Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzył mnie

Mąż podniósł na mnie reke

Polecane posty

Gość uderzył mnie

Mieliśmy wczoraj wieczór piekielną awanture, ja nie wytrzymałem i uderzyłem męża dwa razy ręką w twarz a potem kopnełam go w noge. Dalej była między nami kłótnia, przy okazji powiedziałam mu co sądze o jego rodzicach. Wypomniałam mu alkoholika tatusia i kurestwo mamusi. On nie wytrzymał uderzył mnie w twarz, popchnął. Potem wyszedł i powiedział że do jutra(czyli do dzisiaj) ma mnie nie byc w jego domu, teraz jestem u swoich rodziców! Dlaczego on tak bardzo mnie skrzywdził!

Gość bonoo
"ja nie wytrzymałem i uderzyłem męża" Czyżby prowokacja pisana przez faceta?

Gość hyceeeel
jestes skonczona kretynka! Mąz ma racje, wypierdalaj!. a swoja droga wspolczuje mu takiej debilnej zonki!!!!

Gość uderzył mnie
Jestem kobietą! Z rozpędu tak szybko napisałam nie patrząc na klawiature.

Dalej była między nami kłótnia, przy okazji powiedziałam mu co sądze o jego rodzicach . Wypomniałam mu alkoholika tatusia i kurestwo mamusi. albo to prowokacja albo szkoda na ciebie ręki- o życiu nie wspominając :)

"gratuluje" pomysłu na rozmowe... ty jego uderzyłaś , on ciebie . "cudnie "patologia cała gębą... :O należy nauczyć się kontrolować swoje odruchy.. dlaczego go uderzyłas?

Gość uderzył mnie
Ale czy znacie wogóle jakieś usprawiedliwienie na mężczyzne który podniósł reke na słabszą istote. Uderzył mnie z całej siły, tak że w głowie mi zadzwoniło. Przecież bicie słabszych to zwykłe chamstwo.

:D a znasz usprawiedliwienie dla kogoś kto czyjaś matkę nazywa kurwą ??:D

Gość bonoo
Skończ waść, wstydu oszczędź.

Gość uderzył mnie
I co z tego że ją tak nazwałam! Jego rodzice już dawno nie żyją, więc nic wielkiego się nie stało. Sprowokował mnie do tego, chciałam się wybrać z nim do znajomych, urządzali impreze a on mi powiedział że jest zmęczony. Ostatnio prawie nigdzie razem nie wychodziliśmy!

pewnie się ciebie wstydzi:) nie dziwię mu się :)

Gość uderzył mnie
Prosze pomóżcie mi, teraz pewnie bedzie chciał rozwodu a wyrzucił mnie z domu który odziedziczył na współke z rodzeństwem po rodzicach. Czy on powinien mi zapewnić czyli kupić po rozwodzie własne mieszkanie, i jeśli nie mamy dzieci to czy mimo wszystko należy mi się coś od niego w rodzaju alimentów! Nie wiem co robić?

mezczyzna ktory bije to cham ktory wyzywa sie na slabszych kobieta ktora bije bywa zmuszana do samoobrony ;)

Gość szkoda mi tego faceta.powinien
poszukac sobie normalnej kobietki za zone a nie podla zmije ktora obraza pamiec jego rodzicow.wstydz sie!

Gość prowo pisane przez faceta
nie udalo ci sie chlopaczku :classic_cool:

Gość marne provo koczkodanie
:/