Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie wiem po co to

po co wam porzadki przedswiateczne? nie sprzataie caly rok?

Polecane posty

Wszedzie tylko mowa o porzadkach, tutaj, ogolnie w necie, u mnie w pracy, wsrod znajomych. Baby mowia ile im jeszcze zostalo do posprzatania, co juz zrobily i ciagle brecza i sie uzalaja nad soba jakie to zmeczone sa. A po co to wszystko? Ja sprzatam regularnie i ciagle mam czysto w domu, wiec nie musze teraz spedzac kilku dni na porzadkach. Zreszta maz mi pomaga a kolezanki sprzataja, piora, gotuja, wszystko na ich glowie a Pan domu siedzi z kapciami i piwem przy TV...a one co na to? nic!

Gość jkdsahdjkasd
też się zastanawiam czy ludzie nie sprzątają cały rok??

Gość śnieżynka Mikołajka huhu
jeny sprząta się żeby było czysto jak chcesz to jedz kolacje wigilijną w burdelu. Święta masz raz w roku i to jest coś niezwykłego i świętego .

haha dobre. Przeciez napisalam ze z mezem sprzatamy regularnie i mamy caly czas czysto. Wiec na pewno nie jemy w nieporzadku a juz na pewno nie w burdelu. Nie odwiedzam burdeli :p

Gość drzadza
bosze ale autorka wyraznie napisala ze sprzata caly rok i ma ciagle czysto a nie od swieta

Gość a czy w ciagu roku
regularnie odsuwasz kanapy i wszystkie meble? myjesz je, trzepiesz dywany, myjesz szafki w kuchni, nieuzywane na codzien zastawy, kieliszki, szkla? co tydzien myjesz lampy, pierzesz firanki????? jesli tak to masz racje nie musisz sprzatac ale 99% ludzi nie robi tych rzeczy co tydzien dlatego swieta to idealny powod aby to zrobic :/

Gość drzadza
nie no szoke tak wyobraz sobie, moze nie codzienne ale conajmniej raz w tygodniu myje meble, szafki i odkurzam za meblami.. nie wyobrazam sobie tego robic jedynie raz do roku.. brudasy jakies.

Gość drzadza
jesu nie wyobrazam sobie umyc szafek w kuchni raz na rok.. aa hahahah posciel tez 99% ludzi zmienia raz na rok???????

Ja mam czysto i ni esprzatam na swięta, a bo co? Chcesz mi umyc okna? No dobra, moge się zgodzić.

ja też sprzątam codziennie i co z tego chodzi o cały dom a nie odkurzysz sobie dywan, pościelisz łóżka i pościerasz kórz z mebli i koniec a to chodzi żeby cały dom wysprzątać a co do burdelu to chodzi o twój dom.

Gość drzadza
toc kuva mowie, ja sprzatam caly dom od a do z raz na tydzien. brudasy jedne, przez caly rok tylko kurze wycieraja

jesteś niemormalna czy co a zresztą co cie idiotko obchodzą czyjeś porządki ja se posprzątam a ty niemusisz mam to w dupie

drzadza - mam tak samo jak Ty. Nie wyobrazam sobie zeby caly rok nie odsuwac szaf, kanap nie sprzatac za nimi albo zeby caly rok nie czyscic dywanu. Okien tez nie myje raz do roku. Nie wyobrazam sobie jak mozna nie sprzatac regularnie CALEGO domu

Ogłaszam casting na : "Kto u mnie umyje okna?" Nagrody brak.

a jak masz to w doopie to co sie tak bulwersujesz i sie tlumaczysz :p jak ktos sprzata regularnie to sie nie zmeczy i nie marudzi rpzed swiatami jaki to zmecozny jest

Gość ja pierdole888888888888
naucz się ortografii śnieżynka nieuku jeden

Z powodu braku zgłoszęń zostanie wybrana losowo osoba do umycia okien w moim 3 pietrowym domku. :P

drzadza - spoko, szkoda nerwow :) Przeciez sniezynka jest sfrustrowana tymi porzadkami rpzedswiatecznymi, trzeba jej wybaczyc nerwowosc i brk oglady :)

Gość drzadza
"ja też sprzątam codziennie i co z tego chodzi o cały dom a nie odkurzysz sobie dywan, pościelisz łóżka i pościerasz kórz z mebli i koniec a to chodzi żeby cały dom wysprzątać " padlam, wypowiedz miesiaca :D czy tylko ja dostrzegam jej komizm? hahahahaa i ma do mnie waty ze mnie porzadki obchodza. weszlam na temat to sie wypowiadam tak samo jak ona, ale to juz ja jestem idiotka.. nie no dno

bo ktoś założył już taki topik pierdolono suko wypierdalaj stąd popierdolono kurwo no chuj kogoś wyzywasz jak go nieznasz szmaciaro jebana co cię interesuje że ktoś chce se w chacie posprzątać pojebana jesteś wgl ide stąd

bo ty tego dziewczyno nie czaisz jeszcze jeny co za idiotki rodzą się na tym świecie w dupie cie mam i tyle

Gość drzadza
nie no sniezynka, masz racje jestesmy nienormalne bo pierzemy firanki czesciej niz raz na rok :D :D :D:D a potem zakladaja biedne tematy jakie to one kury domowe i ciagle tylko sprzataja, caly dom na ich glowie, a mezowie siedza przed kanapa po pracy. a one biedne caly dzien musza "kurze wytrzec, lozko poscielic i odkurzyc dywan"

drzadza nie zalozyla tego topiku tylka ja gdybys nie zauwazyla sniezynko. I dlaczego uzywasz takich wulgaryzmow?

przepraszam bardzo a ktoś tu powiedział że sprząta się raz na rok nie to oco ci chodzi

Gość drzadza
no wlasnie jakim prawem kogos wyzywasz jak kogos nie znasz? pierwsza nazwalas mnie idiotka, a ja w odwecie ciebie wyzywam. nie dosc ze brudas to jeszcze hipokrytka. sama wyzywa ale tak to sie unosi i "po co kogos wyzywasz jak kogos nie znasz" no nie zesraj sie.... co mnie to obchodzi ze ktos sprzata tylko raz do roku? a co ciebie obchodzi ze ja sprzatam sobie codziennie?? glupia cizia

Za ogladanie moich umytych we wrześniu okien pobieram opłatę świateczną.

Gość drzadza
ty sniezynka sama napisalas, ze na codzien to lozko poscielisz i kurze wytrzesz i z takim akcentem ze raz do roku, przed swietami sprzatasz CALY DOM

a co ja powiedziałam że ta drzadza założyla topik nie wiec. A kto zaczał przeczytaj swój cały topik.

Moja ś.p. ciotka zawsze mówiła jak sie kłócilismy przed swietami : " Morda w kubeł słuchac radia"