Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Czemu ja muszę zawsze czegoś żałować...

Polecane posty

Jak to niepoważny?........Może nie masz jeszcze dowodu złotko ,co?

Gość no i to jest lipa
Dowód to mam już od dłuższego czasu dokładnie od lat 8 . Ale bywam i niepoważny .

Lipka ....to Ty młodziutka jesteś. Ja mam dowód tak już długo, że nawet nie pamiętam.No ale będziesz męski i nie będziesz pytał mnie o wiek, wszak o to nie pyta się kobiet.No ale nie przerażaj się, jestem jeszcze w wieku prokreacyjnym:)

Gość no i to jest lipa
Jak masz na imię ? jeśli wolno wiedzieć . O wiek nie zapytam , ale kobietę powyżej lat 25 ze sporo młodszym chłopakiem może łączyć tylko romans .

Oż kuźwa......to nawet nie masz 25 lat? Imienia nie będę podawać na publicznym forum. Poza tym słodziutki jesteś, jak zaznaczyłeś, że w grę może wchodzić jedynie romansik. Złotko, naprawdę słodziutki jesteś!!!!!:):):):):):):):):):

Gość no i to jest lipa
przecież napisałem że dowód mam od lat 8 to chyba jasne że mam więcej niż 25 lat :) zbliżam się do 27. :classic_cool:

Gość no i to jest lipa
chyba nie trudno dodać do 18 liczbę 8

Gość no i to jest lipa
Z kobietami powyżej lat 30i nie umawiam się bo mamy różne potrzeby , oczekiwania.

Boisz się, że jestem stara babą, która będzie napierać na spotkanie?:):):):):):):)

Już wiem, obawiasz się, że może nie sprostałbyś moim oczekiwaniom. No co Ty, lipka, .........................

Gość no i to jest lipa
Stare pojęcie względne . Ja już wiem że masz więcej niż 30 lat a to nie dla mnie , ale są tu starsi więc ich podrywaj , np Myrewin :classic_cool: Pozdrawiam Anette_ 5 nie ma 30 lat.

Oj młody, młody czułeś się podrywany? A teraz ze mnie zszedłeś na Anette. No dobra pogódźmy się i pamiętaj zgodnie z zasadą do mnie należy ostatnie słowo:):):) Nie jestem napalona na młodzieńców:):)

Witaaam, wróciłam z wojaży już i co tam ciekawego?:)pozdrawiam znajomych:)