Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Czemu ja muszę zawsze czegoś żałować...

Polecane posty

15 cm, oż kurczę ogromny, wiekeszego nie widziałam. Ale czy na pewno masz tyle? Może sprawdż jeszcze

Gość no i to jest lipa
zagięty do dołu , co za kobiety mogą zapytać o wszystko a pytają o rozmiar penisa .

tez jestem choleryczka..troche nauczylams ie nad soba panowac...ale nie dam sobie w kasze dmuchac ;) i powiem wam ze moj facet czesto mnie za to chwalił np przy kkumplach porownujac do innych kobiecinek .... chociaz sam tez czesto powtarza ze przy mnie to jeggo serce wysiadzie mu chyba ok 30 -ki ;p

Gość no i to jest lipa
zagięty do dołu , co za kobiety mogą zapytać o wszystko a pytają o rozmiar penisa .

Gość no i to jest lipa

Powiem tak, z facetami któzy próbowali nade mną dominować najzwyczajniej w świecie się biłam, fizycznie się biłam i oczywiscie to ja zaczynałam, także to tez nie jest ta droga. Myślę ze jedynym wybawieniem dla mnie moze byc bardzo inteligentny i ok 10 lat starszy ode mnie facet. taki przed którym miałabym respekt z racji jego intelektu, przed którym czułabym zażenowanie z powodu mojego jakby nie patrzec nieokrzesania. Ale co zrobić jak pociągają mnie chłopcy młodsi ode mnie wpatrzeni we mnie początkowo jak w obrazek ( póki nie poznają mej prawdziwej twarzy) być moze moja podświadomość szuka sama takiego worka treningowego dla mojej chorej psychiki ?

Powiem tak, z facetami któzy próbowali nade mną dominować najzwyczajniej w świecie się biłam, fizycznie się biłam i oczywiscie to ja zaczynałam, także to tez nie jest ta droga. Myślę ze jedynym wybawieniem dla mnie moze byc bardzo inteligentny i ok 10 lat starszy ode mnie facet. taki przed którym miałabym respekt z racji jego intelektu, przed którym czułabym zażenowanie z powodu mojego jakby nie patrzec nieokrzesania. Ale co zrobić jak pociągają mnie chłopcy młodsi ode mnie wpatrzeni we mnie początkowo jak w obrazek ( póki nie poznają mej prawdziwej twarzy) być moze moja podświadomość szuka sama takiego worka treningowego dla mojej chorej psychiki ?

Oż jaki ogromny ten przecinek, większego nie widziałam. Ale czy aby na pewno ma 15 cm? Może weź jeszcze raz linijeczkę, bo coś mi sie wydaje, ze może się pomyliłeś

Oż ....ten przecinek jaki ogromny większego nie widziałam.Ale czy aby na pewno masz 15 cm?Może weź linijeczkę i sprawdź jeszcze

Gość no i to jest lipa
Zagięty do dołu 15cm we wzwodzie .

Gość no i to jest lipa

Gość no i to jest lipa

Gość no i to jest lipa
15cm zagięty do dołu inny już nie będzie ;) tak mi się wydaje.

Gość no i to jest lipa
15cm zagięty do dołu inny już nie będzie ;) tak mi się wydaje.

Już nie wiem czy lepiej być kobiecinką czy nie?!Ale nie......... Takie już baby z nas! Jedyna nadzieja,że przecinkom spasujemy,w przeciwnym razie tylko iść się utopić:(

Idę już na spoczynek,nie nie nie ten wieczny!Jeszcze muszę żywot potruć tym chlopom!:) Jutro tu wrócę i czekam na Was!Pa!

Gość no i to jest lipa
mieszczę się w średnia euro . żaden szał mierzone od brzucha jak coś.

Gość no i to jest lipa
i jak tam drogie panie dalej żałujecie kroku ?

Gość no i to jest lipa
To nie żałujcie jest taki kawał pewnie go wszyscy znają ale postaram się zacycować rozmawiają dwie kobiety : "A:Podobno wyszłaś za mąż ? - B:Tak i nie żałuję tego kroku. - A:Ja nie wyszłam za mąż, ale też kroku nie żałuję -odpowiada druga . "

A ja tam niczego nie żałuję i już. , no może tego pytania o przecinek....nie no też nie:)

No i to jest lipa, jak to mierzone od brzucha? To chyba wychodzi jeszcze mniej.....