Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starynowy

biedny nie ma szans na kobietę

Polecane posty

Gość starynowy

mimo że kobiety mówią że nie kochają kasy

niestety ale się kasa liczy w końcu randka jakieś wyjście trzeba kasę wydać. Nie mówiąc o jakimś stałym związku.

Gość starynowy
chodzi mi o posiadanie rzeczywiście kasy a nie na randkę

no ale żeby był związek musisz poznaćniewiastę potrzebne randki a tu trzeba kasę wydać i sięspodobaćkobiecie. Chociaż może byćrandka która się niczym zakończy a kasęwydasz.

Gość jajjjjjjoooooooo
Widac od razu ze jesteś cipa zamiast się użalać i myslec o babach weź sie za robote i przestań być biedny... proste.

Gość starynowy
niestety większość to cipy jak to określasz bo większość facetów dziś nie ma na wszystko co powinni

Gość starynowy
lub trzeba brać kredyty a ja tego nie robię

raczej się nie wzbogacisz za minimalną pensję a marne szanse żeby dużo więcej zarabiać. I tak będziesz olany wyzwany jako niezaradny zarabiając minimum.

Gość minka23
ważne żeby facet był zaradny i mylał o życiu to wszystkiego się dorobi, bez niczyjej pomocy

Gość starynowy
dziś pojęcie biednego nie dotyczy minimum bo to już nędza jest

Gość kobieta1111111111
Bo ty starynowy jesteś biedny,bo głupi.Jęczy na babskim forum,sierota,zamiast kasę zarabiać!

pewnie,że ma szansę ale chyba nie chcesz być na utrzymaniu kobiety pracy należy poszukać sama nie przyjdzie

dobra dobra takie jesteście nie interesowne a jak jaką się pozna to wywiad co facet ma zaraz pytanie czy ma mieszkanie a ile metrów itp

Gość starynowy
zdziwisz się kasę zarabiam nawet dziś siedząc tu będąc głupkiem ale to i tak mało na początku nie patrzycie na kasę a potem zaczynają się problemy tak już jest

Gość Gawerton
A po co Ci kobieta? Zapewne chciałbyś super laskę, ale żeby mieć taką musisz mieć kasę, nie ma nic za darmo. Co masz do zaoferowania kobiecie?

Mój mąż jak go poznałam nie miał kasy ani pracy, ale jak to się mówi bieda we dwoje to pół biedy:P Mieszkania też nie miał, a teraz mamy własne m 84m2, samochód, ja mam własną firmę on świetna prace- niemam na myśli wszystkich kobiet, ale naprawdę są takie które nie oczekują od facetów, że odrazu wszytko mają...

wy chyba macie obsesję na punkcie kasy owszem jest potrzebna ale czy każdy kto ma jej dużo jest szczęśliwy pieniądze wszystkiego nie załatwią jak się zakochasz z wzajemnoscią to będziesz myślec innymi kategoriami

Gość starynowy
jak to po co mi kobieta , co to za pytanie tak chce mieć laskę , co w tym złego? my nie mamy obsesji tylko kasa ma nas

no dobra nie miał pracy ani mieszkania ale to chociażbył na bank przystojny mam rację ?

Gość Gawerton
Ja zadałem pytanie, ale to Ty powinieneś zadać je sobie. Jeśli nie masz kasy to poszukaj kobiety, która nie ma tak dużych wymagań finansowych, może nie będzie najpiękniejsza, ale to też kobieta.

Jesli jesteś biedny nie ma sensu nawet próbować. Najpierw musisz zdobyć odpowiednie podstawy : stabilna praca, dobre zarobki, samochód i mieszkanie - dopiero wtedy możesz zacząć myśleć o związkach. Bez solidnej bazy nie masz szans na nic - chyba, że jesteś mega przystojny.

ta jasne tak je wyrywałeś chyba w śnie to co tu robisz na kafe taki sam przegraniec jak reszta.

ja wchodzę tylko zobaczyć co za durnoty wy tu wypisujecie czasem się odezwę. I nie jestem zdesperowany czy zakomplesiony .

Gość co za bzdety ja mam biedaka
Ja mam faceta który od 5 lat nie pracuje. Bardzo u nas trudno o pracę,taki skurwiały rejon:( Ja też niedawno straciłam pracę. Gdyby nie rodzice nie dalibyśmy rady. I jakoś mam w nosie,że nie ma kasy. Nie generalizujcie.

Gość popii....ło Was
Facet!-wcale nie musisz mieć kasy, musisz kochać,nie zdradzać, być odpowiedzialny.Są jeszcze normalne kobiety-uwierz mi.Świat jest dzisiaj łajdacki-ale porządnego faceta doceni mądra kobieta.

Gość cvcxv
jak nie masz kasy nie utrzymasz przy sobie kobiety na dłużej

Gość chamstwo
materialistki :o