, że zbyt dużo wymagasz.Tak naprawdę mało jest fajnych kobiet i ja to wiem.Dowodem tego jest chociażby to, że nie mam koleżanek, ewentualnie sami koledzy.(oczywiście tylko koledzy)

Gość no i to jest lipa
zaraz czaruje , tylko wyrażam skromnie swoje poglądy . Fakt chciałbym kobietę odpowiednią , niebyt często ale spotykam takie .

No i czyż nie jest tak, że faceci boją się kobiet, które zbyt bezpośrednio mówią? Sam pomyśl, nie jesteś takim przedstawicielem swojej płci?

Gość no i to jest lipa
Bać się nie boję bo i czego ;). Czego się "boję " wielu rzeczy , kobiet specjalnie się nie boję , są natomiast kobiety które mnie odpychają tzn. nie podobają mi się fizycznie nie pociągają mnie ale to chyba normalne .

A jednak nie stchórzyłeś, a juz myślałam......Wszak pisałam, że jestem konkretna, a Ty widzę ......wymagający. Ma mieć wygląd, charakter, A czy wykształcenie też?

A właśnie.....skoro masz takie wymagania, to czy też jesteś idealny? Ja nie chwaląc sie, mam wygląd, charakter i wykształcenie.A Ty?

Gość no i to jest lipa
Nie jestem ideałem do ideału mi daleko ludzi idealnych niema . Napisałem coś bardzo oczywistego facet kobiety musi pragnąć. Fizycznie podoba mi się wiele kobiet . Jest też wiele kobiet które fizycznie mnie odpychają zwyczajnie nie mój typ. Jedyna prawidłowość jaką zauważyłem to to że impulsywne uważają siebie za atrakcyjne nie wyolbrzymiają swoich wad częściej się uśmiechają . Znałem bardzo ładną dziewczynę która strasznie marudziła , że ma małe cycki i z taką kobietą trudno wytrzymać bo marudzi też w innych sprawach .Potrafiła się ze mną umówić i odwołać spotkanie , po trzecim razie dałem sobie spokój :D. Właśnie skoro tak się reklamujesz i zachwalasz to powiedz czego Ty wymagasz od faceta :).Ale w kilku zdaniach.

Gość no i to jest lipa
Mężowie pań impulsywnych których poznałem byli właśnie spokojni , ale żadne pierdoły. To tylko mnie utwierdza w przekonaniu że powinienem mieć taką właśnie kobietę.

Facet musi mieć wykształcenie, umiec rozmawiać ze mną, bym w przyszłości nie umarła z nudów. No i oczywiście musi być rozsądny i odpowiedzialny.Na wyglądzie nie zależy mi szczególnie. To byłby jedynie miły dodatek, choć niekonieczny,

Gość no i to jest lipa
Pytałaś o wykształcenie moje , mam niepełne wyższe. Szukanie osoby o podobnym (równorzędnym ) wykształceniu jest słuszne. Mnie dyplomy interesowały u kobiet średnio,bardziej interesowało mnie czy jestem w stanie się z nią dogadać.

No chyba nie powiesz mi , że kobiety po zawodówce(oczywiście nie obrażając ich) miałyby w zupełności o czym z Tobą rozmawiać.Chociaz może to nie jest regułą.Sama znam osobę, która mimo iż nie ma wyksztalcenia, mogłaby powalić niejednego mędrca.Pisałeś o kobietach, które w zupełności Cię nie pociągają. Jakie to? I czy wiekszość facetów zwraca uwagę na to co Ty?

Gość no i to jest lipa
Właśnie nie ma reguły , mądrość tzw. "życiowa" jest niezależna od dyplomów . Razi mnie duża nadwaga , nie dbam tak naprawdę o rozmiar biustu . Jak mówiłem wiele kobiet mi się podoba fizycznie ale są pasywne , i dla tego nie próbuję ich zdobyć . Podobały mi się tak różne kobiety , że nie znajdę dla nich wspólnego mianownika (poza temperamentem) Ich rysy twarzy były dla mnie atrakcyjne, ale dla mnie to nie znaczy że dla kolegów / rodziny tylko dla mnie , bywały takie dziewczyny które moim kolegom się nie podobały a mi tak ;). Z facetami to jest prosto bo każdy facet stara się zdobyć możliwie najładniejszą kobietę.

To straszne co wypisujesz. No ale cóż......co ja mogę tym brzydkim kobietom zrobić. Po prostu tylko współczuć:)

Gość no i to jest lipa
Nie ma tu nic strasznego .Naprawdę brzydkich kobiet jest niewiele ale są .(tzn. takie co się nikomu nie podobają). Ja bardzo lubię polki , jest u nas tyle zadbanych kobiet ,miło czasem popatrzeć sobie na ulicy :).

Gość no i to jest lipa
Może i randka będzie ,jeszcze nikt nic nie proponował co nie znaczy że jakaś propozycja wymiany zdjęć i spotkania się nie pojawi :). (jestem z Warszawy) Anette jak tam już nie żałujesz tak bardzo ? :)

Widzisz Anette, to chyba efekt mego zachwytu nad przecinkiem kolegi:)

Gość no i to jest lipa
Szczerze nigdy jeszcze nie rozpoczynałem w ten sposób znajomości (od rozmowy o wymiarach ) to bardziej domena seks czatów ;) gdzie ludzie pokazują swoje wdzięki do kamerek. Jeśli chodzi o kobiety, to te które w pełni akceptują swoje ciało (mimo wad itp) potrafią się bardzo dobrze ubrać bo się nie wstydzą , noszą sukienki , trochę odważniejsze ubrania , nie koniecznie wyzywające ale zwracające uwagę .

Seks czatów? No no i to jest lipa, widzę, że się coraz bardziej wyrabiasz. Ludzie pokazują tam swoje wdzięki do kamerek? A Ty skąd to wiesz, co?

Gość no i to jest lipa
Z kafeterii :O . Nigdy mnie czaty nie kręciły :D

Gość no i to jest lipa
Czego się niby wypieram . Wszystko co piszę to sama szczera prawda ;)

Lipa, czy naprawdę jesteś takim poważnym facetem? I wcale nie chodzi mi o te czaty.

Gość no i to jest lipa
Niestety tak :O cóż skaza charakteru , bywam też bardzo niepoważny.

Jak to niepoważny?........Może nie masz jeszcze dowodu złotko ,co?

Jak to niepoważny?........Może nie masz jeszcze dowodu złotko ,co?