Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa.

jak spedzacie czas w domu z facetem ?

Polecane posty

Gość aaaa.

moj tylko oglada tv, gra w cos. Malo ze mna rozmawia. Jakis sex. I tak codzien. Tak ma to wszystko wygladac ?? Bo ja mam dosc, chcialabym czegos innego , zeby mnie zaskoczyl. Jak to jest u was?

Gość inkkkkkkkkkka
dokładnie tak samo:) tyle że ja jestem domatorką i mi to nie przeszkadza,no i nie facet a mąż:)

Gość aaaa.
no tak ale zanim razem zamieszkalismy to gdzies wychodzilismy, on sie jakos staral na spotkania. Bylo chyba wiecej tematow do rozmow. Brakuje mi tego.

Gość manna30
też mam tak samo. prędzej pogadamy w drodze na zakupym na spacerze niż w domu, bo tam to tylko tv i komp. no przepraszam, do dziecka się w domu odzywa i czasem z nim bawi:) ale widziałam, co brałam i choć to czasem męczy to wolę domatora niż park rozrywki:)

Gość inkkkkkkkkkka
a swoją drogą patrzac na inne małżeństwa to też jest podobnie tyle ze przed tv wypijają kilka piwek,czego ja osobiscie nie wyobrazam sobie tolerowac na codzień w domu:)

Gość ghjll
-słuchamy muz. -pieprzymy się -wbijamy sobie ręce w bok -kłócimy -przedrzeźniamy -rozmawiamy -gotujemy -ogladamy filmiki -spotykamy ze znajomymi -masujemy -rozmawiamy -obgadujemy jego współlokatora -uczymy się razem -pijemy wina i inne alko -śpimy -tulimy -kłócimy się, wkurzamy, godzimy